ειμαι ΧουντοΒασιλικος και μεχρι να κανει κινηση ο Μεγαλειοτατος Χ.Α.καλα μαλακας εισαι;
τα ρωταν αυτα θα μου πεις τωρα....![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
ειμαι ΧουντοΒασιλικος και μεχρι να κανει κινηση ο Μεγαλειοτατος Χ.Α.καλα μαλακας εισαι;
τα ρωταν αυτα θα μου πεις τωρα....![]()
εθνικη ελπιδα ειναι![]()
γιατι οποτε ποσταρεις σου κανουνκαλα μαλακας εισαι;
τα ρωταν αυτα; θα μου πεις τωρα....![]()
κανονικα.Το θεμα ειναι επειδη εχει γινει σαλος θα τους τιμωρησουν και χιλιαδες αλλοι μεροκαματιαρηδες του κλαδου που γαμησανε.Καταλαβες πουστροΔενδια;τιμώρησέ τους![]()
![]()
του αρεσει η κρεμουλα του κωλογερουγιατι οποτε ποσταρεις σου κανουν![]()
![]()
τους εχει μεινει από τις τσοντες που βαζεις;![]()
Χ.Α. θα ψηφισω![]()
δεν εχω.Μονο το πουλι της Επαναστασης και τον Μεγαλειοτατομόνο κρύψε τις κούπες και τα σφηνάκια της χα γιατί κάνουν μπούκες οι της αντιτρομο.. :S
γαμησε τα... εχω βαρεθεί να κοβω το ψωμι με το κουταλι..μόνο κρύψε τις κούπες και τα σφηνάκια της χα γιατί κάνουν μπούκες οι της αντιτρομο.. :S
δεν εχω.Μονο το πουλι της Επαναστασης και τον Μεγαλειοτατο![]()
σε βλεπω ισοβια για καταλυση του δημοκρατικου πολιτευματος τυπεδεν εχω.Μονο το πουλι της Επαναστασης και τον Μεγαλειοτατο![]()
κανονικα.Το θεμα ειναι επειδη εχει γινει σαλος θα τους τιμωρησουν και χιλιαδες αλλοι μεροκαματιαρηδες του κλαδου που γαμησανε.Καταλαβες πουστροΔενδια;
σε βλεπω ισοβια για καταλυση του δημοκρατικου πολιτευματος τυπε![]()
δεν εχω.Μονο το πουλι της Επαναστασης και τον Μεγαλειοτατο![]()
σε βλεπω ισοβια για καταλυση του δημοκρατικου πολιτευματος τυπε![]()
το μονο πουλι που αρνηθηκε ο πουπης
παω στοιχημα οτι αν τον ψαξουν στο σπιτι του θα βρουν υπολογιστη και τηλεοραση τυπεσε βλεπω ισοβια για καταλυση του δημοκρατικου πολιτευματος τυπε![]()
μπουμερανγκ γυρναει απλαπαω στοιχημα οτι αν τον ψαξουν στο σπιτι του θα βρουν υπολογιστη και τηλεοραση τυπε
και τηλεκοντρολ μη σου πω
Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική στα σπίτια των Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα
Στην οικία του Γεωργίου Γερμενή:
τρία κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim,
φωτογραφική μηχανή, φορητός υπολογιστής, usb και i-pad,
δυο ψηφιακές συσκευές card reader
25 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου και 2 κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων,
σε λιγο θα μας πανε μεσα και για το ψαροντουφεκο..