apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θα γινει μονομαχια για την δευτερη θεση ομωςμπολντη γερα και γαμα τα μουνια
τυπε θα γινει μονομαχια για την δευτερη θεση ομωςμπολντη γερα και γαμα τα μουνια
ποιον βλεπεις για δευτερη θεση τυπετυπε θα γινει μονομαχια για την δευτερη θεση ομως
τυπε πιστευα οτι θα ηταν ο αχαχουχαςποιον βλεπεις για δευτερη θεση τυπε
εχει καιρο να γραψει μαλλον παιζει και αυτο τον ρολο του :Sτυπε πιστευα πολυ τον αχαχουχα
αλλα δεν τον βλεπω τελικα
τυπε με τοσο τραμπουκισμα που ειχε φαει ολο τον χρονο νομιζα οτι θα ηταν μεσα στα φαβοριεχει καιρο να γραψει μαλλον παιζει και αυτο τον ρολο του :S
τα βλέπετε που σας λεω;
Εδώ ο μπολντης παιζει χωρις αντιπαλο.. αν δεν ηταν οι αριστεροι θα πηγαινε περιπατο
εσυ τυπε μου εισαι σκεπτόμενος αριστερος αλλιως γιατι καποιος να ψηφισει τραμ;Τι εννοεις τυπε μου, οτι οι αριστεροι ψηφιζουν τραμουντανα ? Εγω σαν αριστερος δεν παιρνω θεση και αρνουμε να ψηφισω σε αυτον τον ομιλο. Δεν με εκφραζει κανεις τους και επιλεγω ακυρολευκο.
Τι εννοεις τυπε μου, οτι οι αριστεροι ψηφιζουν τραμουντανα ? Εγω σαν αριστερος δεν παιρνω θεση και αρνουμε να ψηφισω σε αυτον τον ομιλο. Δεν με εκφραζει κανεις τους και επιλεγω ακυρολευκο.
εσυ τυπε μου εισαι σκεπτόμενος αριστερος αλλιως γιατι καποιος να ψηφισει τραμ;
Tύπε, μήπως να μας κάνεις μία ενημέρωση για το τι έγινε τελικά με την τύπισα που είχε το καφενείο;
Εχω καθε μερα απο διπλα τη βουλγαρα τυπε και δεν κανω βημα απο το χωριο. Κανει και κρυο, που να τρεχω τωρα στην πολη. Κατσε να φτιαξει λιγο ο καιρος και θα κανω καμια καταδρομικη.
Με τον master τι σας επιασε και τον ψηφιζετε, μια χαρα παιδι τον εχω κοψει.
Θα μπεί ο κ. Τραλαλάκης ο 33ος, και θα σας εξηγήσει.
ο master είναι η εκπληξη... Νομιζω αφαιρετικα τον ψηφισαν οσοι τον ψηφισαν. Εγω μορτη σταυρωσαΟ τραμ το παιζει ξερολας και εκνευριζει λιγακι. Ισως για αυτο και οι 17 ψηφοι. Ο αχαχουχας ηταν λιγο? στοκος αλλα αφου αποχωρισε δεν τον ψηφιζω. Ο μπολτης χανει λαδια, αλλα δεν τον θεωρω και τον Mr μαλακα, εχει πιο πολλους το site. Με τον master τι σας επιασε και τον ψηφιζετε, μια χαρα παιδι τον εχω κοψει.
πιστεψε με δεν ειναι καθολου εκπληξη.εγω τον στηριξα και στην φαση των ομιλωνο master είναι η εκπληξη... Νομιζω αφαιρετικα τον ψηφισαν οσοι τον ψηφισαν. Εγω μορτη σταυρωσα
τυπε με τοσο τραμπουκισμα που ειχε φαει ολο τον χρονο νομιζα οτι θα ηταν μεσα στα φαβορι
τελικα υπαρχουν πολλοι που εκτιμησαν το θρεντ με τα ξυλογλυπτα