stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ουυυ...προ νωντισμου κιολας, απο παλια..πολλα κολλητικια εχετε εσεις οι δυο![]()
![]()
![]()
![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
ουυυ...προ νωντισμου κιολας, απο παλια..πολλα κολλητικια εχετε εσεις οι δυο![]()
![]()
![]()
![]()
εχει κολωνες ο σταματης στο μπου να τον στηριζουνπολλα κολλητικια εχετε εσεις οι δυο![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι ο αντρας που ονειρευεται καθε γυναικαεχει κολωνες ο σταματης στο μπου να τον στηριζουν![]()
ειναι τυπος ;)Ειναι ο αντρας που ονειρευεται καθε γυναικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε δεν το εχει αναγκη ;)νωντοτυπος δεν προκειται να γινει ομως![]()
![]()
![]()
![]()
παλι καλανωντοτυπος δεν προκειται να γινει ομως![]()
![]()
![]()
![]()
δεν γονατιζει στον θεο Νωντα...οχι ρε δεν το εχει αναγκη ;)
καλα κανειδεν γονατιζει στον θεο Νωντα...
καλα κανει![]()
απαντησε μου, γιατι να μην παω για σουμο στην ιαπωνια αλλα να κατσω εδω?νωντοτυπος δεν προκειται να γινει ομως![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαι συγουρος, ο παπιος επι ενα χρόνο γραφει πολλές μαλακιες....δεν θα πω αλλα δεν πρεπει να επιρεασουμε τους ψηφοφόρους...![]()
και οι νωντοτυποι την ειχαμε καταγγειλει πριν μπει κανη διαφορες μας θα λυθουν στην πιατσα με τους ενοχους ;) θα χυθει αιμα και πουπουλα ;)
ασχολείται με τα πολιτικά νήματα και το φωτογραφίες από τις πουτάνες που γαμήσαμε,ποιος ειναι ρε μαγκες αυτος ο τραμουντανας?
που κοντραρει στα ισια τον στοκεμορτ?
εγω τον εριξα σε βλακαβλουκα και πουστερ 21![]()
τύπε γουστάρεις τραμουντάνα;ασχολείται με τα πολιτικά νήματα και το φωτογραφίες από τις πουτάνες που γαμήσαμε,
τζημερικός, θρησκευόμενος, οικογενειάρχης, υψηλού εισοδήματος, με πολλές γνώσεις και πολλή λογική, αλλά και έπαρση, νομίζει και αυτός ότι κατέχει την αλήθεια
τα βλέπετε που σας λεω;
Εδώ ο μπολντης παιζει χωρις αντιπαλο.. αν δεν ηταν οι αριστεροι θα πηγαινε περιπατο