You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2013
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 216K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
bourdeliaris1a
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αγαπητα μελη της κοινοτητας.. με μεγαλη συγκινηση σας παρουσιαζω και θα παραδωσω στα χερια σας την λιστα με τους υποψηφιους για τον φετινο μαλακα του σαιτ..τον μεγαλυτερο μαλακα φυσικα..
η φεντινη διοργανωση ειναι καπως περιεργη,16 περνανε 7-8 μελη περνανε διπλα στο ιεροδουλες που γραφουν και διπλα και θα παιξουν και διπλα για το γιουροπα λιγκ
νικητης διπλα,νικητης εδω, θα γινει υστερα σουπερ τελικος για τον υπερμαλακα του ιντερνετ της χρονιας..
αυτη η ψηφοφορια αφορα την συμμετοχη των μελων αυτων ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ.. εαν καποιο μελος δεν γραφει πριν απο ενα 3μηνο δεν θα μπει.. αλλα εφοσον θυμαμαι οτι γραφουν ολοι η παραπανω μπαινουν.. και μερικους τους εβαλα απλα να συμπληρωθει η λιστα..
την καταταξη θα την αναφερω αργοτερα... απλα ας ξεκινησει απο τωρα γιατι 30 -31 δεκεμβριου θελουμε νικητη να παιξει με τους διπλα και δεν προλαβαινα να την εβαζα 7 δεκεμβριου... ισα ισα που προλαβαινουμε.....
ΛΑΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΟΡΟΥΜ...ΛΑΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ, ΚΑΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ,ΤΡΑΒΕΛΙΑ,ΓΚΕΙΔΕΣ,ΒΑΖΕΛΟΙ,ΓΑΥΡΟΙ,ΠΑΣΟΚΟΙ,ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΙΔΕΣ,ΤΡΑΒΕΛΟΦΙΛΟΙ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ..
LET THE SHOW BEGIN
ΥΓ:
Δεν απαντω σε καμια παρακληση μεσω πμ για να αφαιρεθει καποιος χωρις την συνεση του αντμιν
υγ2: αυτο που κανω πηρ ατην συνεση του αντμιν...
γιατι o asia fun εχει μπει 2 φορες?
Είσαι μικρούλης ακόμα..........
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ??????????????
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.996
- Πόντοι
- 22.785
Είσαι μικρούλης ακόμα..........
ΚΑΛΗΜΈΡΑ .......περιμένω τό link ;)
ΚΑΛΗΜΈΡΑ .......περιμένω τό link ;)
Δεν βρήκα κάτι φίλε μου......καλημέρα.....
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Καλά το "φαβορί" ήταν γνωστό και πριν την έναρξη της ψηφοφορίας!
Το μεγάλο αουτσαΐντερ όμως είναι ήδη μιουραρισμένο κι αυτό καθιστά τον αγώνα άνισο.
Νομίζω πως για λόγους ευ αγωνίζεσθαι και ίσων ευκαιριών επιβάλεται να ξεμιουταριστεί ο Ποδολάγνος.
Δεν κατάλαβα και γιατί μιουταρίστηκε. Αν ήταν επειδή έλεγε πολλές μαλακίες, υπάρχουν και τόσοι πολλοί άλλοι που θα έπρεπε να γίνει "γενοκτονία"!
Εξ άλλου χωρίς μαλάκες πως θα υπήρχε το χάπενινγκ της παρούσης ψηφοφορίας;
Το μεγάλο αουτσαΐντερ όμως είναι ήδη μιουραρισμένο κι αυτό καθιστά τον αγώνα άνισο.
Νομίζω πως για λόγους ευ αγωνίζεσθαι και ίσων ευκαιριών επιβάλεται να ξεμιουταριστεί ο Ποδολάγνος.
Δεν κατάλαβα και γιατί μιουταρίστηκε. Αν ήταν επειδή έλεγε πολλές μαλακίες, υπάρχουν και τόσοι πολλοί άλλοι που θα έπρεπε να γίνει "γενοκτονία"!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ελα ντε. δωστε εξηγησεις στους ψηφοφορους
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
o πουπης ειναι σαν τον ολυμπιακο, η εκπληξη θα ειναι να ερθει δευτεροςΚαλά το "φαβορί" ήταν γνωστό και πριν την έναρξη της ψηφοφορίας!
Επισκέπτης
Stam μαλακια ψηφορια εβαλες. Καταρχην ο παπαζολης νομιζω εχει σταματησει να γραφει, οποτε ακυρη η συμετοχη του. Ασε που λειπουν τρανταχτα ονοματα. Π.χ. Yrkanian, majestic και καμποσοι αλλοι.
Ελα ρε απόλυτε..... Για πάρτη σου.... Εκοψα, έραψα... πάρτο να καβλώνεις....
Τραβηγμένη το μεσημέρι από το κινητό μου.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Έχετε απόλυτο δίκιο.
Οργανώνουμε, μαζί με τον κ. Λόπεθ, επιτροπή, με σκοπό να επιδοτηθεί ο κ. Ποδολάγνος με 10 ψήφους.
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=158873.0;attach=445174;image[/img[/URL]]
[/quote]
η Έφη Θώδη είναι? :think:
η Έφη Θώδη είναι?
Η Σουηδέζα που είχε γαμήσει ο τύπος Ποδολαγνος...........
Επισκέπτης
Χωρίς να θέλω να επηρεάσω , απλά θυμίζω ατάκες ενός τρελού ταλέντου ...
[size=12pt]δεν ειμαι 15χρονο να βολευτω με πιπα η ολο το πακετο η τιποτα.κωλο δεν γαμαω
δεν μπορω να στενευεται ο πουτσος μου.[/size]
[size=13pt]τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο,
δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο
εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι,
η αν ημουν κρυφοπουστας.[/size]
Λακη να πω την αληθεια μου και εγω αν δεν καταλαβαινα τιποτα οταν τον χωνω σε μουνι ισως και να τον εχωνα και στον κωλο.
[size=11pt]λακη θελω να μου πεις ενας πουστης,απο που γαμιεται; [/size]
[size=16pt]το γαμησι απο τον κωλο ειναι το σεξ των πουστηδων.[/size]
[size=14pt]Μα γιατι,δεν ειναι το σεξ των πουστηδων ρε λακη;
Απο τον κωλο δεν γαμιουνται οι πουστηδες;[/size]
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Γαμημένα μουνόσκυλα γιατί ο πρωταθλητής μας είναι ακόμα στη δεύτερη θέση;;
[size=20pt]Boldemort είσαι σα μαλάκας κάτι μαγικό!!![/size]
[size=20pt]Boldemort είσαι σα μαλάκας κάτι μαγικό!!![/size]
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε λάκη τον ψήφισα τον μάστερ21 αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για μεγάλες διακρίσεις.
Ένα απλό μαλακισμένο αγάμητο είναι. Θέλει ακόμα χρόνο να ψηθεί για τα μεγάλα σαλόνια.
Ένα απλό μαλακισμένο αγάμητο είναι. Θέλει ακόμα χρόνο να ψηθεί για τα μεγάλα σαλόνια.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.