TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
μην τα βαζεις μαζι μου ;)εσυ πουστρακι θα φας τετοιο γαμήσι που θα ξεχασεις να γραφεις
μην τα βαζεις μαζι μου ;)εσυ πουστρακι θα φας τετοιο γαμήσι που θα ξεχασεις να γραφεις
Δωσε σε μενα ρε τυπε. Οπως δειχνουν τα πραγματα παω για την υπερβαση φετος.Εγώ πάντως (εκτός από τον Λατρεία, που θα τον φηφίσω χάριν της παλαιάς μας σχέσης,) αναμένω προσφορές.
Εγώ πάντως (εκτός από τον Λατρεία, που θα τον φηφίσω χάριν της παλαιάς μας σχέσης,) αναμένω προσφορές.
μην τα βαζεις μαζι μου ;)
ρίξε μία στον νιπλ που είναι μουνόπανο
βοηθησε με,μηπως ξερεις ποιος εριξε την 2η ψηφο στον ρεντμαν;πατα ενα ριπορτ στον κυαλακια να σχωρεθουν οι αμαρτιες σου ;)
μην ταραζεσαι τοσο να κανεις γιογκαεγω εσενα θα γαμησω , μετα πηγαινε εκει που ξερεις να κλαψεις ;)
Και δεν εχει κλωνους ;)
τον σταμ λες φιλε;ποσο παθετικ να μιλα εκ μερους του μπου κομ ενας προδοτης που το εβριζε σε διπλανο σαϊτ με τις πλατες σπιουνων απο μεσα
αντισθενη, μολις σε μαχαιρωσαν πισοπλατα....κανε οτι πρεπει να απαλλαγεις απο τους προδοτες
τα σεβη μου γεροντα.εχουμε εμπιστοσυνη στο γουστο σου δεν χειαζεται να σου κανουμε προσφορεςΕγώ πάντως (εκτός από τον Λατρεία, που θα τον φηφίσω χάριν της παλαιάς μας σχέσης,) αναμένω προσφορές.
και εσυ γραφεις στους διπλαποσο παθετικ να μιλα εκ μερους του μπου κομ ενας προδοτης που το εβριζε σε διπλανο σαϊτ με τις πλατες σπιουνων απο μεσα
αντισθενη, μολις σε μαχαιρωσαν πισοπλατα....κανε οτι πρεπει να απαλλαγεις απο τους προδοτες
τραμπουκιζω τον προδοτη ομως, δεν βριζω τα μελη απο δω πισω απο την πλατη τους ;)και εσυ γραφεις στους διπλα
μην ταραζεσαι τοσο να κανεις γιογκα
ονοματα πες ονοματατραμπουκιζω τον προδοτη ομως, δεν βριζω τα μελη απο δω πισω απο την πλατη τους ;)
η διμουτσουνη οχια ο κυαλακιας θα την εριξε τυπε που του το παιζει και φιλος ;)βοηθησε με,μηπως ξερεις ποιος εριξε την 2η ψηφο στον ρεντμαν;
γιαυτο την αυθεντικη ψηφοφορια θα την βαλουμε εμεις οι νωντοτυποι στις 5 του μηνα τυπεΣτους δίπλα ο Σταμ ρώτησε τα μέλη για τις επιλογές της ψηφοφορίας.
Σε εμάς έδωσε προκάτ λίστα.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα χάπενιγκ ξένου σάιτ από άσχετο μέλος που θα αποχωρήσει μόλις τελειώσει η ψηφοφορία και θα πάει στους δίπλα να σχολιάσει τα αποτελέσματα.
Το βρίσκω χαζό να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο γι' αυτό ούτε θα ψηφίσω ούτε θα γράψω άλλο σχόλιο.
Από τη στιγμή που ο διοργανωτής του Μρ Μαλάκας αποχώρησε από το σάιτ η κοινή λογική επέτασσε να αναλάβει το φετινό διαγωνισμό αντικαταστάτης του. Όχι να μετατραπεί σε υποσκέλος άλλου διαγωνισμού από άλλο σάιτ.
ολα ειναι πιθαναη διμουτσουνη οχια ο κυαλακιας θα την εριξε τυπε που του το παιζει και φιλος ;)