stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.. ;)τυπε θα δουμε
φαινεται παντως οτι ο τελικος θαναι ο ιδιος με περυσι
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.. ;)τυπε θα δουμε
φαινεται παντως οτι ο τελικος θαναι ο ιδιος με περυσι
που το ξερεις τυπε?ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.. ;)
λιγοι τα πιανουν τα νοηματα αρτεμηναι τυπε υπαρχει συμβολισμος
βεβαια μερικοι δεν τα πιανουν τα νοηματα και τον βριζουν :S
αντε τυπε δεν κρατιομαστε, εχω και μια συσταδα κλωνων ετοιμηΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.. ;)
ρε σταμ, δεν καταλαβαινω το μπλεξιμο με τους διπλα...καθε ψηφοφορια θα πρεπει να στεκεται αυτονομη...τι μας νοιαζει εμας για διπλα κ παρομοιως τι τους νοιαζει εκεινους για εδω...καθε ψηφοφορια χωριστη κ ανεξαρτητη.ρε ηλιθιε ποσες φορες θα το πω, παιχτουρας,αχαχουχας,και οσοι αναφερατε ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΙΠΛΑ για γιουροπα λικγ, και ο νικητης διπλα, με τον νικητη εδω θα παιξουν ειδικο τελικο για να βγαλουμε τον υπερμαλακα του ιντερνετ?
τελευταια φορα, δεν ξαναδιαβαζω οτι εχω ξεχασει,.
λιγοι τα πιανουν τα νοηματα αρτεμη
τυπε αλλη φορα πρεπει να την βαλει αλλος, δεν αντεχω εγω τοση κριτικη μαν,καλα ο παιχτουρας, ο αχαχουχας γραφει διπλα;;;;
εγω εχω μια διμοιρια καταδρομωναντε τυπε δεν κρατιομαστε, εχω και μια συσταδα κλωνων ετοιμη
4 μετα τους πρωτους ΑΠΟ τους πρωτους 8,με τους πρωτους 4 απο τους δευτερους..
Τι διπλα ρε ζωον,εδω αν ειμαστε 30 ατομα,εκει ειναι 5-10.ρε ηλιθιε ποσες φορες θα το πω, παιχτουρας,αχαχουχας,και οσοι αναφερατε ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΙΠΛΑ για γιουροπα λικγ, και ο νικητης διπλα, με τον νικητη εδω θα παιξουν ειδικο τελικο για να βγαλουμε τον υπερμαλακα του ιντερνετ?
τελευταια φορα, δεν ξαναδιαβαζω οτι εχω ξεχασει,.
θα μπορούσες να γράψεις οι 4 τελευταίοι
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι διπλα ρε ζωον,εδω αν ειμαστε 30 ατομα,εκει ειναι 5-10.
Και εκει δεν νομιζω να υπαρχουν οι χριστιδιδες και οι βλακαρχοι.
αναμενεται δυνατη μαχη τυπε!!!!εγω εχω μια διμοιρια καταδρομων
καπως πρεπει να δικαιολογησει οτι ξαναγυρισε εδω στους διπλα τυπεντε και καλα να μας μπλεκει με τους διπλα. ο ηλιθιος ο βλαμενος. το κατουραμε το διπλα δεν υπαρχει διπλα
και το χεζουμε κιολας το διπλα να προσθεσωντε και καλα να μας μπλεκει με τους διπλα. ο ηλιθιος ο βλαμενος. το κατουραμε το διπλα δεν υπαρχει διπλα
καπως πρεπει να δικαιολογησει οτι ξαναγυρισε εδω στους διπλα τυπε
Αυτο ειναι κυριολεκτικα αληθεια παντως τυπε,οσους εχουμε χεσει απο εδω,εκει βρηκαν καταφυγιο.και το χεζουμε κιολας το διπλα να προσθεσω