Επισκέπτης
πολύ κλαμα τα ορφανα του Νωντα
Πουστριλίκι; ;)
γνωριζόμαστε;
o δευτερος γυρος θα απαρτιζεται απο 18 και οχι απο 16 ατομα.Μην ξεχναμε και τους μαλακες εμβολιμους,
που περασαν μπαι απο τα προκριματικα.
εβαλε ποδολαγνο τυπεκαλα ο κοτοσταμουλης ουτε τακμαν εβαλε ουτε αχαχουχα και κλωνους
να χρησιμοποιείς ιμότικον όταν γράφεις στον ταφτααρ αλλιώς πρόσεχε ;)
κανονικα "Κυνήγι και Κτηνοβασία" θα πρεπε να λεει...
Πολλοι δεν το γνωριζουν ομως τυπε.Γενικα εχει αφησει τρελα φαβορι εξω ο μαλακας.Τα εκανε ολα βιαστικα.εβαλε ποδολαγνο τυπε
επειδη λεγανε οτι ειναι κλωνος του αχαχουχα
Πολλοι δεν το γνωριζουν ομως τυπε.Γενικα εχει αφησει τρελα φαβορι εξω ο μαλακας.Τα εκανε ολα βιαστικα.
ρε ηλιθιε ποσες φορες θα το πω, παιχτουρας,αχαχουχας,και οσοι αναφερατε ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΙΠΛΑ για γιουροπα λικγ, και ο νικητης διπλα, με τον νικητη εδω θα παιξουν ειδικο τελικο για να βγαλουμε τον υπερμαλακα του ιντερνετ?
τελευταια φορα, δεν ξαναδιαβαζω οτι εχω ξεχασει,.
καλα ο παιχτουρας, ο αχαχουχας γραφει διπλα;;;;ρε ηλιθιε ποσες φορες θα το πω, παιχτουρας,αχαχουχας,και οσοι αναφερατε ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΙΠΛΑ για γιουροπα λικγ, και ο νικητης διπλα, με τον νικητη εδω θα παιξουν ειδικο τελικο για να βγαλουμε τον υπερμαλακα του ιντερνετ?
ρε ηλιθιε ποσες φορες θα το πω, παιχτουρας,αχαχουχας,και οσοι αναφερατε ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΙΠΛΑ για γιουροπα λικγ, και ο νικητης διπλα, με τον νικητη εδω θα παιξουν ειδικο τελικο για να βγαλουμε τον υπερμαλακα του ιντερνετ?
καποιοι γουσταρουν και γιδια, τυπετσόντες με άλογα και τέτοια