alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Εγώ.Στον τελικο ο Μπολντυς; Ποιο ειναι το αντιπαλο δεος;
Εγώ.Στον τελικο ο Μπολντυς; Ποιο ειναι το αντιπαλο δεος;
εσυ την εχεις ψωνισει και να το κοιταξεις γρηγορα προτου φας τη συντριβη απο τον ΠΠο
Ελπιζεις η ειναι επικυρωμενο;
Ο Slav ειπε οτι οι νωντοτυποι στηριζουν Αλεξ.εσυ την εχεις ψωνισει και να το κοιταξεις γρηγορα προτου φας τη συντριβη απο τον ΠΠο![]()
οι νωντοτυποι ψηφιζουν κατα συνειδηση ;) ο ΝΩΝΤΑΣ ειναι δημοκρατης, οχι σαν το σαμαρα σου που επιβαλλει κομματικες πειθαρχειεςΟ Slav ειπε οτι οι νωντοτυποι στηριζουν Αλεξ.
οι νωντοτυποι ψηφιζουν κατα συνειδηση ;) ο ΝΩΝΤΑΣ ειναι δημοκρατης, οχι σαν το σαμαρα σου που επιβαλλει κομματικες πειθαρχειες![]()
χρονια πολλα σε ολους σας,καλα να περάσετε...
ευχαριστω για την στηριξη σας και την αφοσιωση σας σε αυτο το θρεντ μεχρι τωρα... ηθε να κλεισει μια ιντερνετικη καριερα ωραια ...και οποιος καταλαβε καταλαβε..τα πμ τους μερικοι διαχειρηστες τα εχουν λαβει,απο εκει και μετα θα πραξουν οπως θελου,η αποφαση μου γυρισμο δεν εχει...
:-Ο Slav ειπε οτι οι νωντοτυποι στηριζουν Αλεξ.
αντε ρε τυπε βαλτε τον επομενο ημιτελικοΤυπε εγω κρατάω ουδετερότητα, αλλά βλεπεις αυτό το επαθλο να γραφει το ονομά σου?![]()
αντε ρε τυπε βαλτε τον επομενο ημιτελικο![]()
οχι ρε τυπε εγω ειμαι αντικειμενικοςΘα το κανει σε λιγο ο σταμ τυπε, εγώ δεν μπορώ...
Βλεπω πως εχεις αγωνία για τον αγωνα ππ - αλεξ....![]()
οχι ρε τυπε εγω ειμαι αντικειμενικος![]()
κατσε ρε τυπε, δηλαδή εγώ δεν είμαι αντικειμενικος?![]()
έδωσα το δώρο μου για σήμερα![]()
ΠΠος , το ατι της μαλακιας καλπαζει προς τη νικη![]()
![]()
![]()
καλα χριστουγεννα τυποι μου![]()