Επισκέπτης
ασε τον εχω αναλαβει εγωEδω που τα λεμε τη θες κι εσυ την αναμορφωση σου.
ασε τον εχω αναλαβει εγωEδω που τα λεμε τη θες κι εσυ την αναμορφωση σου.
Eδω που τα λεμε τη θες κι εσυ την αναμορφωση σου.
τον ξερεις τον παπα χρηστο τον παοκτζη;παοκ....![]()
![]()
![]()
![]()
προσωπικα οχι αλλα ειναι μορφη...καθε χρονο αυτος μαζι με τα παιδια του παιρνει διαρκειας στην 4...οταν μπαινει οκοσμος φωναζει ειναι τρελλος ο παππαςτον ξερεις τον παπα χρηστο τον παοκτζη;
προσωπικα οχι αλλα ειναι μορφη...καθε χρονο αυτος μαζι με τα παιδια του παιρνει διαρκειας στην 4...οταν μπαινει οκοσμος φωναζει ειναι τρελλος ο παππας![]()
![]()
![]()
![]()
Λαθος. Ολοι τα μελη ειναι ισα. Το site πρεπει να οργανωθει σε οριζοντια βαση, χωρις παλιους και νεους ή τιμημενους και μη. Αυτες οι πρακτικες ειναι καπιταλιστικες και αναχρονιστικες και πρεπει να καταργηθουν.
Τυπε αυτα θα τα αποφασιζει το κομμα. Εμεις απλα θα ακολουθουμε τη γραμμη του κομματος.
Φρονω παντως οτι τουλαχιστον οι μισοι Ελληνες και το μεγαλυτερο μερος των αλλοδαπων θα χρειαστουν μια καποια "εκπαιδευση" ωστε να μπορουν να προσφαιρουν στην σοσιαλιστικη-αταξικη κοινωνια.
πες τα τυπε. γεμισαμε με βασιλοφρονεσ, χουντικους και απογονους ταγματασφαλιτων εδω μεσακάτι ανάλογο έλεγε και ο Παπαδοπουλος ρε τύπε..
πες τα τυπε. γεμισαμε με βασιλοφρονεσ, χουντικους και απογονους ταγματασφαλιτων εδω μεσα![]()
πες τα τυπε. γεμισαμε με βασιλοφρονεσ, χουντικους και απογονους ταγματασφαλιτων εδω μεσα![]()
Συγκινήθηκα πρόσφατα που πέθανε ο πατέρας μου,
που βρήκα την ταυτότητά του , ως μέλος της Αντικομμουνιστικής Σταυροφορίας,
επί Χούντας.
Όμορφα χρόνια, αλλά δεν κάνανε ολόκληρες δουλειές,
όπως ο Σουχάρτο την ίδια εποχή στην Ινδονησία ...
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.isgeschiedenis.nl/wp-content/uploads/2013/03/Indonesische-staatsgreep-1965-470x290.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Αριστεροι ειναι αυτοι τυπε;
κομμουνια τυπεΑριστεροι ειναι αυτοι τυπε;
105 94 ο μπολντης :-ποσο εληξε?
θα ναι ο ιδιος με τον περσινο ο τελικος τυπε?πως το βλεπεις?105 94 ο μπολντης :-
under 200 ψηφοφορους105 94 ο μπολντης :-