Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
τεταρτη μερα δημιουργιας...πρεπει να ειναι γυρω στους 170...θα φαει η κυλοτα τετοια πουτσα που ουτε μπορει να φανταστει
τυπε εσυ κανεις στρατο ...
τεταρτη μερα δημιουργιας...πρεπει να ειναι γυρω στους 170...θα φαει η κυλοτα τετοια πουτσα που ουτε μπορει να φανταστει
εχω δηλωσει...θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι....τυπε εσυ κανεις στρατο ...
το χει σιγουρο το πρωταθλημα φετος ο δικος σου.....θα μιλησει;)
αστα τα λιμα μην ασχολεισαι...το νου σου να ωγει μρ μαλακας αυτος που το αξιζει...ξερεις εσυ ;)
στειλε πι μι για περαιτερω ενημερωση και προγραμματισμο..
γαμω τις παραγκες μου μεσα![]()
το χει σιγουρο το πρωταθλημα φετος ο δικος σου.....θα μιλησει
![]()
φυσικα.....Μαν ο Κοσμας ειπε λογο εορτων αν μπορεις να ξαναφερεις και τον Ποδολαγνο ? θα του το κανεις αυτο το δωρο ?
o papazol αρτι κατατταχθεις σττη χρυση αυγη πηρε για φετος δωρο τον μουσατοεγώ θέλω παπαζολ, κάτω απ το δεντράκι...
αρχαιοελληνικός χαιρετισμός...o papazol αρτι κατατταχθεις σττη χρυση αυγη πηρε για φετος δωρο τον μουσατο
![]()
αρχαιοελληνικός χαιρετισμός...
![]()
άρειοι...
![]()
ποσο ειναι το σκορ τυποι?
τυπε πολυ σπαστικο να χρειαζεται να ψηφιζεις για να βλεπεις το αποτελεσμα :SΚαλά δεν ψηφίζεις ακόμα με το κανονικό σου προφίλ, αλλά έναν κλώνο δεν έχεις κι εσύ για τέτοιες ώρες ανάγκης;
Δηλαδή να σε τρώει η αγωνία;![]()
Να είδες αυτά τα ρατσιστικά σου απέναντι στους ομοφυλόφιλους βλέπει ο κόσμος και σε μαυρίζει συνέχεια.
Η ΧΑ στηρίζει Λάκη και όλα τα ανθελληνικά μουνόπανα μαζεμένα Πορνόπαπο. Τα είπαμε αυτά μη τα ξαναλέμε. Όπως είπαμε ότι αύριο θα πατήσουμε γκάζι και θα μαυρίσουμε τον Πορνόπαπο. Μέχρι τότε αφήνουμε τους αλβανούς και τα γκομενάκια τους να τρέφουν ψευδαισθήσεις.
το 2014 θα τον ξαναδειτε![]()
δεν σε επιασαν τα αντικαταθλιπτικα αποψε τυπε ε;;;Άστα αυτά. 25 Δεκέμβρη να μου τον έχεις έτοιμο πακετερισμένο σε συσκευασία δώρου. Θα είμαι όλη μέρα σπίτι και θα έχω τρελές κάβλες!
Θα στον κάνω να χορεύει σα μαιμού που ήπιε κοκαΐνη! Από το πρωί ως το βράδυ θα πίνει ουίσκυ και θα βρίζει. Θα περάσει τα πιο μίζερα χριστούγεννα της ζωής του. Οι άλλοι θα γιορτάζουν κι αυτός θα βράζει και θα σκέφτεται ΕΜΕΝΑ. Θα τον σπρώξω πέρα απ' τα όρια με πόλεμο νεύρων. Αυτά που έγραφε χτες δεν είναι τίποτα μπροστά σε εκείνα που θα τον φέρω εγώ σε ψυχολογική κατάσταση να γράφει.
p.s. To είχα υποψιαστεί ότι αυτός θα σπάσει εύκολα. Σταματοσίχαμα....ό,τι προφητεύω βγαίνει ΑΛΗΘΙΝΟ. ;)