redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μαχαιρωνει πισωπλατα αυτους που τους το παιζει φιλος τυπε...του αξιζει μεγιστη τιμωριαΚρατάω μια πισινή γιατί είναι γνωστός ψεύτης και χέστης, αλλά αν αληθεύει τότε σιχαίνομαι και που τον έβρισα! Δε γουστάρω καμία συναναστροφή με αλλοδαπούς ούτε στη ζωή μου, ούτε στις κοινότητες του ίντερνετ!
Κάτι Αλβανούς που έμπαιναν σε άλλα σάιτ που συμμετέχω τους έκανα πογκρόμ!
μαχαιρωνει πισωπλατα αυτους που τους το παιζει φιλος τυπε...του αξιζει μεγιστη τιμωρια
του αξιζει δημοσια απαξιωση τυπε υστερα απο οσα εχει κανει ...παντα υπαρχει χωρος για λιγο καλο παλιο τσατσοτραμπουκισμο ;)Καλά το τι μου χει στείλει σε πμ... Έχε χάρη που δεν είμαι ρουφιάνος.
του αξιζει δημοσια απαξιωση τυπε υστερα απο οσα εχει κανει ...παντα υπαρχει χωρος για λιγο καλο παλιο τσατσοτραμπουκισμο ;)
κατάστιχα της νωντοσίας έγραψε:αφηστε δε που κανω τον κινεζο, και παιζω τον χαζο ωρες ωρες, ειναι μερος της πολυπλευρης προσωπικοτητας μου, να ξερετε ειμαι το ιδιο ζωδιο με τον λαγονισιαν.. οποτε ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜ ΓΑΤΑΚΙΑ ;)
Mονο ο Λακης θα μπορουσε να με κοντραρει.
Με Πορνοπαπο θα κανω περιπατο.
τουλαχιστον να παρει το χαλκινο..Θα κλαψεις τυπε....ο ΠΠ στη μαλακία δεν παίζεται, θα χασεις αλλά ψηλά το κεφάλι, σκέψου με ποιον δίνεις αγώνα....![]()
εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του ο δικηγορισκος τυπε :SΘα κλαψεις τυπε....ο ΠΠ στη μαλακία δεν παίζεται, θα χασεις αλλά ψηλά το κεφάλι, σκέψου με ποιον δίνεις αγώνα....![]()
Τυπε νομιζω οτι εχεις υπερβαλει εαυτον με αυτην την ουδετεροτητα σου.Θα κλαψεις τυπε....ο ΠΠ στη μαλακία δεν παίζεται, θα χασεις αλλά ψηλά το κεφάλι, σκέψου με ποιον δίνεις αγώνα....![]()
ή ειναι ουδετερος ή οχι τυπεΤυπε νομιζω οτι εχεις υπερβαλει εαυτον με αυτην την ουδετεροτητα σου.
εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του ο δικηγορισκος τυπε :S
ο νεοεμφανιζομενος να μπορει να κοντραρει επιπεδο τσαμπιονς λιγκ :S
Μεχρι τωρα με ψηφιζουν μονο οι χρυσαυγιτες τύπε.Θα κλαψεις τυπε....ο ΠΠ στη μαλακία δεν παίζεται, θα χασεις αλλά ψηλά το κεφάλι, σκέψου με ποιον δίνεις αγώνα....![]()
Είναι ντροπή μόνο που κάνει ονειρα τύπε o αλεξ....αλλά αυτά παθαίνουν όσοι δεν εχουν μνημη και δεν ξερουν την ιστορία όπως γραφεται καθε μερα στο bourdela.com... :S
ή ειναι ουδετερος ή οχι τυπε![]()
Τυπε νομιζω οτι εχεις υπερβαλει εαυτον με αυτην την ουδετεροτητα σου.
Υποτιμας αφελώς την ευρύτατη αντιπαθεια που υπαρχει για μενα.Είναι ντροπή μόνο που κάνει ονειρα τύπε o αλεξ....αλλά αυτά παθαίνουν όσοι δεν εχουν μνημη και δεν ξερουν την ιστορία όπως γραφεται καθε μερα στο bourdela.com... :S
απο ποιους τυπε?Υποτιμας αφελώς την ευρύτατη αντιπαθεια που υπαρχει για μενα.
κακομοίρη,
αποκτάς "κύρος" και λόγος ύπαρξης στη σκιά μου...![]()
![]()
![]()
Θα αφησουν τον ΠΠ οι χρυσαυγιτες και θα αρχισουν να ψηφιζουν εσενα;Μεχρι τωρα με ψηφιζουν μονο οι χρυσαυγιτες τύπε.
Τωρα θα με ψηφισουν και οι αριστεροι.
Θα τον συντριψω.
Δεν χανω σε νοκ αουτ παιχνιδι. Ειμαι πολυσυλλεκτικος.
ηπειρος και θεσσαλια και μακεδονια δλδ τα εδαφη που ελεγχω σε στηριζουν ...... δαγκωτο αλεξ παιδια.....παμε γεραΥποτιμας αφελώς την ευρύτατη αντιπαθεια που υπαρχει για μενα.
τυπε θα εχουμε διαμαχη αριστερας-δεξιας ξανα στους 4απο ποιους τυπε?![]()