kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
1 χρόνο, ανά 2 βδομάδες περίπου και επέμβαση, πετάγονταν 1-2 που ίσα που φαίνονταν και ξανά απ'την αρχή με πήγε γαμιόντας, εκτός από ψυχολογία μου γαμήθηκε και η τσέπη![]()
1 χρόνο, ανά 2 βδομάδες περίπου και επέμβαση, πετάγονταν 1-2 που ίσα που φαίνονταν και ξανά απ'την αρχή με πήγε γαμιόντας, εκτός από ψυχολογία μου γαμήθηκε και η τσέπη![]()
και εχεις ακομα πολλα
;)δεν περναει ρε μαν αυτο απ οσο ξερω ..
δεν περναει ρε μαν αυτο απ οσο ξερω ..
βρε καριολη το ανοσοποιητικο σου παει για τον ταφο ετσι που τρεφεσαιδεν υπάρχει σαφής άποψη, κάποιοι λένε ότι με τα χρόνια εξασθενεί και στο τέλος χάνεται, η επικρατέστερη είναι ότι μένεις φορέας δια βίου αλλά θα επανεμφανιστεί μόνο αν κάποια στιγμή σου γαμηθεί πατόκορφα το ανοσοποιητικό, έτσι πάντως δεν μεταδίδεται
και εχεις ακομα πολλα![]()
δεν υπάρχει σαφής άποψη, κάποιοι λένε ότι με τα χρόνια εξασθενεί και στο τέλος χάνεται, η επικρατέστερη είναι ότι μένεις φορέας δια βίου αλλά θα επανεμφανιστεί μόνο αν κάποια στιγμή σου γαμηθεί πατόκορφα το ανοσοποιητικό, έτσι πάντως δεν μεταδίδεται
δεν υπάρχει σαφής άποψη, κάποιοι λένε ότι με τα χρόνια εξασθενεί και στο τέλος χάνεται, η επικρατέστερη είναι ότι μένεις φορέας δια βίου αλλά θα επανεμφανιστεί μόνο αν κάποια στιγμή σου γαμηθεί πατόκορφα το ανοσοποιητικό, έτσι πάντως δεν μεταδίδεται
Να βαζει και μαρουλι στο τοστακι πρεπει. ;)βρε καριολη το ανοσοποιητικο σου παει για τον ταφο ετσι που τρεφεσαι![]()
προσεχε κοζμα προσεχε
Να βαζει και μαρουλι στο τοστακι πρεπει. ;)
Σιγουρο σε διαβαζω/ακουω τυπε ... δεν νομιζω οτι ειναι ετσι τα πραγματα ..δηλαδη αν δεν ειναι σε εξαρση δεν μεταδιδεται ? και εσυ εισαι σε θεση να καταλαβεις ποτε ειναι σε εξαρση ?
σου εχω μονιμη λυσημαν αν βγουν φαίνονται τα βλέπεις, αν δεν βγουν για πολλούς μήνες ή χρόνο σημαίνει ότι δεν θα ξαναβγούν εκτός αν πέσει πάρα πολύ το ανοσοποιητικό (που και πάλι παίζει να μην βγουν, ανάλογα το φορτίο που κουβαλάς)
σου εχω μονιμη λυση
κοψε το πουτσοκεφαλο![]()
Επι της ουσιας ο ιος δεν φευγει ποτε και καραδοκει.μαν αν βγουν φαίνονται τα βλέπεις, αν δεν βγουν για πολλούς μήνες ή χρόνο σημαίνει ότι δεν θα ξαναβγούν εκτός αν πέσει πάρα πολύ το ανοσοποιητικό (που και πάλι παίζει να μην βγουν, ανάλογα το φορτίο που κουβαλάς)
Επι της ουσιας ο ιος δεν φευγει ποτε και καραδοκει.
Μαν ελπιζω να μην ειχες τα κονδυλωματα στον πρωκτο. :-
Επι της ουσιας ο ιος δεν φευγει ποτε και καραδοκει.
Μαν ελπιζω να μην ειχες τα κονδυλωματα στον πρωκτο. :-