kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
πικρα ρε :S
βασικά η πίκρα ήταν ότι δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν το λες αυτό δεν ξέρω
πικρα ρε :S
τι να κανεις εγχειρηση;θα τα κοψεις;η μιλα η σωπαινε
θα παω καζαμπλανκα![]()
οντως ρε.Καλα μπαρουλης εγγυησηβασικά η πίκρα ήταν ότι δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν το λες αυτό δεν ξέρωπλην βάρου
![]()
μορφωσου ρε βλακατι να κανεις εγχειρηση;θα τα κοψεις;![]()
κονδυλώματα, βγάλε άκρη![]()
μλκ με τα μυστικα που ξερωοντως ρε.Καλα μπαρουλης εγγυηση![]()
Πω ρε μλκ...
Πάρε το ένα, χτύπα το άλλο είναι ακόμα και τα "λιγότερο" επίπονα ΣΜΝ όπως βλενορροια και κονδυλώματα ας πούμε :S
καλα που δεν ξερεις τιποτα για μεναμλκ με τα μυστικα που ξερω
κανονικα θα επρεπε να με εχουν σκοτωσει για να τα παρω στον ταφο μου![]()
![]()
![]()
κοίτα αν σκεφτείς ότι ειδικά όσοι πάνε με πουτάνες είναι σχεδόν σίγουρα φορείς απλώς έχουν πάρει μικρό φορτίο ή έχουν καλό ανοσοποιητικό ή δεν έχουν επιθετικό στέλεχος κλπ γι'αυτό και δεν εκδηλώνονται, από εκεί και πέρα το θέμα είναι κυρίως ψυχολογικό, μέχρι να σταματήσουν να εμφανίζονται σου γαμιέται η ψυχολογία πατόκορφα![]()
μιλαω σε προσωπικο επιπεδο οχι διαδικτυακοκαλα που δεν ξερεις τιποτα για μενα![]()
![]()
μπαρουλη ποσα θες να μου ξερασεις ονομα,επιθετο και διευθυνση κοζμα;μιλαω σε προσωπικο επιπεδο οχι διαδικτυακο![]()
μου βαζεις δυσκολαμπαρουλη ποσα θες να μου ξερασεις ονομα,επιθετο και διευθυνση κοζμα;![]()
Πόσο καιρό είχες το παράσημο![]()
Θεραπευεται δηλαδη;Πόσο καιρό είχες το παράσημο![]()
πες λογικη τιμη ρε ;)μου βαζεις δυσκολα![]()
ρε μαλακα τρελο πακετο1 χρόνο, ανά 2 βδομάδες περίπου και επέμβαση, πετάγονταν 1-2 που ίσα που φαίνονταν και ξανά απ'την αρχή με πήγε γαμιόντας, εκτός από ψυχολογία μου γαμήθηκε και η τσέπη![]()
Θεραπευεται δηλαδη;
Απλα αλλες φορες ειναι σε εξαρση και αλλες σε καταστολη νομιζω.
Τι πληρωσες δηλαδη;1 χρόνο, ανά 2 βδομάδες περίπου και επέμβαση, πετάγονταν 1-2 που ίσα που φαίνονταν και ξανά απ'την αρχή με πήγε γαμιόντας, εκτός από ψυχολογία μου γαμήθηκε και η τσέπη![]()
σκάσε μάριε αυτός είναι ο έρπης![]()