Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Γιατί δεν ξεκινάς τρέξιμο που είναι πιο ανέξοδο;
τον θελει για παρεα τον σακο ;)
Γιατί δεν ξεκινάς τρέξιμο που είναι πιο ανέξοδο;
δεν μπορώ να τρέχω μαν το μισώ πάντα το μισούσα κάθομαι να με γαμήσεις μην μου πεις να τρέξω μόνο *P
ή θα τραυματιστείς
ασε που στανταρ θα τραυματιστεις.
καλα τοτε περαστικαΡε μαν ειμαι χαλια.
μην εισαι τερμα παραπληγας.Σεντρουμτζίνγκο μπιλόμπα
^εις μνήμην πιστολέρο
τον θελει για παρεα τον σακο ;)
http://[URL unfurl="true"]www.blessthisstuff.com/imagens/stuff/img_wilson_castaway_volleyball_5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Θα ζωγραφίσει πάνω ματάκια με στόμα άμα τον πάρει ;)
Ρε μαν ειμαι χαλια.
Ειδικα τα Πακια στην Πατησιων πρεπει να εχουν βρει την χαρα τους με σενα , στο τσακ μπαμ τους καθεσαι
Θα ζωγραφίσει πάνω ματάκια με στόμα άμα τον πάρει ;)
Πρωτα θα σε γαμησω και μετα..... Που ακους και davis, βλαχαρα.ψοφα Μαριε , δεν θα το καταλαβει κανεις
μην εισαι τερμα παραπληγας.Σεντρουμ
50πλας εχει τα παντα ;)
Πρωτα θα σε γαμησω και μετα..... Που ακους και davis, βλαχαρα.
και ομως τραυματιζεσαιρε γιατί λέτε μαλακίες για τραυματισμούς αφού είναι τέρμα μαλακίες δέχομαι ότι μπορεί να καταντήσει διακοσμητικός αλλά τι τραυματισμούς και μαλακίες
Εδω ατομα που εχουν καποια σχεση τραυματιζονται, εσυ το αναπηρο θα γλυτωσεις;ρε γιατί λέτε μαλακίες για τραυματισμούς αφού είναι τέρμα μαλακίες δέχομαι ότι μπορεί να καταντήσει διακοσμητικός αλλά τι τραυματισμούς και μαλακίες
Βλαχαρα.τραβα ρε μαλακα παρε κανα αρκοντεον να παιζεις στα φαναρια που θα μας πεις και για davis
ρε γιατί λέτε μαλακίες για τραυματισμούς αφού είναι τέρμα μαλακίες δέχομαι ότι μπορεί να καταντήσει διακοσμητικός αλλά τι τραυματισμούς και μαλακίες
50πλας εχει τα παντα ;)