baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
τεμπελη θα την πληρωσει η υγεια σου.
τεμπελη θα την πληρωσει η υγεια σου.
ύψος και κιλά
1,79 (ίσως και 1,78 :S ) και παίζω πάντα στα 78-82 συνήθως 79-80
1,79 (ίσως και 1,78 :S ) και παίζω πάντα στα 78-82 συνήθως 79-80
Όλα καλά
δυστυχως φιλε μου εκει θα καταληξει το παχυσαρκο και λιπαρο βατραχι
ρε τριμαλακα τι λες;πριν αρκετό καιρό σκεφτόμουν ν'αγοράσω σάκο του μποξ δεν γυμνάζει αλλά είναι καλό για "κάρντιο" ή κάπως έτσι δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό
πριν αρκετό καιρό σκεφτόμουν ν'αγοράσω σάκο του μποξ δεν γυμνάζει αλλά είναι καλό για "κάρντιο" ή κάπως έτσι δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό
δυστυχως φιλε μου εκει θα καταληξει το παχυσαρκο και λιπαρο βατραχι
πριν αρκετό καιρό σκεφτόμουν ν'αγοράσω σάκο του μποξ δεν γυμνάζει αλλά είναι καλό για "κάρντιο" ή κάπως έτσι δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό
Eγω δεν μπορω να φαω τιποτα. Ειμαι αρρωστος. :'(απόψε πιτόγυρα φούλαρα με βιταμίνα
Γιατί δεν ξεκινάς τρέξιμο που είναι πιο ανέξοδο;
Εχω παρει.Κορυφαια η σεντρουμ ;)φίλε εσύ αν δεν έτρωγες φρούτα και μαλακίες θα έπαιρνες υποκατάστατα βιταμίνες ή τα θεωρείς ύπουλα σκευάσματα
στα αρχιδια μας μαριεEγω δεν μπορω να φαω τιποτα. Ειμαι αρρωστος. :'(
Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Προκειται για καλη γυμναστικη αλλα για αυτους που εχουν καποια ιδεα με καποια πολεμικη τεχνη (σαν εμενα ). Το να να κανεις ντα-ντα τον σακο δεν νομιζω πως θα σου προσφερει πολλα, ασε που στανταρ θα τραυματιστεις.πριν αρκετό καιρό σκεφτόμουν ν'αγοράσω σάκο του μποξ δεν γυμνάζει αλλά είναι καλό για "κάρντιο" ή κάπως έτσι δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό
θα επαιρνα.Εχω παρει.Κορυφαια η σεντρουμ ;)
Ρε μαν ειμαι χαλια.στα αρχιδια μας μαριε