kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
θα ψηφισω σταμ που ειναι κλαψας και κανει σαν παρθενοπιπιτσα
μονο εγω εχω γαμαουα αβαταρ
Δεν αλλαζω, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ.
είναι φοβερο... μας κανει και αερα στα @@Δεν αλλαζω, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ.
το αυτο δεν ειναι αυτο?Δεν αλλαζω, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ.
ο σταμ δεν εχει τα προσοντα να χαρακτηριστει μαλακας της χρονιας.
δεν ειναι μαλακας, λουγκρα ειναι ετσι που φερεται σε ολους και ειδικα σε αυτους που τον θεωρουσαν φιλο τους.
νομιζω οτι του αξιζει ο τιτλος "ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ" Η΄ "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ".
Οτιδηποτε αλλο ειναι πολυ μικρο για να χαρακτηρισει ενα τετοιο μεγεθος γυμνοσαλιαγκα.
Παρακαλω οπως επαναφερατε την ταξιν εις τον παροντα ιστοτοπο.
το προτεινωλες μετά το μίστερ μαλάκας, μεγαλύτερη κότα του σάιτ, το επόμενο να είναι "μίστερ προδότης"??
το προτεινω
λες να ενοχληθει?δεν θα είναι λίγο φωτογραφικός ο διαγωνισμος?
λες να ενοχληθει?
λες να ενοχληθει?
ας βαλει τους κλωνους τουπρέπει να υπάρχει και αντίπαλος αλλιώς δεν ενθουσιάζεται το κοινό τύπε
για δωσε μια εικονα ρε τυπε, γιατι δεν ψηφιζω κανενα σε αυτη την τετραδα..η πρωτια θα παιχτει μεχρι το τελευταιο λεπτο
το σκισαμε το κοτοπουλακι τυπε μεσα στο ιδιο του τοη πρωτια θα παιχτει μεχρι το τελευταιο λεπτο
τον απαξιωσες τυπετο σκισαμε το κοτοπουλακι τυπε μεσα στο ιδιο του τοσπιτικοτετσι
φυσικα δινει χαρα..αφου εχω πεθανει απο τα γελια με τα πμ που λαμβανω και ειδικα με το συμβαν με τον μπιλι 13, εχω κανει νεο συκωτι
με κατι κατεστραμενους σαν και εσας εδω μεσα για γελια ειναι
Κλαιω απο τα γελια,ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
ΥΓ
Αλλο υπουλο πουτρακι και εσυ,παρακαλαγες να σε βαλω, ειδες οτι πηρες αρκετα ψηφακια στην αρχη και εκλασες μεντες, το ιντερνετικο προφιλ σε μαρανε
Ρε μαγκες, δεν σας θυμιζει αχαχουχα η γραφη;