gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω προτεινω να διαρκουν δυο εικοσιτετραωρα
εγω προτεινω να διαρκουν δυο εικοσιτετραωρα
Χαρα σε εσενα δινει. Αντε κανε πιο γρηγορα μωρε μαλακα, προσπαθεις να απολαυσεις καθε στιγμη απο το πανηγυρι.να δωσω χαρα στην ζωη σας προσπαθω..
προτείνω οι επόμενες ψηφοφορίες να διαρκούν ένα 24ωρο μόνο για να μην πάει μακριά η βαλίτσα και λιγοστέψει το ενδιαφέρον
δεν θα τελειωσει ποτε...εγω προτεινω να διαρκουν δυο εικοσιτετραωρα
Η ψηφοι μπαινουν σε 10-12 ωρες ολος ο υπολοιπος χρονος ειναι διαθεσιμος χρονος για τους υποψηφιους να φτιαξουν κλωνους.Οι δυο μερες είναι για μπουν πολλες ψηφοι, αλλωστε τι βιαζεσαι χαβαλε κανουμε μέχρι τέλους του μήνα.
δεν θα τελειωσει ποτε...
φυσικα δινει χαρα..αφου εχω πεθανει απο τα γελια με τα πμ που λαμβανω και ειδικα με το συμβαν με τον μπιλι 13, εχω κανει νεο συκωτιΧαρα σε εσενα δινει. Αντε κανε πιο γρηγορα μωρε μαλακα, προσπαθεις να απολαυσεις καθε στιγμη απο το πανηγυρι.
και μετα αλλαξε και αβαταρφυσικα δινει χαρα..αφου εχω πεθανει απο τα γελια με τα πμ που λαμβανω και ειδικα με το συμβαν με τον μπιλι 13, εχω κανει νεο συκωτι
με κατι κατεστραμενους σαν και εσας εδω μεσα για γελια ειναι
Κλαιω απο τα γελια,ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
ΥΓ
Αλλο υπουλο πουτρακι και εσυ,παρακαλαγες να σε βαλω, ειδες οτι πηρες αρκετα ψηφακια στην αρχη και εκλασες μεντες, το ιντερνετικο προφιλ σε μαρανε
Η ψηφοι μπαινουν σε 10-12 ωρες ολος ο υπολοιπος χρονος ειναι διαθεσιμος χρονος για τους υποψηφιους να φτιαξουν κλωνους.
μπας και τον μπερδεψουνκαι μετα αλλαξε και αβαταρ
μπας και τον μπερδεψουν
ρε μαλακα αλλαξε αυτην την μαλακια....Ρε μαγκες, δεν σας θυμιζει αχαχουχα η γραφη;
Αδικο εχω;Ήταν πάνω πάνω στη λίστα γι' αυτό
Αδικο εχω;
Με εβαλε αναμεσα απο λακι,φουφουτο,τον ιδιο. Με πηραν τα σκαγια.
να τη βάλεις στον κώλο σου μπασ και συνέλθεις ;)
φυσικα δινει χαρα..αφου εχω πεθανει απο τα γελια με τα πμ που λαμβανω και ειδικα με το συμβαν με τον μπιλι 13, εχω κανει νεο συκωτι
με κατι κατεστραμενους σαν και εσας εδω μεσα για γελια ειναι
Κλαιω απο τα γελια,ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
ΥΓ
Αλλο υπουλο πουτρακι και εσυ,παρακαλαγες να σε βαλω, ειδες οτι πηρες αρκετα ψηφακια στην αρχη και εκλασες μεντες, το ιντερνετικο προφιλ σε μαρανε
ρε μαλακα αλλαξε αυτην την μαλακια....
Αδικο εχω;
Με εβαλε αναμεσα απο λακι,φουφουτο,τον ιδιο. Με πηραν τα σκαγια.
τυπε δεν ξερεις από τεχνηΤι μαλακία αβάταρ είν' αυτό ρε μαν