baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.919
- Πόντοι
- 6.035
και γω τυμ παωΦεύγω ρε μλκ.......πάω GYM....... :-* :-* :-*
θα βγαλω βολτα το μπος
γυμναζω χερια και ποδια μαζι
και γω τυμ παωΦεύγω ρε μλκ.......πάω GYM....... :-* :-* :-*
ε ναι βεβαια.σε λιγο θα τον απαξιωσει ο αρης βελουχιωτης και θα του ζηταει ραντεβου θανατου και θα του σκιζει το ξεσκισμενο κωλαντεροΡε μλκ πολυ σοβαρα το χεις παρει και συ το θεμα..
Αυτα τα σαιτ ειναι για ενημερωση και τρολαρισμα.. Τιποτα αλλο.
Αμα ειναι να καθεσαι και να παιρνεις στα σοβαρα τον καθε αμεα(και δυστυχως υπαρχουν πολλοι σαυτα τα φορουμ), καιγεσαι και συ στο τελος.
ελα παιδια....σοβαρευτειτε.....ολοι μεμο για εναν μαλακα νεο![]()
ε ρε τυπε δεν σου παει στο μυαλο σου ποιος ειναι?Προτιμώ να μας πει ποιος τον πίεσε να κάνει πουστιά...........![]()
γυρνα το σε ασπρο για λιγογλου με το μαυρο φοντο το σαιτ κολλαει. για πες το εκει.
ο μεγαλύτερος μαλακας του σαιτ είσαι εσύ.και μην ψηφιζετε λακη.....δεν ειναι μαλακας ο λακις.....τελεια
Η μόνη λογική εξήγηση, αν εξαιρέσουμε τη ζήλια, που βρίσκω για την εμπάθεια του είναι να τον καθοδηγούν άτομα απ' το άλλο σάιτ εναντίον σου. Είχες τσακωθεί ποτέ με κανέναν από εκεί;
Αν διαφωνούσε ας αρνιόταν να τα κάνει. Ας έλεγε, έστω την τελευταία στιγμή: "εγώ δε μπορώ να παίξω τέτοιες πουστιές, αποσύρομαι από τη διοργάνωση της ψηφοφορίας". Αλλά η αλήθεια είναι ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕ που τα έκανε.
ε ρε τυπε δεν σου παει στο μυαλο σου ποιος ειναι?![]()
ξερω ποιος ειναι ρε συ αλλα δεν μου πεφτει λογος εμενα....Κοίτα....είναι πιο περίπλοκο.....έβαλαν άλλον να στείλει πμ......στον σταμ90......
σταμ.....η υπομονή μου έχει αρχίσει και τελειώνει.........τώρα δεν μου φτάνει αυτός που σου έστειλε πμ.....θέλω και τους "από πίσω" του........![]()
Εγώ είχα γράψει από 3/12 στον Μπόλντυ:
Τώρα αποδεικνύεται ότι είχα δίκιο. Από μήνες είχαν προσυνενοηθεί να κάνουν ό,τι έκαναν. Κατά καιρούς του ξέφευγαν υπονοούμενα του κωλόπαιδου. "Φοβού τον Σταμ", "είμαι ίδιο ζώδιο με τον Λαγονήσιαν", "είμαι δοιπρώσωπω σκουλήκι", και δώστου χαρά, δώστου γελάκια, δώστου νάζι.
Κάποιοι θα πουν ότι επειδή δρα ως υποχείριο άλλων δεν έχει ευθύνη για τις πράξεις του. Δεν το δέχομαι. Αν διαφωνούσε ας αρνιόταν να τα κάνει. Ας έλεγε, έστω την τελευταία στιγμή: "εγώ δε μπορώ να παίξω τέτοιες πουστιές, αποσύρομαι από τη διοργάνωση της ψηφοφορίας". Αλλά η αλήθεια είναι ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕ που τα έκανε. Ανέκαθεν έβγαζε κλάψα και αρρωστημένη ζήλια για όσους είναι περισσότερο επιτυχημένοι από τον ίδιο. Θυμίζω: "Οι μπάρμπες των στούντιο", "Οι 30-40 που δημιουργήθηκαν οικονομικά με αθέμιτα μέσα"...
Ένα αγράμματο, θρασύ και υποκριτικό αληταρόνι, που δεν έμαθε ποτέ να σέβεται τους μεγαλύτερους τού.
Για τι μας πέρασες ρε κωλόπαιδο για να κάνεις φάρσες και χαζομαρίτσες; Για συμμαθητές σου; Ή μήπως νόμισες ότι είμαστε όλοι σαν εκείνον τον νεαρολάγνο κίναιδο που σε παρακαλάει να συναντηθείτε για να σε κεράσει "γαμησάκι" και να σου δανείσει 3000 ευρώ;
ξερω ποιος ειναι ρε συ αλλα δεν μου πεφτει λογος εμενα....
του ειπα να βγαλει τα πμ ομως σημερα ;)
το ποιο τιμιο
α οκ δεν το ηξερα αυτοΔεν φτάνει το πμ......πλέον.....αυτός που το9 έστειλε,ήταν ο αγγελιοφόρος..... ;)
;)α οκ δεν το ηξερα αυτο![]()
Για πες......δεν κατάλαβα,για σταμ90 λες?