και μετα θα τη γλυτωσει ετσι απλα? α καλα
Τον χρησιμοποίησαν φίλε μου....... ;) Ας τον αναλάβουν οι νωντότυποι.....δίνω το ελεύθερο.......... :S
και μετα θα τη γλυτωσει ετσι απλα? α καλα
μου αρεσει που ο κοτοσταμουλης ελεγε θα γυρισει δρυμιτερος,τωρα καταλαβα τι εννοουσε
Τον χρησιμοποίησαν φίλε μου....... ;) Ας τον αναλάβουν οι νωντότυποι.....δίνω το ελεύθερο.......... :S
μπραβο ο αλεξ,με την στηριξη των βασιλοφρονων θα ανεβει στα ψηλοτερα σκαλοπατια της μαλακιαςαλεξ και φουφουτος
σε βρισκω μαλθακο τυπε. τα θελεις και στα κανουν
Τύπε.......έχουμε πει τέρμα οι Χριστοπαναγίες.....τα μπουκέτα κτλ...................καμία σχέση.......
ο φουφουτος πιστευω ειναι καλυτερος αν και περασε δευτερος..μπραβο ο αλεξ,με την στηριξη των βασιλοφρονων θα ανεβει στα ψηλοτερα σκαλοπατια της μαλακιας
Τύπε.......έχουμε πει τέρμα οι Χριστοπαναγίες.....τα μπουκέτα κτλ...................καμία σχέση.......
Εγώ θέλω να ξεβρακώσει το άτομο που του είπε να μπω στην "4άδα...των 5 ατόμων"......... ;)για το κατουρημα ειπωθηκε τιποτα?
Τίποτα δεν αποκλείουμε κύριε.....Δεν αποκηρύξατε όμως την αφόδευση στα μούτρα....![]()
Ρε μλκ πολυ σοβαρα το χεις παρει και συ το θεμα..
Αυτα τα σαιτ ειναι για ενημερωση και τρολαρισμα.. Τιποτα αλλο.
Αμα ειναι να καθεσαι και να παιρνεις στα σοβαρα τον καθε αμεα(και δυστυχως υπαρχουν πολλοι σαυτα τα φορουμ), καιγεσαι και συ στο τελος.
Ρε μλκ πολυ σοβαρα το χεις παρει και συ το θεμα..
Αυτα τα σαιτ ειναι για ενημερωση και τρολαρισμα.. Τιποτα αλλο.
Αμα ειναι να καθεσαι και να παιρνεις στα σοβαρα τον καθε αμεα(και δυστυχως υπαρχουν πολλοι σαυτα τα φορουμ), καιγεσαι και συ στο τελος.
λαθος,ο φουφουτος ειναι κομπλε αλλα το χανει στ αθλητικαο φουφουτος πιστευω ειναι καλυτερος αν και περασε δευτερος..
η νταιαναΑπλά θέλω να πει ποιος τον έβαλε...............τίποτα άλλο.....εσένα σου τα είπα.......![]()
Πάω GYM ρε.............
και στα πολιτικαλαθος,ο φουφουτος ειναι κομπλε αλλα το χανει στ αθλητικα
Φεύγω ρε μλκ.......πάω GYM....... :-* :-* :-*η νταιανα![]()