Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τυπε αυτος που ειναι δεξια πρεπει να εχει παρει μεταγραφη στο κομα του παϊσιου  :think:

ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΕΜΟΣ... ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΕΡΑ ΤΕΛΟΣ... :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αντε ακομα να βγαλετε τον  :jerking: :jerking: :jerking:;;..Σε λιγες ημερες φευγει ο χρονος!! :)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο τυπε :S

iliougenna-1.jpg

ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ... ΠΕΣ ΤΟ ΛΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΕΜΟΣ... ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΕΡΑ ΤΕΛΟΣ... :2funny:
%25CE%25B4%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B1%2B%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2584%2B3.png
:2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
και την σημαια τι την εχουν τυπε?
για διαφημηση? :grin:

ΡΩΤΑ ΤΗΝ Χ.Α ΦΙΛΕ... ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΕΜΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΜΟΣ... ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ... ΑΛΛΩΣΤΕ Η Χ.Α ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΣΟΣΤΩΝ...ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ... ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ? ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...  :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ? ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!! ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Ή ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟΠΑΠΟ? :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ο γερμενης τι σχεση εχει ρε τυπε με αυτο το εντυπο? :think:

ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΝΚ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΛΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ... ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΛ..ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ...  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ή ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΟΥΛΗ 15 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ... ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ..  :2funny:
τυπε αληθευει οτι ο φερης τον εβαλε υποψηφιο επειδη καποιος του ειπε οτι ειναι καλο παιδι? :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ? ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!! ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Ή ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟΠΑΠΟ? :2funny:
τους γραφικους που ειχατε στο λαος δν τους ειχε κανεις!!!γιαυτο πηρατε τον μπουλο!!απο εφη σαρρη βανα μπαρμπα μεχρι τον παπαμιχαηλ!!!!η χρηση αυγη ερχετε τυπε!!!!θα αλλαξουν πολλα σε αυτο το σαπιο κρατος!!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Απολυτε ΣΟΣ !  :2funny:

Βάζω και μου βγάζει " σύντομα ξανα online κτλ " ...

ενώ βάζω στο google σαν λέξη κλειδί το bourdela και

από τον κατάλογο των διευθυνσεων  επιλέγω bourdela forum και έτσι μπαίνω στο  site !

Επισης αφου μπω στο φορουμ ,αν κάνω μετά κλικ στο " αρχική σελίδα "

ΠΑΛΙ με βγάζει στο  " σύντομα κτλ " και δεν μπορω να μπώ στο site !

Τι Προτείνεις  ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣ... ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ... ΤΟ ΕΒΑΨΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!  :2funny:

Σε συνέντευξή του που είχε δημοσιευτεί την 1η Αυγούστου του 2009 στο διαδικτυακό μουσικό περιοδικό «Rock Αποδράσεις» δήλωνε: «Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου».
τυπε ολα αυτα ειναι μερος του σοου που γινεται σε μουσικο επιπεδο
φουρναρης και παγανιστης δεν κολλαει δικε μου :S

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τυπε αληθευει οτι ο φερης τον εβαλε υποψηφιο επειδη καποιος του ειπε οτι ειναι καλο παιδι? :think:

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ 500 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΛ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ?  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απολυτε ΣΟΣ !  :2funny:

Βάζω και μου βγάζει " σύντομα ξανα online κτλ " ...

ενώ βάζω στο google σαν λέξη κλειδί το bourdela και

από τον κατάλογο των διευθυνσεων  επιλέγω bourdela forum και έτσι μπαίνω στο  site !

Επισης αφου μπω στο φορουμ ,αν κάνω μετά κλικ στο " αρχική σελίδα "

ΠΑΛΙ με βγάζει στο  " σύντομα κτλ " και δεν μπορω να μπώ στο site !

Τι Προτείνεις  ?
τυπε οταν σου βγαλει το σύντομα ξανα online κτλ " ...
κανε refresh και θα μπεις κανονικα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ 500 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΛ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ?  :2funny:
ζηλευεις την δυναμικη της χα ή μου φαινεται;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom