lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τι να τα κανω τα λεφτα,αφου τις εκοψα τις τανεςλεφτα εχεις νωντα? η τα φαγες σε σουβλακια?
τι να τα κανω τα λεφτα,αφου τις εκοψα τις τανεςλεφτα εχεις νωντα? η τα φαγες σε σουβλακια?
αφου αυτες στα φαγανετι να τα κανω τα λεφτα,αφου τις εκοψα τις τανες
αν περασει ο λακης εχουμε ναι, παρθενικη συμμετοχη λακη και βολτηΓια το καλο του θεσμου,νομιζω οτι πρεπει να εχουμε νικητη καποιον που δεν εχει ξαναπαρει το κυπελο (οπως τσουλου οπου απο το 1990 δεν εχει παρει το τροπαιο η ιδια ομαδα)
Ψηφισα Λακη για να εχουμε τελικο πρωτοεμφανιζομενων.
η πάπια εξαφανίστηκε από τα προκριματικά κιόλας για να μην δίνει στόχοαν περασει ο λακης εχουμε ναι, παρθενικη συμμετοχη λακη και βολτη
καθε χρονο τα ιδια κατανταει κουραστικο
η πάπια εξαφανίστηκε από τα προκριματικά κιόλας για να μην δίνει στόχο
οταν θα φορεθουν τα μαυρα πουκαμισα ελπιζω να βρεις καλυτερες δικαιολογιες,no mersy σ αυτους που ψηφισαν λακηΓια το καλο του θεσμου,νομιζω οτι πρεπει να εχουμε νικητη καποιον που δεν εχει ξαναπαρει το κυπελο (οπως τσουλου οπου απο το 1990 δεν εχει παρει το τροπαιο η ιδια ομαδα)
Ψηφισα Λακη για να εχουμε τελικο πρωτοεμφανιζομενων.
οταν θα φορεθουν τα μαυρα πουκαμισα ελπιζω να βρεις καλυτερες δικαιολογιες,no mersy σ αυτους που ψηφισαν λακη
ναι...ντερμπυ βλεπω τυποι μου
σταμ θα παραταθει μια μερα ακομα η ψηφοφορια λογω της πτωσης του σαιτ?
τυπε μου ντερμπυ το εκαναν τα κουμμουνια που μισουν τον αρχηγο μαςντερμπυ βλεπω τυποι μου
σταμ θα παραταθει μια μερα ακομα η ψηφοφορια λογω της πτωσης του σαιτ?
Λογω Χριστουγεννων δωσε χαρη μαν.....Συνηθιζεταιναι...
ετσι τυπε να μην αγχωθουν οι ψηφοφοροιναι...
οταν γινει η επανασταση θα βρεθουν οι ip τους τυπετυπε μου ντερμπυ το εκαναν τα κουμμουνια που μισουν τον αρχηγο μας
δεν ασχολειται με τετοια πραγματα η παπια τυπεμα που ειναι ο πορνοπαπος?
γιατι δεν υποστηριζει την υποψηφιοτητα του?
εχει κρυφτει η κουτοπονηρη παπια επιτηδες. κατα τα αλλα εγραψε οτι δεν ασχολειται με τα κομπλεξικα ατομα του μπου ενω αυτος εχει ισαμε 35000 ποστ οπου γλυφει τον συριζα μεχρι αηδιας. μετα την ψηφοφορια θα τον δειτε ολοι να γραφει παλι και να βριζει και να υποστηριζει τα δικαιωματα των τσαμηδων της αλβανιας και των συμπατριωτων του σκοπιανων.δεν ασχολειται με τετοια πραγματα η παπια τυπε
τι τον περασες
εχει καποιο επιπεδο