TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
τωρα παω να ριξω μια αναρχοαπλυτη κουραδα στο τοιχο του fb σου
Του τον μαγάρισα
Του τον μαγάρισα
ακομα ετσι ειναι μαν, μην αγχωνεσαια ρε λαμογια του κερτα... ριξατε το σαιτ ,βαλατε παρασητα ως κλωνους για να φτασει ο παπιας τον λακη... γιατι πριν 2 μερες ο βλακης ηταν με 10 ποντους μπροστα...
ΠΑΡΑΓΚΑ
εσύ δεν ήσουν τιμημένος λόγω παλαιάς εγγραφής και μεταφοράς στο καινούριο φόρουμ κτλακομα ετσι ειναι μαν, μην αγχωνεσαι
το διλημμα θα ειναι λακης-στοκεμορτ
τι να σου πω ρε συ, δεν εχω ιδεα..εσύ δεν ήσουν τιμημένος λόγω παλαιάς εγγραφής και μεταφοράς στο καινούριο φόρουμ κτλ
μεσα σε μιση ωρα, ο ΠΠος ανεβηκε 20 ψηφουςα ρε λαμογια του κερτα... ριξατε το σαιτ ,βαλατε παρασητα ως κλωνους για να φτασει ο παπιας τον λακη... γιατι πριν 2 μερες ο βλακης ηταν με 10 ποντους μπροστα...
ΠΑΡΑΓΚΑ
σιγα μην σου πω και τους τζιρουςμεσα σε μιση ωρα, ο ΠΠος ανεβηκε 20 ψηφους
σταματακη, ξερνα τα ολα, ποσα εδωσες στον αντισθενη για να ριξει το σερβερ και να παραποιησεις τα αποτελεσματα με τετοια ανατροπη θα φας ολα τα λεφτα του κοσμου που στοιχηματισε στο φαβορι ειναι πολλα τα λεφτα αρη....
αμα φας καμια νωντοκαταρα και βγεις πρωτος εσυ, να δουμε που θα βρεις μετα τα λεφτα να ξεπληρωσεις τους παικτες και τις πυτζαμουλες θα σου παρουνεσιγα μην σου πω και τους τζιρους
εγω λεφτα εχω, να φαν και οι κοτες, δοξα θελω.. και την θελω πολυαμα φας καμια νωντοκαταρα και βγεις πρωτος εσυ, να δουμε που θα βρεις μετα τα λεφτα να ξεπληρωσεις τους παικτες και τις πυτζαμουλες θα σου παρουνε
φανταζομαι....πεντακοσαευρα χρησιμοποιεις για χαρτι υγειαςεγω λεφτα εχω, να φαν και οι κοτες, δοξα θελω.. και την θελω πολυ
μεμακι δεν μας τα λεει καθολου καλα ο θεος νωντας.. ο οποιος ειναι υποστηριτκης της χρυσης αυγης..φανταζομαι....πεντακοσαευρα χρησιμοποιεις για χαρτι υγειας
αν ηθελες δοξα θα γινοσουν νωντοτυπος οσα λεφτα και να εχεις ο νωντισμος δεν αγοραζεται
και σενα τι σε νοιαζει η δημοκρατια? αφου εισαι φασιστακιμεμακι δεν μας τα λεει καθολου καλα ο θεος νωντας.. ο οποιος ειναι υποστηριτκης της χρυσης αυγης..
εφοσον η νωντοθεωρια υποστηριζει καθαρα δημοκρατια πως γινεται να υπαρχει στοιχειο χρυσης αυγης στην οργανωση σας