Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
είναι ντεφορμέ ο πορνόπαπος, μήπως να πάω να τον τσιγκλήσω να μας πει καμιά παπιοϊστορία στο θρεντ με τους σκοπιανούς ή τους tourkiki της θράκης;
γιατι οχι;αν και ο καλυτερος ηταν ο τριπλεξ που εφυγε.....μαν επειδή υπάρχουν κι άλλοι τύποι που ανεβάζουν τσόντες να κάνουμε και μια ψηφοφορία για τον καλύτερο τσόντερμαν του σάιτ
από τι έφυγε μαν εγκεφαλικό?γιατι οχι;αν και ο καλυτερος ηταν ο τριπλεξ που εφυγε.....
μην κοροιδευεις μαν....ΚΑΠΗ εχει καταντησει το σαιτ....ολο κατι εβδομηνταρηδες ποσταρουν....εμεις οι 45αρηδες ειμαστε τζοβενα μπροστα τους.....ειδικα στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης ολο κατι παππουδια μπαινουν και γραφουν.....οποτε καταλαβαινεις αυξανει η θνησιμοτητα πια και τα νοσηματα φθορας.....ολοι καθε μερα ερχομαστε πολλες φορες αντιμετωποι με τον θανατο.....από τι έφυγε μαν εγκεφαλικό?
ανεβαινει κυριες και κυριοι ο πορνοματαναστης ο εθνικογαμηστης μας, εαν μπει σην τετραδα θα ειναι μια μεγιτη ανατροπη, απο την 7η θεση στην ελιτ του σαιτ...
μαλακακο.. δεν σου φταιω εγω επειδη σε ψηφιζει ολο το σαιτ επειδη εχεις μεγατονους μαλακιας στο αιμα σου..Είδε το καβλί του Πορνομετανάστη η Σταματίνα
και θλίβεται που δεν το γεύεται με την βρωμοκωλλάρα της.
Θα ήθελε να γευθεί το καβλί του πορνομετανάστη και τα χύσια του,
αλλά ο πορνομετανάστης δεν γαμάει Σταματίνες!
Είδε το καβλί του Πορνομετανάστη η Σταματίνα
και θλίβεται που δεν το γεύεται με την βρωμοκωλλάρα της.
Θα ήθελε να γευθεί το καβλί του πορνομετανάστη και τα χύσια του,
αλλά ο πορνομετανάστης δεν γαμάει Σταματίνες!
Πολύ κλάμα ο λάκης!
Που'σαι εσύ;halloooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Κούλαρε...και ο όγδοος Ολυμπιονίκης θεωρείται!Αυτες ειναι οι αδικίες...
Να θες να κερδίσεις, να καταβαλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες να είσαι αντιπαθής ώστε να σε ψηφίσουν όλοι, και παρόλα αυτά να βγαίνεις όγδοος....
Φτου σου ρε πούστη μου...
Κι έλεγα να πάρω έναν τίτλο κι εγώ....
Κούλαρε...και ο όγδοος Ολυμπιονίκης θεωρείται!
Ώστε εσύ είσαι ο βούλης ?Ο πρώτος είναι τα πάντα.... ο δεύτερος ... τίποτα.
Ο γιος του διαβόλου δεν επιτρέπεται να βγαίνει όγδοος σε τέτοιον διαγωνισμό.
>
μα σου ειπα.. νεο ενεργο μελος εδω και κατευθειαν 8η θεση δεν ειναι και ασχημα.. εγω τι να πω που εχω χαραμησει αμετρητες ωρες εδω και ουτε 16αδα δεν μπηκαΟ πρώτος είναι τα πάντα.... ο δεύτερος ... τίποτα.
Ο γιος του διαβόλου δεν επιτρέπεται να βγαίνει όγδοος σε τέτοιον διαγωνισμό.
>
πειτε ρε μακγες να ριξω κανα στοιχημα,, ποιος θα το παρει