apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν πιστευω οτι εχει την δυναμικη για κατι τετοιο τυπελες να το σηκωσει ο μπολτεμορτ?
στον τελικο θα νικησει ο παπιας νομιζω
τολμω να πω και ευκολα
δεν πιστευω οτι εχει την δυναμικη για κατι τετοιο τυπελες να το σηκωσει ο μπολτεμορτ?
Ο πιο μεγάλος μαλάκας είμαι εγώ...
Είμαι ο μαλάκας-τραπεζικός που σας κλέβω με τους τόκους που σας βάζω στα δάνεια....
Είμαι ο μαλάκας ο τοκογλύφος που χρεώνω 12% επιτόκιο ... τον μήνα...
Είμαι ο μαλάκας-κατασκευαστής που σας πουλάω ένα σπίτι που το πληρώνετε χρυσάφι μια ζωή...
Είμαι ο μαλάκας που αγοραζει μετοχές οταν εσείς πουλάτε και πουλάει όταν αγοράζετε, αλλά εσεις ποτέ δεν κερδίζετε...
Είμαι ο μαλάκας που του πουλάτε χρυσαφικά μεγάλης αξίας έναντι μερικών ευρώ...
Είμαι ο μαλάκας ο καφετζής που πληρώνετε 5 ευρώ τον καφέ, ενώ κοστίζει μόλις 20 σεντσια.
Είμαι ο μαλάκας ο μεσίτης που σας πούλησε το σπίτι επειδή είχατε ανάγκη και το σκοτώσατε με τη βοήθειά μου.
Είμαι η Goldman Sachs, η JP Morgan, και η Bank of America μαζί.
Είμαι ο μαλάκας φίλος σου που σε γράφει στα αρχίδια του επειδή έχει δουλειά και δεν σου ζητάει ούτε συγνώμη που σε έστησε.
Είμαι ο παλιομαλάκας δικηγόρος που σου πήρε 1500 ευρώ για ένα διαζύγιο και 2 χιλιάρικα όταν αγόρασες σπίτι στο παιδί σου.
Είμαι ο μαλακας γιατρός που σου πήρε φακελάκι.
Είμαι ο μαλάκας λογιστής που έβγαλε μίζα από τις δοσοληψίες σου στην εφορία.
Είμαι αυτός ο μαλάκας που έχει μαγαζάκι έξω από τα Υπουργεία και κάνω όλα τα κονέ με τους υπαλλήλους μέσα γιατί μου έχουν εμπιστοσύνη.
Είμαι ο μεγαλύτερος μαλακας κι απορώ πως δεν το έχετε καταλάβει ακόμα για να με ψηφίσετε.
> > > > > >
Λίγο ακόμα και θα βγω πρώτος.... Τι να μου κάνει ο Μπόλντι; Τον έχω για πρωινό....
λιγο καιρο εισαι ενεργος στο φορουμε και βγηκες ογδοος, δεν σε χαλασεΟ πιο μεγάλος μαλάκας είμαι εγώ...
Είμαι ο μαλάκας-τραπεζικός που σας κλέβω με τους τόκους που σας βάζω στα δάνεια....
Είμαι ο μαλάκας-κατασκευαστής που σας πουλάω ένα σπίτι που το πληρώνετε χρυσάφι μια ζωή...
Είμαι ο μαλάκας που αγοραζει μετοχές οταν εσείς πουλάτε και πουλάει όταν αγοράζετε, αλλά εσεις ποτέ δεν κερδίζετε...
Είμαι ο μαλάκας ο καφετζής που πληρώνετε 5 ευρώ τον καφέ, ενώ κοστίζει μόλις 20 σεντσια.
Είμαι ο μαλάκας ο μεσίτης που σας πούλησε το σπίτι επειδή είχατε ανάγκη και το σκοτώσατε με τη βοήθειά μου.
Είμαι ο μαλάκας φίλος σου που σε γράφει στα αρχίδια του επειδή έχει δουλειά και δεν σου ζητάει ούτε συγνώμη που σε έστησε.
Είμαι ο παλιομαλάκας δικηγόρος που σου πήρε 1500 ευρώ για ένα διαζύγιο και 2 χιλιάρικα όταν αγόρασες σπίτι στο παιδί σου.
Είμαι αυτός ο μαλάκας που έχει μαγαζάκι έξω από τα Υπουργεία και κάνω όλα τα κονέ με τους υπαλλήλους μέσα γιατί μου έχουν εμπιστοσύνη.
Είμαι ο μεγαλύτερος μαλακας κι απορώ πως δεν το έχετε καταλάβει ακόμα για να με ψηφίσετε.
> > > > > >
Λίγο ακόμα και θα βγω πρώτος.... Τι να μου κάνει ο Μπόλντι; Τον έχω για πρωινό....
Ο πιο μεγάλος μαλάκας είμαι εγώ...
μην επηρεαζεις το εκλογικο σωμα ρε τυπε :Sψηφιζουμε ολοι πορνομεταναστη, ψηφιζουμε ολοι εθνικογαμισμο να γλυτωσει η ελλαδα απο την αγαμια
το έκανα το χρέος μουΘέλω ΠΡΩΤΙΑ!
Ρε ΚΟΣΝΙΚ.... τι μου το δείχνεις;
Το ξέρω .... ρίξε κανα ψήφο τωρα να βγω πρώτος.
Πως μπόρεσες ?
Για σενα θα γινει αλλος διαγωνισμος ...μην στεναχωριεσαι....για να προλαβω να μην με ρωτησεις... τι τιτλο θα εχει ο καινουργιος διαγωνισμος, σου το γραφω......."Αν η μαλακια ηταν αθλημα επαιρνα χαλαρα το πρωταθλημα"...Ο πιο μεγάλος μαλάκας είμαι εγώ...
> > > > > >
Για σενα θα γινει αλλος διαγωνισμος ...μην στεναχωριεσαι....για να προλαβω να μην με ρωτησεις... τι τιτλο θα εχει ο καινουργιος διαγωνισμος, σου το γραφω......."Αν η μαλακια ηταν αθλημα επαιρνα χαλαρα το πρωταθλημα"...
εύκολαΠως μπόρεσες ?
halloooooooooooooooooooooooooooooooooooo
κι αν η μαλακια ηταν σαιτ θα ησουν αντμιν......Κάτσε να πω κι άλλα...
Αν η μαλακία ήταν εργόχειρο, θα χα φτιάξει την προίκα μου.
Αν η μαλακία ήταν εργασια θα μουν πρωτομάστορας.
Αν η μαλακία ήταν νερό, θα μουν ωκεανός.
Αν η μαλακία ήταν άστρο, θα μουν το σύμπαν.
>
μαν επειδή υπάρχουν κι άλλοι τύποι που ανεβάζουν τσόντες να κάνουμε και μια ψηφοφορία για τον καλύτερο τσόντερμαν του σάιτκι αν η μαλακια ηταν σαιτ θα ησουν αντμιν......
Για μενα νικητης ειναι ο ποδολαγνος.....τελεια και παυλα!!!.....Ο ανθρωπος ειναι χιλιομετρα μακρια απο τους υπολοιπους εδω μεσα....