treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κ η εριναλ καλα παει
δυνατο αουτσαιντερ μαλακιας
Τι ζώον που'σαι...Αντί να ρίξω στον πορνομετανάστη έριξα στον πορνπα
Αντί να ρίξω στον πορνομετανάστη έριξα στον πορνπα
''διηνεκής'' τί σημαίνει ζωάκια;;;
εσυ εισαι διηνεκης μακακας
εισαι εκτος συναγωνισμου και αντιβιωσης
ρε γιατι τον λες μακακα και οχι μαλακα
παλιαδερφή εισαι?
κ η εριναλ καλα παει
για εμας θα ειναι παντα νικητης τυπεΠοῦ νὰ πάῃ πρὸ τοῦ μεγαθηρίου καὶ τρὶς (τουλάχιστον) πρωταθλητοῦ...
''διηνεκής'' τί σημαίνει ζωάκια;;;
Είδατε καμιά θέση εν προκειμένης μπακάλα;;;;Ἡ ἐμμονὴ εἰς τὰ συντακτικὰ/ὀρθογραφικὰ λάθη τοῦ συνομιλητοῦ ἤ ἡ ἐπίδειξις γνώσεων ἀντὶ τῆς ἀντικρούσεως τῶν θέσεὼν του εἶναι ἔνδειξις ἀνεπαρκείας ἀλλὰ καὶ κοινότοπος.
πορνοπαπε ζουμε μαλακα του bourdela να σε δουμε!!!!!!!!
τυπς μου ειναι πρωτος με διαφορα..απλα εχει ψηφισει με καμμια 30 κλωνους που εχει γιατι δεν θελει να βγει μαλακας του bourdela.com!!εχουμε καμμια νεα δημοσκοπηση να δουμε τις προθεσεις του λαου;
εχουμε καμμια νεα δημοσκοπηση να δουμε τις προθεσεις του λαου;
ο αγαπητος φιλος πορνομεταναστης επειδη δεν εχει ποσταρει τελευταια υποχωρει στην 5 θεση... αλλα με διαφορα 2 ποντων απο τον 3...
Κριμα γιατι ο δευτερος της βαθμολογιας θα παιξει με τον 5 της βαθμολογιας αρα μπορει να εχουμε μπαραζ τυπου πορνομεταναστη-λακη, η πορνομεταναστη-πορνοπαπου απο τα προημιτελικα, δηλαδη ενας προωρος τελικος.. :'( :'(
αυτο ειναι τρομερο! θα κλαψω :'( αν δεν ηξερα οτι 21 θα καταστραφει ο κοσμος θα με επιανε απελπισιαο αγαπητος φιλος πορνομεταναστης επειδη δεν εχει ποσταρει τελευταια υποχωρει στην 5 θεση... αλλα με διαφορα 2 ποντων απο τον 3...
Κριμα γιατι ο δευτερος της βαθμολογιας θα παιξει με τον 5 της βαθμολογιας αρα μπορει να εχουμε μπαραζ τυπου πορνομεταναστη-λακη, η πορνομεταναστη-πορνοπαπου απο τα προημιτελικα, δηλαδη ενας προωρος τελικος.. :'( :'(
ενα συστημα που το εβγαλα μονος μου... τελικα δεν ξερω.. δεν εχω ιδεα πως θα γινει..καλα ρε πως θα γινουν οι διασταυρωσεις και θα παιξει ο 2ος με τον 5ο
ποτς γκενεν αυτο??
καλα ρε πως θα γινουν οι διασταυρωσεις και θα παιξει ο 2ος με τον 5ο
ποτς γκενεν αυτο??