treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γιατι εισαι μαλακας απο τους λιγους εσυ. δεν ειναι σωστο να πας με τους πολλους.
προσεχε πως μιλας στον ξαδερφο μου γιατι θα σε λιωσω
γιατι εισαι μαλακας απο τους λιγους εσυ. δεν ειναι σωστο να πας με τους πολλους.
εχουμε προοδευσει πολυμας ειχαν βαλει αλλα δεν περασαμε την φαση
πηραμε ελαχιστες ψηφους
εσυ με τον αβραμη εισαστε η επιτομη της μαλακιας δεν χρειαζεται καν να μπειτε.γτ δεν ειμαι υποψηφιος?
εσυ με τον αβραμη εισαστε η επιτομη της μαλακιας δεν χρειαζεται καν να μπειτε.
αρπαξε τα βολτακια την καταλληλη στιγμη και ηρεμησε
ρε μαλακα σταματη καποιος σου πειραξε την ψηφοφορια δεν το βλεπεις? ειναι δυνατο να περασει κανεις το ΠαΠακι στη μαλακια??? Το ΠαΠακι που σαρωσε στα προημιτελικα???
απο κυριακηΠοτε ειναι τα προημιτελικα??????
ευχαριστω τραβελοπνιχτη μου αλλα εδω απαξιωθηκανε μεγαλυτερα και διαχρονικοτερα ταλεντα απο εμενα.μεχρι και σε εσενα πηγανε να παιξουνε πουστια και να σε πεταξουν εξω απο την διοργανωση. :-
εμενα; εγω δεν μπηκα ποτε στη λιστα
ετσι ειναι τυπε...μιστερ κλωνοιειναι προφανες οτι τα αναρχοκουμουνια εχουν τους περισσοτερους κλωνους
12:00 gmt ληγει η φαση των 16 υστερα απο 3 μερες.. 212 ατομα ψηφισαν o xρονος πιεζει και τα ατομα που πανε για προητελικα ειναι κραχτα ....
Εκπληξη μεγαλη ο αποκλεισμος του περσονα... ο οποιος σε περιοδους φορμας επερνε για πλακα πορνοπαπο, και πλεζουρα για πλακα και με αυτοδυμανια..
απλα περιμενουμε μια ποιο σαφης βαθμολογια για να βγουν και τα νοκ αουτ... δευτερα το πρωτο ματσακι