treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μονο ενταξει ρε τσιγγουνη? εαν πεις γαμω τα παιδια θα σου καει το πληκτρολογιο? πφφφ
gt den koimasai?
μονο ενταξει ρε τσιγγουνη? εαν πεις γαμω τα παιδια θα σου καει το πληκτρολογιο? πφφφ
ασε ειχα κλεισει ραντεβου με μιλφονιΣεληνιάστηκες ρε jimminy ? ποσα ποσταρεις το δευτερολεπτο?
ο νταιζη φαινεται ψιλοντουλαπα.....μηπως εισαι εσυ?δεν προλαβαινει να μιλησει ο λακης καυλακης τωρα, ειναι μπουκωμενος καταπιε το μικροφωνο του τραβεστι ντεζυ
Δεν λέω γιατί θα ζηλέψει ο μεμας ;)μονο ενταξει ρε τσιγγουνη? εαν πεις γαμω τα παιδια θα σου καει το πληκτρολογιο? πφφφ
προσεχε μην τρακαρεις με την οπισθενασε ειχα κλεισει ραντεβου με μιλφονι
και μ' επιασε κοψιμο και τ' ακυρωσα ολα
και τωρα θα σας γαμησω
χαχχααχα
χιλια θενξ ρε μαν ενας απο τους λιγου που γραφουν τετοια για μενατον σταμ δεν τον ηξερα με την εννοια οτι δεν μιλουσαμε στα σαιτ παρα μονο πιον σχετικα λιγο καιρο.καποιες λιγες φορες που συνομιλησαμε αν θυμαμαι καλα συνεχεια εβαζε το γνωστο εικονιδιο με τον μεσαιο δαχτυλο. χωρις να τον προκαλεσω.τοτε νομιζα οτι ηταν ενας απο τους γνωστους καφρους πανηλιθιους του σαιτ.μετα ομως διαπιστωσα οτι δεν ηταν καθολου ετσι.αν δεν καταλαβεις οτι κανει πλακα με τους πανηλιθιους κλωνους τυπου ντανιελας κ.λ.π. ισως ευκολα να τον παρεξηγησεις.ανηκει για μενα σε μια μικρη ομαδα 5-10 ατομων του σαιτ που θα ηθελα να εκανα παρεα οπως φυσικα ο αδελφικος μου φιλος ο απολυτος.δυστυχως εχει δικιο που ειπε οτι λιγοι ειναι τα ενδιαφεροντα ατομα εδω μεσα.φυσικα ο καθενας πιστευει διαφορετικα για τον εαυτο του και τους αλλους.τελος παντων.
μαν εκλεισες μπουρδελοτσαρκα και δεν πηγες?χιλια θενξ ρε μαν ενας απο τους λιγου που γραφουν τετοια για μενα
ολοι οι αλλοι με μισουν επειδη τους εχω στησει σε τσαρκες, η δεσποινα με μισει επειδη της εχω πει θα παω και δεν εχω παει.
αλλα ενταξει.. κακιες δεν κραταμε.. παλι καλα που εμφανιστηκε απο μηχανης θεος ο λακης33 τωρα να ξεμαλιαστω με κανεναν γιατι τυπους οπως μεμα, λαστ, κλπ τους βαρεθηκα κατα κρατος
λακη οπως βλεπεις εκτος απο να στραπονιαζεται, ο κοτοσταμουλης εχει και τεραστια συλλογη απο τραβελοφωτογραφιες.....
οκ νταιζηχιλια θενξ ρε μαν ενας απο τους λιγου που γραφουν τετοια για μενα
ολοι οι αλλοι με μισουν επειδη τους εχω στησει σε τσαρκες, η δεσποινα με μισει επειδη της εχω πει θα παω και δεν εχω παει.
αλλα ενταξει.. κακιες δεν κραταμε.. παλι καλα που εμφανιστηκε απο μηχανης θεος ο λακης33 τωρα να ξεμαλιαστω με κανεναν γιατι τυπους οπως μεμα, λαστ, κλπ τους βαρεθηκα κατα κρατος
μπα τα ξερασες κιολας τα χυσια του ντεζυ μωρη μαλακο? σου κατσανε ξυνα? τι εφαγες πριν ριζοτο?Μου ήρθε εμετός με τον παλιόπουστα ...........
Σίχαμα ...............
Αηδία ...........
[move][size=50pt]ok νταιζη[/size] [/move][move]Α ΓΑΜΗΣΟΥ [/move]
να σαι καλα ρε μεμα.. αυτο ηθελα, να δω πως μεγαλωνω της παραθεσεις[move][size=50pt]ok νταιζη[/size] [/move]
Μου ήρθε εμετός με τον παλιόπουστα ...........
Σίχαμα ...............
Αηδία ...........
Πιστευετε οτι ο σταμ_90 επρεπε να φτασει ποιο ψηλα? Ναι, τουλαχιστον στους 8 10 (32.3%)
Οχι εχει μεγαλυτερους μαλακες 13 (41.9%)
ΔΞ/ΔΑ 1 (3.2%)
Θα το παρει του χρονου 7 (22.6%)
Πιστευετε οτι ο σταμ_90 επρεπε να φτασει ποιο ψηλα? Ναι, τουλαχιστον στους 8 10 (32.3%)
ΔΞ/ΔΑ 1 (3.2%)
ρε παπαρακο παρτο αποφαση
οσο μαλακας και να εισαι δεν μπορεις να συγκριθεις με τα ιερα τερατα της μαλακιας
και του χρονου εξω απο τους 8 θα εισαι
ΔΞ/ΔΑ 1 (3.2%)
εσας παντως σας απαξιωσε ο Σταμολο το σαϊτ σε εχει απαξιωσει
μας εκλασε τις νωντο@@ρες μας ;)εσας παντως σας απαξιωσε ο Σταμ
Μου ήρθε εμετός με τον παλιόπουστα ...........
Σίχαμα ...............
Αηδία ...........