memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
απλα ειναι κοτα και μολις μας βλεπει στην πιατσα τρεχει να κρυφτει ;)τον πηραν στο κατοπι οι αυγητες?
απλα ειναι κοτα και μολις μας βλεπει στην πιατσα τρεχει να κρυφτει ;)τον πηραν στο κατοπι οι αυγητες?
κανεις πιατσα?απλα ειναι κοτα και μολις μας βλεπει στην πιατσα τρεχει να κρυφτει ;)
ποτε βρε μαλακα σαπιοκοιλια σας εχω δει?απλα ειναι κοτα και μολις μας βλεπει στην πιατσα τρεχει να κρυφτει ;)
ενας μακαριτης ειναι μαν.....εχει πεθανει οφφισιαλυκι επειδή την κάνω τώρα, ας μου πει κάποιος κάνει pr εδώ μέσα....
τι στομπουτσο εστί νώντας?
είναι αστικός μύθος ή κλωνομάνα?
α καλα πηγε αργα δε πας για υπνο?κανεις πιατσα?
Ο Σταμάτης ρε είναι μεγάλος γαμιάς!!!!!!!σαμουλοκοτουλη που ναξερε ο λακης οτι σε εχει στραπονιασει 100 φορες το αριστουργημα ε? δε θα σε αφηνε σε χλωρο κλαρι αλλα επειδη ειμαι ενταξει δεν το λεω
ηρθε ο λακηςποτε βρε μαλακα σαπιοκοιλια σας εχω δει?
η δουλεια δεν ειναι ντροπη μαν.....κανεις πιατσα?
ποσο παει ξερουμε?η δουλεια δεν ειναι ντροπη μαν.....
εκτος απο το να εισαι μοντ στα τσοντοθρεντ μαν :Sη δουλεια δεν ειναι ντροπη μαν.....
ασε ρε βλακα κ εσυτον σταμ δεν τον ηξερα με την εννοια οτι δεν μιλουσαμε στα σαιτ παρα μονο πριον σχετικα λιγο καιρο.καποιες λιγες φορες που συνομιλησαμε αν θυμαμαι καλα και συνεχεια εβαζε το γνω στο εικονιδιο με τον μεσαιο δαχτυλο. χωρις να τον προκαλεσω.τοτε νομιζα οτι ηταν ενας απο τους γνωστους καφρους πανηλιθιους του σαιτ.μετα ομως διαπιστωσα οτι δεν ητνα καθολου ετσι.αν δεν καταλαβεις οτι κανει πλακα με τους πανηλιθιους κλωνους τυπου ντανιελας κ.λ.π. ισως ευκολα να τον παρεξηγησεις.ανηκει για μενα σε μια μικρη ομαδα 5-10 ατομων του σαιτ που θα ηθελα να εκανα παρεα οπως φυσικα ο αδελφικος μου φιλος ο απολυτος.δυστυχως εχει δικιο που ειπε οτι λιγοι ειναι τα ενδιαφεροντα ατομα εδω μεσα.φυσικα ο καθενας πιστευει διαφορετικα για τον εαυτο του και τους αλλους.τελος παντων.
να τα νε η ζηλεια ψωρε λενεεκτος απο το να εισαι μοντ στα τσοντοθρεντ μαν :S
χαχα λες να ζηλευει ενας αντμιν εναν μοντ σε τσοντοθρεντ? ;)να τα νε η ζηλεια ψωρε λενε
που εισαι αντμιν?χαχα λες να ζηλευει ενας αντμιν εναν μοντ σε τσοντοθρεντ? ;)
ασε ρε βλακα κ εσυ
αυτο λες μαν; για καθε ενα που ποσταρουμε κερδιζουμε 0,1 ευρωτον σταμ δεν τον ηξερα με την εννοια οτι δεν μιλουσαμε στα σαιτ παρα μονο πιον σχετικα λιγο καιρο.καποιες λιγες φορες που συνομιλησαμε αν θυμαμαι καλα συνεχεια εβαζε το γνωστο εικονιδιο με τον μεσαιο δαχτυλο.
ποιος ξερει γιατι τον καλοπιανεις, τι σου χει ταξει? πες τα ολα ξερασε τα