Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κι επειδή την κάνω τώρα, ας μου πει κάποιος κάνει pr εδώ μέσα....

τι στομπουτσο εστί νώντας?

είναι αστικός μύθος ή κλωνομάνα?  :think:
ενας μακαριτης ειναι μαν.....εχει πεθανει οφφισιαλυ :grin:

Επισκέπτης
σαμουλοκοτουλη που ναξερε ο λακης οτι σε εχει στραπονιασει 100 φορες το αριστουργημα ε?  :birdman: δε θα σε αφηνε σε χλωρο κλαρι  :birdman: αλλα επειδη ειμαι ενταξει δεν το λεω  :rolleyes:
Ο Σταμάτης ρε είναι μεγάλος γαμιάς!!!!!!!
Ξεσκίζει μουνάρες καθημερινώς!!!!!!!

Τον κατάλαβα με τη μία ότι είναι μεγάλος γαμίκουλας !!!!!!
4_412.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τον σταμ δεν τον ηξερα με την εννοια οτι δεν μιλουσαμε στα σαιτ παρα μονο πιον σχετικα λιγο καιρο.καποιες λιγες φορες που συνομιλησαμε αν θυμαμαι καλα συνεχεια εβαζε το γνωστο εικονιδιο με τον μεσαιο δαχτυλο. :grin: χωρις να τον προκαλεσω.τοτε νομιζα οτι ηταν ενας απο τους γνωστους καφρους πανηλιθιους του σαιτ.μετα ομως διαπιστωσα οτι δεν ηταν καθολου ετσι.αν δεν καταλαβεις οτι κανει πλακα με τους πανηλιθιους κλωνους τυπου ντανιελας κ.λ.π. ισως ευκολα να τον παρεξηγησεις.ανηκει για μενα σε μια μικρη ομαδα 5-10 ατομων του σαιτ που θα ηθελα να εκανα παρεα οπως φυσικα ο αδελφικος μου φιλος ο απολυτος.δυστυχως εχει δικιο που ειπε οτι λιγοι ειναι τα ενδιαφεροντα ατομα εδω μεσα.φυσικα ο καθενας πιστευει διαφορετικα για τον εαυτο του και τους αλλους.τελος παντων.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τον σταμ δεν τον ηξερα με την εννοια οτι δεν μιλουσαμε στα σαιτ παρα μονο πριον σχετικα λιγο καιρο.καποιες λιγες φορες που συνομιλησαμε αν θυμαμαι καλα και συνεχεια εβαζε το γνω στο εικονιδιο με τον μεσαιο δαχτυλο. :grin: χωρις να τον προκαλεσω.τοτε νομιζα οτι ηταν ενας απο τους γνωστους καφρους πανηλιθιους του σαιτ.μετα ομως διαπιστωσα οτι δεν ητνα καθολου ετσι.αν δεν καταλαβεις οτι κανει πλακα με τους πανηλιθιους κλωνους τυπου ντανιελας κ.λ.π. ισως ευκολα να τον παρεξηγησεις.ανηκει για μενα σε μια μικρη ομαδα 5-10 ατομων του σαιτ που θα ηθελα να εκανα παρεα οπως φυσικα ο αδελφικος μου φιλος ο απολυτος.δυστυχως εχει δικιο που ειπε οτι λιγοι ειναι τα ενδιαφεροντα ατομα εδω μεσα.φυσικα ο καθενας πιστευει διαφορετικα για τον εαυτο του και τους αλλους.τελος παντων.
ασε ρε βλακα κ εσυ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τον σταμ δεν τον ηξερα με την εννοια οτι δεν μιλουσαμε στα σαιτ παρα μονο πιον σχετικα λιγο καιρο.καποιες λιγες φορες που συνομιλησαμε αν θυμαμαι καλα συνεχεια εβαζε το γνωστο εικονιδιο με τον μεσαιο δαχτυλο.
αυτο λες μαν;  :birdman:  για καθε ενα που ποσταρουμε κερδιζουμε 0,1  ευρω  :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom