Η μπάιτ έχει κάνει κλώνους και σε καταψηφίζει!
Ποσες γυναικες εχει το σαιτ??
Απο ενα κλωνο να εχει η καθεμια ασ'τα χεστα...
να βαλεις τη φωτο που εχει το αλλο μισο στριγκακι και μην ανησυχεις θα τις ενωσουμε εμεις μετα.......
Η μπάιτ έχει κάνει κλώνους και σε καταψηφίζει!
Θα ξαναμπω σε αυτο το forum τον Ιουλιο μολις βγει η Νικητρια για να σπασω και παλι
πλακα μαζι σου και με τα μαλακιδια που ελπιζουν και σε υποστηριζουν
Μεχρι τοτε... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ!!!!!!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!
Εσυ Δεν θα πρεπε να μιλας γιατι εχεις χιλιαδες φιλους στο facebook στο Joy κλπ. αλλα ΚΥΡΙΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ωπου ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟ forum για να βρεις θαυμαστες, μιας και σχεδον ολοι τους εδω ειναι ΓκαΓκαρισμενα Μοναχικα Μαλακιδια σαν τον Avatar, τον Life97 κτλ.. που κι ενα ξεροκομματο τους φτανει(εσυ δηλαδη), επειδη ειναι τοσο απελπισμενοι που μπαινουν στην λογικη "Απ'τα ολοτελα καλη κι η παναγιωτενα" και ελπιζουν οτι οσο πιο πολυ σου μιλουν και ΚΥΡΙΩΣ σε υπερασπιζονται εναντια σε καποιον που εχει ΑΝΩΤΕΡΟ ΓΟΥΣΤΟ,
οτι ισως και τους κατσεις
Ρε παπαρομουρη ποιος ασχοληθηκε μαζι σου που ξερεις τι μου φτανει και τι οχι?
Παρ'το κωλο σου και τρεχα γιατι τον βλεπω να ποναει απο τα γαμησια που θα φας.
Μας κατηγορεις οτι ειμαστε λιγουρηδες και "ΓκαΓκαρισμενα Μοναχικα Μαλακιδια" μεσα στο σαιτ και παρολ'αυτα εισαι και εσυ εδω.
Οσο για το αν εχω γουστο η οχι παλι καλα που δεν εχω το δικο σου αρχιδακο.
Αστον τον πούστη...την κάνει τρέχοντας μόλις πει τη μαλακία του (ξέρεις τι ομάδα είναι και τι ψηφίζει )
Κατηγορησες Εμεσα ! Εγραψες και στο forum της απογευματινης "κοιταξτε πως βγηκαν οι αλλες κοπελες" αλλα και εδω διαφορες αηδιες ! Προσπαθεις να φανεις καλη στον κοσμο αλλα η πονηρια σου και η βλακεια σου θα αποδειχθουν trust me ;) Ασε τις προπαγανδες περι τυπου που θελει να βγει μια δικη του κοπελα κατα μερος... Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα που να απειλει τον διαγωνισμο και το ξερεις πολυ καλα !!! Βεβαιως παντα θα υπαρχουν και καποιοι οπαδοι απο ΟΛΕΣ της κοπελες και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ
Εσυ Δεν θα πρεπε να μιλας γιατι εχεις χιλιαδες φιλους στο facebook στο Joy κλπ. αλλα ΚΥΡΙΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ωπου ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟ forum για να βρεις θαυμαστες, μιας και σχεδον ολοι τους εδω ειναι ΓκαΓκαρισμενα Μοναχικα Μαλακιδια σαν τον Avatar, τον Life97 κτλ.. που κι ενα ξεροκομματο τους φτανει(εσυ δηλαδη), επειδη ειναι τοσο απελπισμενοι που μπαινουν στην λογικη "Απ'τα ολοτελα καλη κι η παναγιωτενα" και ελπιζουν οτι οσο πιο πολυ σου μιλουν και ΚΥΡΙΩΣ σε υπερασπιζονται εναντια σε καποιον που εχει ΑΝΩΤΕΡΟ ΓΟΥΣΤΟ,
Οσο αφορα τις "κοπελες" (loukritia!silva! και το αλλο το μπαζο BiteMeImFresh)σε υπερασπιζονται μονο και μονο για να σχολιαζουν(θαυοντας) τις SEXY ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ που μισουν
επειδη εκεινες υπολειπονται και ειναι γεματες κομπλεξ, ζηλεια, κακια και ασχημια...
Εσυ Κιτρινιαρα, Κοντοστουπα(1,60m), Μυταρου, Χαμηλοκωλα, Κοντοχοντρογαμπη, Μελαμψο Παμπονηρη ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΑ Ριχνεις λασπη με ψευτικα Nicknames και φθηνες προπαγανδες σε οποια ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και SUPER-SEXY (το αντιθετο απο σενα δηλαδη) για ευνοητους λογους
Ομως οτι και να πεις οτι και να κανεις... ΝΙΚΗΤΡΙΑ θα βγει ειτε η ΘΕΑ η ΔΗΜΗΤΡΑ ειτε
η Πρασινοματα Κουκλιτσα η Βαλια ειτε η ΚΟΥΚΛΑΡΑ η Ελενη Ευαγγελατου !!!!!!!!!!!!!
Η Μαρια της προηγουμενης εβδομαδας ειναι πολυ καλυτερη απο σενα
Δεν την βλεπω για πρωτη βεβαια αλλα για 3η - 4η ....
Εσενα παντως σε βλεπω για 7η - 8η
Just Mark My Words ;)
Υ.Γ. Ειχες γραψει σε προηγουμενη σελιδα αυτου του thread :
"Δεν ειμαι Μοντελο Πασαρελας"
κι Εγω σου απαντω :
"Δεν εισαι Καν μοντελο και ουτε θα γινεις Ποτε"
Σε αυτην την χωρα ευτυχως υπαρχει καλο γουστο και βγαινουν παντα πολυ SEXY μοντελα ;)
Μπαλατσινου - Κουλιανου - Αδαμ - Αλεξανδρατου κτλ...
Αν θες να γινεις μοντελο πηγαινε στις Φιλιππινες ! Εκει μπορεις να κανεις καριερα
και ισως να εισαι και η πρωτη
Μονο στον Βλακα τον ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟ πατερα σου και την Κατινα την ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΑ την μητερα σου αρεσεις και αυτοι φταινε που σου φουσκωσαν τα μυαλα για να πας εκει που ουτε καν θα πρεπε να περνας απ'έξω.... Στα Καλλιστεια !
Θα ξαναμπω σε αυτο το forum τον Ιουλιο μολις βγει η Νικητρια για να σπασω και παλι
Μεχρι τοτε... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Τι μαλάκας είσαι εσύ ρε?Από που ξεφύτρωσες ρε γαμίδι?Αναφέρεσαι και σε γονείς παπάρι. Ρε mods που είσαστε ξεβρακώστε τον τον τρίπουστα. Μπορεί να πέφτουν βρισίδια εδώ μέσα να τη λέμε μερικές φορές άσχημα ο ένας στον έλλον αλλά αυτό παραπάειΚατηγορησες Εμεσα ! Εγραψες και στο forum της απογευματινης "κοιταξτε πως βγηκαν οι αλλες κοπελες" αλλα και εδω διαφορες αηδιες ! Προσπαθεις να φανεις καλη στον κοσμο αλλα η πονηρια σου και η βλακεια σου θα αποδειχθουν trust me ;) Ασε τις προπαγανδες περι τυπου που θελει να βγει μια δικη του κοπελα κατα μερος... Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα που να απειλει τον διαγωνισμο και το ξερεις πολυ καλα !!! Βεβαιως παντα θα υπαρχουν και καποιοι οπαδοι απο ΟΛΕΣ της κοπελες και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ
Οσο αφορα τις "κοπελες" (loukritia!silva! και το αλλο το μπαζο BiteMeImFresh)σε υπερασπιζονται μονο και μονο για να σχολιαζουν(θαυοντας) τις SEXY ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ που μισουν
επειδη εκεινες υπολειπονται και ειναι γεματες κομπλεξ, ζηλεια, κακια και ασχημια...
Εσυ Κιτρινιαρα, Κοντοστουπα(1,60m), Μυταρου, Χαμηλοκωλα, Κοντοχοντρογαμπη, Μελαμψο Παμπονηρη ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΑ Ριχνεις λασπη με ψευτικα Nicknames και φθηνες προπαγανδες σε οποια ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και SUPER-SEXY (το αντιθετο απο σενα δηλαδη) για ευνοητους λογους
Ομως οτι και να πεις οτι και να κανεις... ΝΙΚΗΤΡΙΑ θα βγει ειτε η ΘΕΑ η ΔΗΜΗΤΡΑ ειτε
η Πρασινοματα Κουκλιτσα η Βαλια ειτε η ΚΟΥΚΛΑΡΑ η Ελενη Ευαγγελατου !!!!!!!!!!!!!
Η Μαρια της προηγουμενης εβδομαδας ειναι πολυ καλυτερη απο σενα
Δεν την βλεπω για πρωτη βεβαια αλλα για 3η - 4η ....
Εσενα παντως σε βλεπω για 7η - 8η
Just Mark My Words ;)
Υ.Γ. Ειχες γραψει σε προηγουμενη σελιδα αυτου του thread :
"Δεν ειμαι Μοντελο Πασαρελας"
κι Εγω σου απαντω :
"Δεν εισαι Καν μοντελο και ουτε θα γινεις Ποτε"
Σε αυτην την χωρα ευτυχως υπαρχει καλο γουστο και βγαινουν παντα πολυ SEXY μοντελα ;)
Μπαλατσινου - Κουλιανου - Αδαμ - Αλεξανδρατου κτλ...
Αν θες να γινεις μοντελο πηγαινε στις Φιλιππινες ! Εκει μπορεις να κανεις καριερα
και ισως να εισαι και η πρωτη
Μονο στον Βλακα τον ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟ πατερα σου και την Κατινα την ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΑ την μητερα σου αρεσεις και αυτοι φταινε που σου φουσκωσαν τα μυαλα για να πας εκει που ουτε καν θα πρεπε να περνας απ'έξω.... Στα Καλλιστεια !
Μεχρι τοτε... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Τι μαλάκας είσαι εσύ ρε?Από που ξεφύτρωσες ρε γαμίδι?Αναφέρεσαι και σε γονείς παπάρι. Ρε mods που είσαστε ξεβρακώστε τον τον τρίπουστα. Μπορεί να πέφτουν βρισίδια εδώ μέσα να τη λέμε μερικές φορές άσχημα ο ένας στον έλλον αλλά αυτό παραπάει
τουλάχιστον δεν ξέρει καν σε τι γονεις αναφερεται. ακου εκει πελοποννησιος πατερας
στη τυχη τα λεει ολα
εγω εχω ηδη επικοινωνησει με dart
ελπιζω να κανουν κατι
καλυτερα να μη τα σβησουν οι mods
Life97 κτλ.. που κι ενα ξεροκομματο τους φτανει(εσυ δηλαδη
χαχαχαχαχα.......Τωρα τοδα βρε Μαριαννα!!!!!!!!!!!
Το παιδακι ειναι και πολυ μεγαλο μαλακοκαβλι!!!!!!!!!! Το μεγαλυτερο απ ολα!!!!!!!!!
Οσα ξερει η χουφτα του(μεχρι εκει φτανει..) τοσα λεει.......
Εχει πηξει στη μαλακια το παιδακι........
μολις γυρισα και μπηκα να πιω εναν καφε και να αραξω και τι βλεπω?!
καποιον να με λεει κοπελα σε εισαγωγικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μα γτ σε εισαγωγικα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ελα ρε αυτο σε πειραξε?
εγω ειμαι "Κιτρινιαρα, Κοντοστουπα(1,60m), Μυταρου, Χαμηλοκωλα, Κοντοχοντρογαμπη, Μελαμψο Παμπονηρη "
ε κι εμεις τι φταίμε?
Μεγαλοκοπελα η μικροκοπελα ε αφου δεν γραφης ηλικια στο προφιλ δες δικη μου ηλικια και βαλε παρομοιομολις γυρισα και μπηκα να πιω εναν καφε και να αραξω και τι βλεπω?!
καποιον να με λεει κοπελα σε εισαγωγικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μα γτ σε εισαγωγικα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;