monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ναι αλλα δεν μας ειπες τι ψηφισες!!!
τι έτσι ξερά?Κάνε και κανά σχόλιο, υποστηριξε την άποψη σου που την κατέθεσες επίσημα και με ψήφο. Αφού ξέρεις ότι τα θέματα εδώ μέσα βασίζονται στην επιχειρηματολογίαοκ κατεθεσα κι εγω τη ψηφο μου
η ψηφος εινα μυστικη, μην ειστε αδιακριτοι
εμένα μ'αρεσει η δικη μου ψηφοφορια, που απ'τη στιγμη που μπηκε στο φορουμ ο κυριος WolverineX το αποτελεσμα ανατραπηκε ριζικά ;)
το συχνα ψηφισες...σωστος ;)
πάλι με την γκόμενα ασχολείστε ? Έλεος.
το συχνα ψηφισες...
ειμασταν 4 στο συχνα και μολις ειπες ψηφισα,ειμαστε 5!!!!! ;) ;) ;)
Τζετ, λύθηκε και αυτό το μυστήριο, μαριάννα τώρα ξέρουμε τι έκανες χθες το βράδυτο συχνα ψηφισες...
το συχνα ψηφισες...
κι ενα αλλο ηταν 0 και πηγε 1
πάλι με την γκόμενα ασχολείστε ? Έλεος.
Τωρα μαs ριχνειs κανονικα που λενε.........Τι shoot και ξεshoot............Εδω μεσα γενηθηκεs μεγαλωσεs πονεσεs κι εκλαψεs που λενε........Πρωτα εδω πρεπει να τα δειχνειs.........Με στεναχωρησεs τωρα....Αλλου τρωs πινειs και ψηφουs παιρνειs κι αλλου παs και το δειχνειs............Το κορδονακι αληθεια βγαινει ευκολα??????????άλλο ένα μικρο sneak peak απ τη φωτογραφηση που θα κυκλοφορησει στο shoot.gr αυτη τη βδομαδα
άλλο ένα μικρο sneak peak απ τη φωτογραφηση που θα κυκλοφορησει στο shoot.gr αυτη τη βδομαδα
βρε αγαπες που δεν φταιω εγωΤωρα μαs ριχνειs κανονικα που λενε.........Τι shoot και ξεshoot............Εδω μεσα γενηθηκεs μεγαλωσεs πονεσεs κι εκλαψεs που λενε........Πρωτα εδω πρεπει να τα δειχνειs.........Με στεναχωρησεs τωρα....Αλλου τρωs πινειs και ψηφουs παιρνειs κι αλλου παs και το δειχνειs............Το κορδονακι αληθεια βγαινει ευκολα??????????
Μαριαννα μονο η μιση φωτο βγηκε....
βρε αγαπες που δεν φταιω εγω
το shoot εχει αγορασει τις φωτο που σημαινει αν τις ανεβασω πρωτα σε αλλο σιτε θα με κανονικοτατα και οχι με τη καλη εννοια
αλλα τουλαχιστον τα sneak peak τα βλεπετε πρωτοι
δεν ειναι κορδονακι σαν αυτα απ τα μαγιω κανονικο εσωρουχο ειναι
Πολύ φώτοσοπ!εγω την εκοψα