sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ς
wοοοwετοιμο!!!!!!!!!!!
wοοοwετοιμο!!!!!!!!!!!
δεν με πηραν απ'το χέρι και σιγουρα θα προτιμούσαν να έκανα κάτι άλλο, αλλά δεν ντρέπονται κιόλας για μέναΤο πιο πιθανό είναι να το ξέρουν. Ένα σωρό γονείς παίρνουν τα παιδιά τους και τα τρέχουν από εδώ και εκεί, και από μικρότερες ηλικίες, για να "αναδειχθούν επαγγελματικά" σε τέτοιους χώρους.
σορρυ εννοούσα άλλου είδους καπνισμα,το οποίο φαντάζομαι δεν θα το κανες ποτε μπροστά στη κόρη σουκατι σε μια μεση κατασταση δεν υπαρχει δλδ? οταν πρεπει να βγεις εξω θα πρεπει να μεθοκοπησεις και να πηδιεσαι με τον καθε τυχαιο?
υπερβολες νομιζω μου λες ετσι δεν ειναι? για το καπνισμα εννοειτε οτι ουτε καν το βαζω στην συζητηση, εαν αφου καπνιζω εγω και βλεπει ,δεν μπορω να της το απαγορευσω ουτε κατα διανοια...
να ξερεις παντως οτι δεν σου την λεω... απλα ξεκινησα με μια απορια για τους γονεις και τπτ παραπανω
για να το τελειωσουμε το θεμα, καλη επιτυχια να εχεις αφου εσενα προσωπικα σε εκφραζει κατι τετοιο εμενα μου περισσευει...
εδω μου την είπες και θα συμφωνησω απόλυτα ;)Οταν γινονται ολα με μετρο,και το κλαμπ ειναι καλο και το σκουλαρικη και το κρεβατι.
Ολα αυτα δειχνουν μια φυσιολογικη νεα κοπελα,και τα φορουμ ειναι καλα.
Απο την αλλη δεν ειναι νορμαλ να εισαι σπητι 24/7 στα φορουμ και τσατ
εδω μου την είπες και θα συμφωνησω απόλυτα ;)
;)εδω μου την είπες και θα συμφωνησω απόλυτα ;)
τι να κανω εκει αφου φαγαμε ηττα?Δεν περνάς μια βόλτα κι από το thread της Γιουροβύζιων;
δευτεργ βδομάδα. πώς τα βλέπετε? σας τα πα εγω οτι θα σκίσει η Θεοφανία ;)
δευτεργ βδομάδα. πώς τα βλέπετε? σας τα πα εγω οτι θα σκίσει η Θεοφανία ;)
lol! εμένα με συμφέρει υποτίθεται η χειρότερη απ την 6αδαεσύ ποιάν θέλεις για αντίπαλο .. για να την ψηφίσουμε?
lol! εμένα με συμφέρει υποτίθεται η χειρότερη απ την 6αδα
αλλά η Θεοφανία αξίζει
ευχαριστώ πολυ γλυκέ μου αλλα ειλικρινα δν μ'ενδιαφέρειμην εμε κουράζεις μωρό μου.. πες ποιάν θέλεις να ψηφίσουμε.... έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες σου
Σιγά την πλαστικούρα...που είσαι ρε μπάιτ?αλλά η Θεοφανία αξίζει
Ο πρώτος γύρος τέλειωσε
ο τελικός ζυγώνει,
Θεοφανία αντίπαλος
με βύζο που σκοτώνει.
Μαριάννα όμως μη μασάς
εσύ έχεις τη χάρη,
και το πουλέν του επίτιμου
θα πάρει το παπάρι.
[move][/move[/URL]]
"Θεοφανία προχώρα είσαι η καλύτερη. Εγώ και η Μαρίκα ευχόμαστε να σκίσεις. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;"
Θεοφανία την πούτσισες κοπελιά!!!
χαχαχαχαχαχα!
τι ποίηση! εμπνευσμένο
Εμειs μια φορα το καναμε το καθηκον μαs......Παμψηφει και με υπογραφη......δευτεργ βδομάδα. πώς τα βλέπετε? σας τα πα εγω οτι θα σκίσει η Θεοφανία ;)