Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
n525436974_1249788_4584.jpg

Nιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ελπιζω να την βγαλει,η μαλακια εχει ορια

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
πω ρε πούστη τι έχει γίνει εδώ μέσα? έλειπα δυο μέρες και βλέπω ότι έχουν παιχτεί πολλά επεισόδια, τελικά τι έγινε βγήκε το γκομενάκι? που να διαβάσω 30 σελίδες που γράφτηκαν από την τετάρτη

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενας μοντ ας τη βγαλει παρακαλω.
φοβερη δουλεια παντως catwoman20!!!
ερασιτεχνικη δουλεια αλλα ευχαριστώ  :)
εσυ δν μπορείς να σβησεις ενα δικο σου ποστ? :think:
εγω μια φωτο που χα ανεβάσει την εσβησα

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
νέα φωτό
άντε μια μέρα έμεινε να βάλουμε τα δυνατά μας γιατί άκουσα οτι οτι κάτι άλλες διαγωνιζόμενες ευχονται να χάσω τη πρωτια και δν θελω να τους κανω το χατηρι...    :s&m_2:  :P

Συνημμένα

• 67907.jpg
    67907.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 11

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα!

Ένα τσα έκανε το ξεκωλάκι και επέσαν όλοι οι ψαράδες με τα μούτρα να ψηφίσουν.  :idiot: :headbang:
Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί βγαίνουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια κλεφτρόνια.  :jerking:

Πάντως κοπελιά σε παρεδέχομαι. Φοβερό promotion (δεν ξέρω αν είχες και βοήθεια από κανέναν στο site). Σε μερικά χρόνια που θα μεγαλώσεις λιγάκι, βλέπω να γίνεσαι ξεφτέρι στον χειρισμό (manipulation) των αντρών.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα!

Ένα τσα έκανε το ξεκωλάκι και επέσαν όλοι οι ψαράδες με τα μούτρα να ψηφίσουν.  :idiot: :headbang:
Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί βγαίνουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια κλεφτρόνια.  :jerking:

Πάντως κοπελιά σε παρεδέχομαι. Φοβερό promotion (δεν ξέρω αν είχες και βοήθεια από κανέναν στο site). Σε μερικά χρόνια που θα μεγαλώσεις λιγάκι, βλέπω να γίνεσαι ξεφτέρι στον χειρισμό (manipulation) των αντρών.
το να χειροζεσαι τους άνδρες και γενικα τους ανθρωπους ειναι στον άνθρωπο καλε μου.
εγω μια ψήφο ζήτησα η οποία δεν σας στοίχησε τιποτα.
γενικότερα όμως στη ζωή μου τον άντρα μου θέλω να τον έχω πασά και να του κάνω όλα του τα χατήρια! αν έιναι να τον μεταχειρίζομαι εγω να μου λείπει  :P

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
το να χειροζεσαι τους άνδρες και γενικα τους ανθρωπους ειναι στον άνθρωπο καλε μου.
εγω μια ψήφο ζήτησα η οποία δεν σας στοίχησε τιποτα.
γενικότερα όμως στη ζωή μου τον άντρα μου θέλω να τον έχω πασά και να του κάνω όλα του τα χατήρια! αν έιναι να τον μεταχειρίζομαι εγω να μου λείπει  :P

Μια τέτοια γυναίκα θέλω!!! Να με έχει πασά...
Αλλα Μαριάννα, από την προσωπική μου πείρα, όλες οι σχέσεις μου στην αρχή ήταν: "Ο,τι πεις εσύ", "Ο,τι θες εσύ". Για όλα τα θέματα. Μετά απο ένα διάστημα έδειχναν το πραγματικό τους πρόσωπο και άρχιζαν να προσπαθούν να πάρουν το πάνω χέρι. Γι' αυτό πήραν τον πουλ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:΅
Εμ...υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Παρτε το λαπιτοπι και καθηστε σε γραφεια καρεκλες ντιβανια και ψηφιστε τις εμπνευστριες

Εχει ξεσηκωσει ολο το νετ η Μαριαννα για ψηφους

Εμενα μου αρεσε πιο πολυ που διοργανωνει γαμνους και βαφτισια και οπως θα ελεγε και ενας φιλος την επομενη φορα θα την προτιμησω   :2funny:

Εδιτ να και η Μαριαννα σε αλο φορουμ

http://www.joy.gr/forums/topic/Miss-Online-Ξεκίνησε-η-ψηφοφορία-.htm] [/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom