Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δες το λίγο ειρωνικά.
σορρυ παιδια αλλα καιω εγκεφαλικα κυτταρα τοσες ωρες στο pc και δεν τα πιανω ευκολα  :P
εδω οι άλλες με ειπαν κοντη χαμηλοκωλα και δεν παρεξηγησα εδω θα κολλησουμε? :P

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
σεμινάριο 50 σελίδες δημοσιότητας του κώλου μάξιμα

Laertis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κατά πρώτον, να σου πω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ καν με την ψηφοφορία.

Κατά δεύτερον, αγαπητή Άννα Μαρία ή catwoman τελοσπάντων..κατά προσωπική μου άποψη πάντα απ'ότι είδα στις φωτό σου δεν είσαι και πολύ όμορφη αλλά γίνεσαι όμορφη με το τρόπο που ντύνεσαι, βάφεσαι και με το photoshop ειδικά. Επειδή λοιπόν σε έχουνε ψηφίσει αρκετοί απ'ότι έχω καταλάβει από τα προλεγόμενα, μια συμβουλή επειδή είσαι και μικρή κοπέλα μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα με όλα αυτά την δεις σούπερ γκόμενα και στο τέλος απογοητευτείς...Στο λέω εντελώς φιλικά χωρίς να θέλω να σε προσβάλω.

Κατά τρίτον, πάλι πάντα κατά την γνώμη μου, πιστεύω ότι δεν είναι και πολύ ωραίο να εκθέτεις τόσο πολύ τον ευατό σου και την προσωπική σου ζωή από αυτό το χώρο που έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.

Και τελευταίο για να κλείσω προς εσένα και προς όλα τα άλλα κοριτσάκια που κάνουν τα ίδια...

-αν γουστάρετε το σεξ υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες να σας ικανοποιήσουν αρκεί να κόψετε τις μαλακίες και όταν σας την πέφτουνε να κάθεστε και να μην το παίζεται ντίβες, αρκεί βέβαια να σας αρέσει και ο άλλος.
-αν γουστάρετε τα φράγκα μπορείτε να γίνεται τίμιες πουτάνες και να μας λέτε πόσα θέλετε για να σας πάρουμε ή να βρίσκετε κάθε τόσο κάποιον να σας χορηγεί.

Το να δείχνεις σε όλο το κόσμο το κώλο σου με αντίκρυσμα καμία φωτογράφιση και κάτι λίγα φράγκα το θεωρώ το λιγότερο ανόητο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πεστα ρε ιμπλις,θελω και εγω να γινω μοντ,πως γινετε? :grin:
διαβασε le mont

Mont%20Saint-Michel4.jpg

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
+1  Εγω την ψηφισα γιατι γουσταρα να βαλω την ψηφο στην κοπελα που πραγματικα αξιζει, αν καποιοι νομιζουν αλλα δικαιωμα τους. Catwoman20 σου ευχομαι να βγεις πρωτη και μετα να τους φτηνης τους  :jerking:
:smitten: :smitten:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
έχει γεμίσει ο τόπος κατίνες........

πες μας μαριάννα, ξεκατινιάσου μαριάννα με την μάγια, και αν δεν το δεις το ποστ θα σου το στείλει ο stefanD με πμ για να το δεις και να αρχίσει μια καλή μεσημεριανή εκπομπή.
η καλυτερη προσεγγιση μακραν
respect @ Tsolias

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε τοτε εισαι κοροιδο.....καποιος της υποσχεθηκε 50 ψηφους....αντε να περασουν καλο σαββατοκυριακο στο ναυπλιο....
αν και απ οτι βλεπω δν αξιζει να σου απανταει σοβαρα κανεις,οσα ατομα μου χουν στειλει πμ ξερουν πολυ καλα πως δν προκειται να κερδισουν κατι απ εμενα οτι και να μου ταξουν.
οσοι ψηφισαν το εκαναν ανιδειοτελως και τους ευχαριστώ πολυ.
βρηκα πολυ οκ ατομα εδώ.
περισσοτερα περιεργα ζητουσαν κι εταζαν στο facebook παρα εδω  :P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Κατά πρώτον, να σου πω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ καν με την ψηφοφορία.

Κατά δεύτερον, αγαπητή Άννα Μαρία ή catwoman τελοσπάντων..κατά προσωπική μου άποψη πάντα απ'ότι είδα στις φωτό σου δεν είσαι και πολύ όμορφη αλλά γίνεσαι όμορφη με το τρόπο που ντύνεσαι, βάφεσαι και με το photoshop ειδικά. Επειδή λοιπόν σε έχουνε ψηφίσει αρκετοί απ'ότι έχω καταλάβει από τα προλεγόμενα, μια συμβουλή επειδή είσαι και μικρή κοπέλα μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα με όλα αυτά την δεις σούπερ γκόμενα και στο τέλος απογοητευτείς...Στο λέω εντελώς φιλικά χωρίς να θέλω να σε προσβάλω.

Κατά τρίτον, πάλι πάντα κατά την γνώμη μου, πιστεύω ότι δεν είναι και πολύ ωραίο να εκθέτεις τόσο πολύ τον ευατό σου και την προσωπική σου ζωή από αυτό το χώρο που έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.

Και τελευταίο για να κλείσω προς εσένα και προς όλα τα άλλα κοριτσάκια που κάνουν τα ίδια...

-αν γουστάρετε το σεξ υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες να σας ικανοποιήσουν αρκεί να κόψετε τις μαλακίες και όταν σας την πέφτουνε να κάθεστε και να μην το παίζεται ντίβες, αρκεί βέβαια να σας αρέσει και ο άλλος.
-αν γουστάρετε τα φράγκα μπορείτε να γίνεται τίμιες πουτάνες και να μας λέτε πόσα θέλετε για να σας πάρουμε ή να βρίσκετε κάθε τόσο κάποιον να σας χορηγεί.

Το να δείχνεις σε όλο το κόσμο το κώλο σου με αντίκρυσμα καμία φωτογράφιση και κάτι λίγα φράγκα το θεωρώ το λιγότερο ανόητο.

ποσων ετων εισαι φιλε?

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
αν και απ οτι βλεπω δν αξιζει να σου απανταει σοβαρα κανεις,οσα ατομα μου χουν στειλει πμ ξερουν πολυ καλα πως δν προκειται να κερδισουν κατι απ εμενα οτι και να μου ταξουν.
οσοι ψηφισαν το εκαναν ανιδειοτελως και τους ευχαριστώ πολυ.
βρηκα πολυ οκ ατομα εδώ.

Τα ειπες ΟΛΑ....... ;)

Laertis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
βρηκα πολυ οκ ατομα εδώ.

Λογικό είναι αφού οι περισσότεροι από εμάς εδω μέσα με τον έναν  :jerking: ή με τον άλλο  :knockinb: τρόπο το έχουμε λύσει το πρόβλημα της αγαμίας... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom