loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τα παγωμενα...Τι εχεις?Τιποτα δεν εχεις,δηλαδη θελω να πω μια χαρα κοπελα εισαι,οπως τα κρυα τα νερα!!
τα παγωμενα...Τι εχεις?Τιποτα δεν εχεις,δηλαδη θελω να πω μια χαρα κοπελα εισαι,οπως τα κρυα τα νερα!!
Πεστο και ετσιτα παγωμενα...
pas youtube κανεις κοπυ το λινκ ερχεσαι εδω πατας το εικονακι πανω απο τα ιμοτικον που λεει γιου τιουμπ και ενδιαμεσα κανεις πειστ το λινκ...Ρε λουκια που εισαι καλο κοριτσι και δεν χαλας χατιρι,πως μπορω να ανεβασω τραγουδι απο γιου τιουμπ που θελω να σου αφιερωσο ενα.
[size=15pt]1.[/size]Αν μπορεις καντο κι εσυ! Την ευκολη λυση δεν ζητατε ολοι σας? ;)
Πως θα βγαλουμε χρημα ευκολα και γρηγορα? ;)
οχι ρε συ, αν ειναι δυνατον, ειλικρινα δν εχω κολλημα, δν εχουμε κατι να χωρισουμε. και συμφωνω η φωτο που σου αρεσε ειναι κι εμενα η αγαπημενη μου και οντως θελω γυμναστικηε μα ελεος πια...
το μυαλο σας στις λασπομαχιες με μπικινι!!!!!!!!!
οχι ρε!!δε μαλωνουμε..
δεν ημαστε ολες κομπλεξικες...
ααααααααα!!!!!!
(μαριανα ελπιζω να μη σε πειραζει ;!)
επειδη φουλαρε το άλλο απ εδω και περα με κανετε add εδω
και για να μη ξεχνιομαστε ψηφιζουμε στην απογευματινη Μαριαννα Αναγνωστοπουλου!
Δεν απάντησες...άμα κερδίσεις θέλουμε ειδική φώτο με wet t-shirt τώρα που καλοκαιριάζει αφιερωμένη στο bourdela....πλάκα πλάκα σκέψου τι ψήφους πήρες από εδώ!
Η ψηφοφορία για τα miss online ξεκινησε και θα κρατήσει μέχρι τις 16 και θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας για να περάσω στον τελικό.
Όσοι απ'εσάς ενδιαφέρεστε σας περιμένω να με τιμήσετε με τη ψήφο σας στη σελιδα της απογευματινής Θα με βρείτε ως Μαριάννα Αναγνωστοπούλου!
Καλη μου επιτυχία λοιπόν και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!
Φιλάκια!!!
:-* :-*