Τυπε βλεπω εγινες μονιμος κατοικος του θρεντ,οπου σιλβα και αρκανς![]()
βαλτος εισαι κι εσυ.....
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Τυπε βλεπω εγινες μονιμος κατοικος του θρεντ,οπου σιλβα και αρκανς![]()
μωρο μου ξερεις οτι σου κανω πλακα.συμπρωταγωνιστρια εισαι λεω και καμια μαλακια να περναει η ωρα στα γυρισματα.[size=6pt]eisai ανεκδιηγητος δεν σου ξαναμιλαω τελος.-[/size]
βαλτος εισαι κι εσυ.....![]()
ειμαστε πρωταγωνιστικο ζευγαρι,Τυπε βλεπω εγινες μονιμος κατοικος του θρεντ,οπου σιλβα και αρκανς![]()
θα γελανε ολες οι σερρες με τον τυπο!!!!!!!!!!Λες ο τύπος μας να αρχίσει να ακούει και rnb σιγά-σιγά?![]()
ακουω τετοια μουσικη εγω αγαπη μου να ξερεις.θα γελανε ολες οι σερρες με τον τυπο!!!!!!!!!!![]()
ειμαστε πρωταγωνιστικο ζευγαρι,
αρκανς-σιλβα
πιτ-τζολι
μπεκαμ-βικτορια
παμε για επιτυχια μεγαλη.
σταματα με τις καρδιες!!!!!!!!!!!!!!ακουω τετοια μουσικη εγω αγαπη μου να ξερεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαστε πρωταγωνιστικο ζευγαρι,
αρκανς-σιλβα
πιτ-τζολι
μπεκαμ-βικτορια
Τυπε και εγω κουμπαρος με το καλο![]()
ρε μουνιντζα εβαλα καλλυτεχνικα ζευγαρια κυρους.![]()
![]()
Ξέχασες και το μπουμπούκο με τη Μανωλίδου τύπε μου.
Άμα το γράφει το σενάριο, θα αφήνεις να σε λέει "μπουμπούκο" η συμπρωταγωνίστρια σου ή κάνεις σκηνικά άμα ακούς τέτοια?
θα γελανε ολες οι σερρες με τον τυπο!!!!!!!!!!![]()
ρε μουνιντζα εβαλα καλλυτεχνικα ζευγαρια κυρους.
μην μας συγκρινεις τωρα με τους αγαμητους.
δεν σε βλεπω να φτανεις στην πιστα......να αρχισω με τις![]()
![]()
![]()
?
να αρχισω με τις![]()
![]()
![]()
?
Ετσι ειναι σιλβα οπως λεει ο τυπος Η ΚΑΡΔΙΕΣ Η ΠΙΠΕΣ και τα δυο μαζι δεν πανε διαλεγεις και παιρνεις ο τυπος τα προσφερει απλοχερα και τα δυοσταματα με τις καρδιες!!!!!!!!!!!!!!![]()
δεν σε βλεπω να φτανεις στην πιστα......
ξερεις εσυ!!!!!!!!!!!!!![]()
ρε μουνιντζα ολα τα ακουω εγω.
Είδες που έπεσες έξω?
Lil' arcansR είναι και αυτός.
Δηλαδή κάτι σε Άστον Κούτσερ-Ντέμι Μουρ και Μάικλ Ντάγκλας-Κάθριν Ζέτα Τζόουνς?
Θα αφήσετε εποχή στον κινηματογράφο.
Τα γυρίσματα θα γίνουν μόνο Κολομβία ή και σε άλλες χώρες?
ρε μουνιντζα ολα τα ακουω εγω.
τα γυρισματα θα ξεκινησουν απο κολομβια προς τιμη του σεναριογραφου βυζου.διοτι θελει να αφιερωσει το εργο στην κυρια χιλντα.
τον αρκανς δεν τον αλλαζω με κανεναν..... :-* :-*Μην την παρεξηγείς.
Είναι άψογη επαγγελματίας και όταν αρχίσουν τα γυρίσματα θα κάνει μπαμ ότι είναι το αστέρι.
Λες στο τέλος να τσινίσει και να θέλει αλλαγή στο cast με κανα μπρατσωμένο δροσερό αγόρι?
Να τα προσέχεις αυτά τύπε.
τον αρκανς δεν τον αλλαζω με κανεναν..... :-* :-*
μωρο τελικα καταλαβες βλεπω οτι εισαι γεννημενη για εμενα.αυτο ειναι καλο.τον αρκανς δεν τον αλλαζω με κανεναν..... :-* :-*