μπα δεν νομιζω.ο αλλος ειναι κολλημενος με το καθηγητη του ασχημα.Τύπε μου, λες να υπέκυψε στη μέθοδο "ζέστη-κρύο" του δικού μας?![]()
η κατγουμαν μπορει να ειναι σε καμια μεθοδο
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
συγκεντρωση ψηφων.
μπα δεν νομιζω.ο αλλος ειναι κολλημενος με το καθηγητη του ασχημα.Τύπε μου, λες να υπέκυψε στη μέθοδο "ζέστη-κρύο" του δικού μας?![]()
την ειπες ρε τυπε οτι εισαι μελος στο σαιτ? μπορεις να επαιρνεις κανενα δωροπροφανως
Αλεξάνδρα Βιέρη (5η θέση - 9% (2048 votes))
http://[URL unfurl="true"]www.apogevmatini.gr/press/wp-content/uploads/2009/06/picture-474.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ο Χριστός κι η Παναγία!!! :priest: :priest: :priest: :zombie: :zombie: :zombie:
ελα ντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποιος την ψηφισε?!
μπα δεν νομιζω.ο αλλος ειναι κολλημενος με το καθηγητη του ασχημα.
η κατγουμαν μπορει να ειναι σε καμια μεθοδο![]()
![]()
![]()
συγκεντρωση ψηφων.
αυτη η βιερη ειναι πολυ δυνατο μουνι παντως.
ρε μαλακα μουνιντζα εγω για τον αλλον λεω οχι για την κατγουμαν.
την ειπες ρε τυπε οτι εισαι μελος στο σαιτ? μπορεις να επαιρνεις κανενα δωρο![]()
![]()
ποτε δεν ξερεις τι γινετε.η κατγουμαν ειναι σε προεκλογηκη περιοδο τωρα.
Δήμητρα Αλεξανδράκη (4η θέση - 10% (2437 votes))
http://[URL unfurl="true"]www.apogevmatini.gr/press/wp-content/uploads/2009/05/nk1_9301.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
όμορφα τακούνια... χεχε..... :headbang3:
αααααα για χαλαρωσε λιγο.εγω δεν τις την εχω πεσει.αμα διαβασεις θα δεις οτι τις την λεω κανονικα.το οτι χαλαρωσα λιγο δεν σημαινει οτι την γουσταρω.απλα θελω να εισαι σε καλη ψυχολογικη κατασταση για το διαγωνισμο.μολις τελειωση ο διαγωνισμος θα δεις τι εχει να γινει.σιγα μην ασχοληθω ρε φιλε. Και συ καλα ταλεγες μεχρι προσφατως αλλα το σαλιο σου ξεχειλιζει λιγο τελευταια με τουτην
μωρο παλι ζηλιες μου κανεις?![]()
![]()
ετσι ξηγιεσαι συμπρωταγωνιστη?![]()
αααααα για χαλαρωσε λιγο.εγω δεν τις την εχω πεσει.αμα διαβασεις θα δεις οτι τις την λεω κανονικα.το οτι χαλαρωσα λιγο δεν σημαινει οτι την γουσταρω.απλα θελω να εισαι σε καλη ψυχολογικη κατασταση για το διαγωνισμο.μολις τελειωση ο διαγωνισμος θα δεις τι εχει να γινει.
προηγουμενως ειχαμε γυρισμα κι εσυ αρχισες τις μαλαγανιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!μωρο παλι ζηλιες μου κανεις?
προηγουμενος που σου ειπα οτι ειμαι δικος σου με διαολοεστειλες.
τι θελεις επιτελους απο την ζωη μου?
φιλε για να σου πω ειλικρινα σε αυτην χαλαρωσα διοτι μου το ζητησε ενας φιλος.αλλιως στα παπαρια μου.άστο έχω σχηματίσει άποψη. Σε κάποια μαρέσεις, τα δίνεις κανονικά. Αλλά σε τούτη δω λίγο να σου γουργουρίσει και πέφτεις ανάσκελα με τις πατούσες ψηλά.
Σου αφαίρεσα πόντους εδώ ;)
το ξερω το ρολο μου καλα.δεν θα γαμησω πρωτη φορα στη ζωη μου.προηγουμενως ειχαμε γυρισμα κι εσυ αρχισες τις μαλαγανιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!:S
θελω να διαβαζει; για να μαθεις το ρολο!!!!!! κι οχι να καβλαντιζεις~!!!!!!!![]()
[size=6pt]eisai ανεκδιηγητος δεν σου ξαναμιλαω τελος.-[/size]το ξερω το ρολο μου καλα.δεν θα γαμησω πρωτη φορα στη ζωη μου.
ρε μαλακα μουνιντζα εγω για τον αλλον λεω οχι για την κατγουμαν.
όμορφα τακούνια... χεχε.....![]()
Τυπε βλεπω εγινες μονιμος κατοικος του θρεντ,οπου σιλβα και αρκανςτο ξερω το ρολο μου καλα.δεν θα γαμησω πρωτη φορα στη ζωη μου.