Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Bulgaria_l.jpg
    Bulgaria_l.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
ρε κατγουμαν καμια ερασιτεχνικη γυμνη θα δειξεις ποτε?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι...ναι...κ στείλε μου pm με την τιμούλα...είμαι άνθρωπος εμπιστοσύνης...κ έχω κ πλούσιους φίλους...κ φυσικά μπορείς να πας ψηλά με την αξία σου...με λίγη βοήθεια...:cheesy: :cheesy: :cheesy:
οι μπογιατζιδες που εβαψαν το καραισκακι ειναι?

Επισκέπτης
εννοω σου χω πει ποσες φορες αν θα βαλεις καμια ερασιτεχνικη φωτο εδω και καιρο και ουτε μια απαντηση δεν πηρα τελοσπαντων καληνυχτα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Καλή φάση! :2funny: :2funny: :2funny:

Κι ο άλλος ζητάει μες το χαμό ερασιτεχνικές photo για να τον παίξει! :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
[size=11pt]τοτε μια ειναι λυση φιλε.να βαλει ενα στρωμα στην καροτσα στο αγροτικο και να παει να βρει το καθηγητη στο πανεπιστημιο να του περασει το μαθημα.εννοειτε οτι το αγροτικο θα ειναι παρκαρισμενο απο πισω σε σταση αναμονης.[/size]

Δυστυχώς, του την είχαν στημένη.
Ήταν αργά το απόγευμα όταν έξω από το πανεπιστήμιο, ο τύπος μας δεν πρόλαβε να δέσει χειρόφρενο στο αγροτικό και αμέσως του επιτέθηκαν δύο οπλοφόροι που φορούσαν κουκούλες.
20090317174807ENLUS0166817712373120.jpg

Συνεπιβάτες ήταν 2 συμφοιτητές του, μία ξανθιά που του έδινε σημειώσεις και ο γνωστός του με το ψευδώνυμο "ο γκόμενος της χρονιάς".
Φήμες υποστηρίζουν ότι οι δράστες ήταν κολομβιανής καταγωγής, σενάριο που θεωρείται σχεδόν βέβαιο αν αναλογιστούμε τη βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις φαμίλιες "ζέστη-κρύο" και "τα βυζιά της Χίλντας".
Το συμβάν χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, προσεκτικών διπλωματικών χειρισμών αλλά και ευμενών συγκυριών.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε νεότερα σε λίγες ώρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom