You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 206K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τι θες γλυκια μου?που ειναι ενας μοντ επιτελους........![]()
![]()
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
mου χετε μαμησει το θεμα
δεν εχει σ εσας φωτο απο σκυρο για να μαθετε
![Mrs Uzi :uzi: :uzi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_uzi_qleft1.gif)
δεν εχει σ εσας φωτο απο σκυρο για να μαθετε
![Mrs Uzi :uzi: :uzi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_uzi_qleft1.gif)
στην νεαπολη να δεις τη καλα παιδια εχει.ολα του κατηχητικου ειναι.διακονοι ειναι ολοι.Πάντως Καλλίπολη έχει κάτι καλά παληκάρια αρκάνς σε λέω ζήτα τον συγγνώμη και λήχτε το το ματς γιατί εσύ το ξεκίνησες.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Άστο φίλε . Καλλίπολη, Χατζηκυριάκειο, Φρεατύδα... Αλλά και προς τα πάνω Αγία Σοφία, Καμίνια...Τα ξέρεις καλύτερα από μένα ;) Tύπε αρκάνς φέρε και μένα μια μπουγάτσα ρε! Πείνασα πρωί πρωί.Ρε παντού έχει καλά παληκάρια...μήπως στην Τούμπα δεν έχει ?
Το θέμα είναι οτι ο βλάκας δεν καταλαβαίνει πως γίνεται ρεζίλι...
Γιατί αφενώς αυτός άρχισε...αφετέρου...δεν έρχεται Πειραιά να φάμε καμιά μπουγάτσα...
Βρισιές για μανάδες σβήστε τες μόνοι σας. Άντε γιατί βαριέμε τέτοια ώρα να ψάχνω και να σβήνω.
σε γραφω στα αρχιδια μου εντελως.δεν υπαρχεις εισαι σκουπιδι,πηδα σε ενα καδο να σε πεταξουν στη χωματερη,εκει ειναι η θεση σου.αμα δε φέρεις μπουγάτσες...να μη με λες φίλο....
ΒΟΥΛΓΑΡΕ...
no commentna sταματησει ολο αυτο......
τι αλλο?![]()
ωραιες περιοχες ειπες.φτωχια,ανεργια και ελλεηνες καταστασεις.και για να μην φωναζουν, το οπιο του λαου,ποδοσφαιρο,αλητεια,ναρκωτικα.ωραιες περιοχες,να τις χαιροντε.αυτη ειναι η ελλαδα.μια ζωη μαλακες.Άστο φίλε . Καλλίπολη, Χατζηκυριάκειο, Φρεατύδα... Αλλά και προς τα πάνω Αγία Σοφία, Καμίνια...Τα ξέρεις καλύτερα από μένα ;) Tύπε αρκάνς φέρε και μένα μια μπουγάτσα ρε! Πείνασα πρωί πρωί.
Βρισιές για μανάδες σβήστε τες μόνοι σας. Άντε γιατί βαριέμε τέτοια ώρα να ψάχνω και να σβήνω.![]()
ρε συ, σε παρακαλω, μη στενοχωριεσαι,ωραιες περιοχες ειπες.φτωχια,ανεργια και ελλεηνες καταστασεις.και για να μην φωναζουν, το οπιο του λαου,ποδοσφαιρο,αλητεια,ναρκωτικα.ωραιες περιοχες,να τις χαιροντε.αυτη ειναι η ελλαδα.μια ζωη μαλακες.
ωρες ωρες κανεις σα μεγαλο παιδι...
τυπε μου σε ειχα και για πιο εξυπνο...ωραιες περιοχες ειπες.φτωχια,ανεργια και ελλεηνες καταστασεις.και για να μην φωναζουν, το οπιο του λαου,ποδοσφαιρο,αλητεια,ναρκωτικα.ωραιες περιοχες,να τις χαιροντε.αυτη ειναι η ελλαδα.μια ζωη μαλακες.
σταματα....
εμενα στα αρχιδια μου.εσεις μενετε στα σκατα μεσα οχι εγω.ρε συ, σε παρακαλω, μη στενοχωριεσαι,
ωρες ωρες κανεις σα μεγαλο παιδι...
καλα μας επεισες τωρα φτωχομπινε.αντε νανακια τωρα.το μεροκατο αυριο περιμενει,εχεις εξοδα,πρεπει να παρει και διαρκειας, ο κοκκαλης παραγγειλε καινουργιο σκαφος,πρεπει να πληρωθει.μαλακα φτωχομπινε τρωγε την κρεμουλα που σου δινουνε.Έχω σπίτι και στη Γλυφάδα...κ Άνω Βούλα...κ Αγία Παρασκευή...ακόμη και στο Πανοραμα της Βουλγαρίας...αλλά άμα σου έλεγα οτι μένω σε κάποιο απ'αυτά θα μ'έβγαζες φλούφλη...
Καλύτερα γαμιάς λοιπόν απο κάποια φτωχογειτονιά...κ εσύ ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ να σωπαίνεις...
ελα ρε φτωχομπινε σοβαρα? εδωσε ο κοκκαλης διαρκειας δωρο στα χαμαλια που εκαναν εχτιζαν το γηπεδο? τελικα ο προεδρος εχει μεγαλη καρδια.ρε μαλάκα...μη με αναγκάζεις να γράφω για την μάνα σου...που μεγάλωσε στην Τρούμπα...
με πούτσες απ'τον παππού κ τον πατέρα μου...
Καλύτερα για σένα είναι να σωπάσεις κ να πέσεις για ύπνο...
ΒΟΥΛΓΑΡΕ....
*Διαρκείας έχω 5-χρόνων...σουίτα...μαλακάκο...και συνδεσμητικο πήρα...να βοηθήσω τα αδέρφια...γι'αυτό κλάψε...
ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΚΙΜΑ !!!!
Επισκέπτης
μου εδωσες ιδεα καλη.στο επομενο γαμησι ετσι θα την εχω την σημαια να ξερουν και ποιος τις γαμαει.