life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
οκ παρτε και μια τετοια
:-* :-*
E μα κι εσυ..........Μεγεθυνε τηνα και λιγο.......Δεν φοραω και τα γυαλια μου.........Ολα εγω θα τα λεω?????
οκ παρτε και μια τετοια
:-* :-*
αυτο μ αρεσει πολυ... μα παρα πολυ.... τι μπορω να κανω??
λοιπον να κανουμε λιγο πιο πικαντικο το παιχνιδι?
αν βγω στη 3αδα υποσχομαι στο bourdela.tv αποκλειστικη πολυ σεξι φωτογραφηση
οχι αστεια ομως
μιλαμε για αποκλειστικοτητα, με το logo του site και πιο αποκαλυπτικη απο ποτε!!!![]()
![]()
![]()
E μα κι εσυ..........Μεγεθυνε τηνα και λιγο.......Δεν φοραω και τα γυαλια μου.........Ολα εγω θα τα λεω?????
Να αλλάξεις ip και να καθαρίσεις τα cookies του Η/Υ σου τουλάχιστον 300 φορές.Αξίζει τον κόπο;
Ετσι μπραβο........Θα πρεπει να τιs βαλειs ομωs......επαγγελματικεs και μεγαλεs.........Να χτυπανε στο ματι!!!!! Μην περιμενειs να γινουν ολα απο μονα τουs!!! Κουνα που λενε λιγακι την...ουριτσα...Ετσι ετσι!!!!!ηταν απο web cam
συντομα θα εχω επαγγελματικες μεγαλυτερες ομως ;)
ερωτηση...
Χωρις την στηριξη του Bourdela........
που θα ηταν η μαριάννα;
ερωτηση...
Χωρις την στηριξη του Bourdela........
που θα ηταν η μαριάννα;
Ετσι μπραβο........Θα πρεπει να τιs βαλειs ομωs......επαγγελματικεs και μεγαλεs.........Να χτυπανε στο ματι!!!!! Μην περιμενειs να γινουν ολα απο μονα τουs!!! Κουνα που λενε λιγακι την...ουριτσα...Ετσι ετσι!!!!!
Ισωs γιατι ητανε η μοναδικη που δεν κωλωσε......Βγηκε στο σαιτ και δηλωσε υποψηφια......χαλαρα και αφοβα
Και καποια θα μεινουν ανοιχτα............ Η θα λενε και κανενα επιφωνημα!!!!θα ανεβασω καλε μου
και νομιζω τοτε θα κλεισουν αρκετα στοματα ;)
Και καποια θα μεινουν ανοιχτα............ Η θα λενε και κανενα επιφωνημα!!!!
η φωτο ειναι χωρις επεξεργασια οπως τη γεννησε η μανα της η canon 5D![]()
![]()
Στο pc μου που την μεγεθυνα δειχνει.........Η αληθεια ειναι οτι δειχνει!!!!
Δεν συγκρινεται λεμε..........Αλλοιωτικα βλεπει το ματι....το οποιοδηποτε ματι.... μια μικρουλα φωτογραφιουλα , ενα προσωπο οχι και τοσο καθαρο, ενα κορμακι πολυ ετσι μικρο........κι αλλοιωτικα μεγαλο να το βλεπειs να το φχαριστιεσαι να σου μενει που λεμε...........τι δειχνει? :S
Δεν συγκρινεται λεμε..........Αλλοιωτικα βλεπει το ματι....το οποιοδηποτε ματι.... μια μικρουλα φωτογραφιουλα , ενα προσωπο οχι και τοσο καθαρο, ενα κορμακι πολυ ετσι μικρο........κι αλλοιωτικα μεγαλο να το βλεπειs να το φχαριστιεσαι να σου μενει που λεμε...........