Το αγαπημένο σου χρώμα
Γενικά μ’ αρέσει το χρώμα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο
Περιέγραψε μια ιδανική έξοδο
Να είμαι με κάποιον που μου αρέσει και τον θέλω πολύ.
Και να μου προκαλεί συνέχεια ερεθίσματα, με το βλέμμα του, με τα χέρια του, τις κινήσεις του, ώστε να με κάνει να θέλω να του ορμήξω ακόμη και μπροστά στο κόσμο!
Τι εσώρουχα προτιμάς και γιατί
Ανάλογα την ώρα και τη στιγμή αλλά κυρίως αυτά που με αναδεικνύουν. Μπορεί να ναι ένα αθλητικό σλιπάκι που κάνει ωραίο ποπό μπορεί να ναι κι ένα δαντελωτό στρινγκ …
Είχες ποτέ ομοφυλοφιλική εμπειρία?
Όχι
Είχες κάποια τέτοια φαντασίωση?
Δεν αρνούμαι ότι υπάρχουν γυναίκες που τις βρίσκω ιδιαίτερα γοητευτικές…
Πόσων ετών έκανες έρωτα για πρώτη φορά? Πως ήταν?
Στα 17 μου. Ήταν υπέροχα…Ήταν με κάποιον με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη απ τα 14 μου και σήμαινε πολλά για μένα. Μέχρι τα 17 μου μόνο μ’ εκείνον είχα κάνει κάτι, δεν μ’ είχε φιλήσει καν άλλος και νοιώθω πάρα πολύ όμορφα γι’ αυτό
Πόσους συντρόφους είχες ως σήμερα?
6
Η γνώμη σου για το one-night-stand?
Εγκρίνω αλλά μετά το πιο πιθανό είναι να θες κι άλλο
Τι σε ανάβει και τι σε ξενερώνει στο σεξ?
Με ανάβει να ναι ο άντρας κυρίαρχος! Να με πιάνει απ το μαλλί και να μου δίνει να καταλαβαίνω! Με ξενερώνει να κάνει σαν να μην υπάρχω, να μπαίνει και να βγαίνει
Καλύτερη και χειρότερη ατάκα που έχεις ακούσει στο δρόμο?
Γενικά δεν έχω ακούσει κάτι που να με κολακευσε η να με προσέβαλλε ιδιαίτερα στο δρομο…
Πολλοί λένε πως δεν υπάρχουν πια άντρες. Έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη σου?
Έχω γνωρίσει μαλάκες, έχω γνωρίσει και φοβερά παιδιά . Δεν θεωρώ ότι το είδος εκλείπει. Όπως στις γυναίκες υπάρχουν καλές και κακές περιπτώσεις έτσι και στους άντρες. Το θέμα είναι ο άνθρωπος.
Αγαπημένο αμάξι.
Δεν ασχολούμαι με αμάξια, δεν σκαμπάζω
Αν διάλεγες να ζήσεις σε μια ξένη χώρα , ποια θα ήταν αυτή?
Ελλάδα και πάλι Ελλάδα κι ας έχουμε τα χάλια μας. Σε ποια άλλη χώρα έχουν Καζατζίδη και Χαρούλα?
Ποια θεωρείς την πιο ερωτική πόλη?
Σε όποια είσαι με το κατάλληλο άτομο.
Ποια η αγαπημένη σου και ποια η χειρότερη στάση στο σεξ?
Δεν υπάρχει αγαπημένη και χειρότερη. Αν είσαι με τον σωστό και υπάρχει χημεία κάνετε τα πάντα ;)
Χρησιμοποιείς σεξουαλικά βοηθήματα, αν ναι ποια, αν όχι ποια θα ήθελες?
Δεν έχει τύχει εκτός από κάτι μαντήλια για να αλληλοδεθούμε σε μάτια, χέρια κτλ (ωραία φάση) αλλά θα θελα να το πάω και σε χειροπέδες, μέλια και σοκολάτες να τα τρως απ το σώμα του αλλουνού, στολές και γενικά πιο conceptual φαση…
Τι κοιτάς πρώτα σε έναν άνδρα?
Επειδή αναγκαστικά το πρώτο που βλέπεις είναι το παρουσιαστικό , κοιτάω να ναι αρρενωπός.
Με ποιον διάσημο θα ήθελες να κάνεις s&m?
Γενικά δεν θα θελα να κάνω s&m
Αλλά αν είναι απαραίτητο…
Θα γινόμουν θυσία για τον Johnny Depp
Έχεις κάνει σεξ με περισσότερους από έναν παρτενέρ?
Αν όχι , το έχεις φανταστεί ? Περιέγραψε το !
Όχι ποτέ. Το χω σκεφτεί αλλά είναι καθαρά σε επίπεδο «υποθετικής φαντασίωσης» στο πίσω μέρος του μυαλού μου, δεν με βλέπω να το κάνω πράξη σύντομα
Ποιο θεωρείς το ωραιότερο σημείο στο σώμα σου και για ποιο ακούς τα περισσότερα σχόλια?
Και στα δυο η απάντηση είναι ο ποπος μου
Πόσο καιρό έχεις αντέξει χωρίς σεξ?
1 χρόνο,ήμουν καψουρα και πολύ ρομαντική, δεν ήθελα να με αγγίξει άλλος εκτός απ το κόλλημα που χα φάει τότε που έλειπε εξωτερικό
Κανεις brazilian waxing?
Αναλογα τα κεφια
Ποιο τροπο αποτριχωσης προτιμας?
Κλασσικα ξυραφακι