catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
17 χρονων ειμαι
και ειναι οι δικες μου ντουλαπες!!!!![]()
![]()
![]()
*ημουν στη φωτο ηθελα να πω
17 χρονων ειμαι
και ειναι οι δικες μου ντουλαπες!!!!![]()
![]()
![]()
τωρα θα γινω κακια...
Αφού κάποιες άλλες δεν τολμάνε...εν τω μεταξυ τι εχει γινει? 300 διαγωνισμοι στο ιντερνετ παιζουν κ ειστε ολες παντου οι ιδιες?![]()
![]()
![]()
Αφού κάποιες άλλες δεν τολμάνε...
![]()
ειχε η μενεγακη σημερα τις υποψηφιες του μιςς γιουπι
κ ειχε κ την αλεξανδρακη παλι
τωρα θα γινω κακια (αλλα κ καλη που ημουν τι καταλαβα? παλι μ εβριζε ο υπερφαν της)... αλλα ειναι σαν μπιζελι η φατσα της χαχαχαχαχα
το σωματακι καλο.. δεν εχω παραπονο
εν τω μεταξυ τι εχει γινει? 300 διαγωνισμοι στο ιντερνετ παιζουν κ ειστε ολες παντου οι ιδιες?![]()
Τώρα που θα σε αναλάβει ο bnmnb θα σαρώσεις!γελαστο αγορι... καποιες αλλες ειναι ταπεινα χαμομηλακια ειπαμε *P
Τώρα που θα σε αναλάβει ο bnmnb θα σαρώσεις!![]()
Ωραία υπόσχεση...να αποθηκευτεί αυτό το ποστ!κ μετα την μεγαλειωδη νικη μου ομως να ξερεις δεν θα σε ξεχασω
ουτε κ κανενα
θα σας ευχαριστησω ολους... οσοι με ψηφισουν
οι αλλοι.. τοιχο τοιχο θα πηγαινουνε!!!
Ωραία υπόσχεση...να αποθηκευτεί αυτό το ποστ!![]()
Μην τα γυρνάς τώρα...είναι λογικό να προσφέρεις κι εσύ κάτι στους υποστηρικτές σου!θα σας ευχαριστησω ολους.. λεκτικα εννοουσα..
*P
Μην τα γυρνάς τώρα...είναι λογικό να προσφέρεις κι εσύ κάτι στους υποστηρικτές σου!![]()
κ αμα διαμαρτυρηθει κανεις... θ αρχισω να ριχνω![]()
![]()
Θα με ταξιδεψεις στο κορμι σου ?
Αυτα..
1) Αφησα εγω να εννοηθει.. Σου χαλαει το image καλη μου ?
2) Αμ εγω δεν εκανα μια απλη ερωτηση ? ( Αλλα ειπαμε..οι δυσκολες ερωτησεις ειναι οι απλες.. ;))
Αυτα..
Boombηηη..Αμα με "πουλησει" η γατα, δεν πιστευω να με πουλησεις και εσυ..Ετσι ?..Αντε γιατι σημερα με εχει πιασει η φεγγαραδα..!
Αυτα..
1) Λογια..λογια..υποσχεσεις..υποσχεσεις..!!!
2) Αστα..Μ'επιασε πριν απο λιγο...Και ελεγα να κατσω μεσα σημερα..!
Αυτα..
ΥΓ - Δεν μου λες ? Η Κα Πεπιτου ειναι πολυ μπιζι ? ;) ;)