Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Στο site γράφτηκες γιατί ήξερες πως απευθύνεσαι σε άντρες που πληρώνουν για σεξ... οπότε με λίγο σωστό promotion της ομολογουμένως καλής εμφάνισης σου γνώριζες εκ των προτέρων πως αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα σε βοηθούσαν να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου... Παρθενοπιπίτσα δεν το παίζεις αλλα μη μας παραμυθιάζεις πως ήξερες το site και τα σχετικά. Ούτε ένα ποστάρισμα δεν έχεις διαβάσει σχετικά με άλλα θέματα (όσα τουλάχιστον ασχολούνται με θέματα που κάποια θυληκά εδώ μέσα δεν διστάζουν να αντιπαραθέσουν τις απόψεις τους). Αφού πάρεις αυτό που θές (τελειώσει ο διαγωνισμός δηλαδή θα εξαφανιστείς και καλά θα κάνεις εδώ που τα λέμε). Δεν είσαι το μόνο μέλος του site που διαγωνίζεται οπότε έπρεπε να αντιμετωπίσεις και τον εσωτερικό ανταγωνισμό... Δεν λέω τη δουλειά σου προσπαθείς να κάνεις και εσύ και οι κινήσεις σου φανερώνουν το πόσο καλά τις έχεις μελετήσει...
Μη μου κρατήσεις κακία...όλα αυτά στα λέω περισσότερο για να σε πεισμώσω και να αποφασίσεις να μείνεις και μετα το πέρας της ψηφοφορίας στο site (πλάκα σου κάνω  :2funny: :2funny: αφού μεταξύ μας δεν υπάρχει καμία τέτοια ελπίδα και διάθεση, συνεπώς και να μου κρατήσεις κακία στα @@ μου).

Σου έυχομαι να ικανοποιήσεις το στόχο σου και είμαι σίγουρος πως θα βρείς πολλούς από εδω μέσα που θα σταθούν αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια να...  :think: :think: :think: :think: τι ακριβώς είπαμε θες να κάνεις και είσαι εδώ ??????????

Για να σου θυμίσω Μαριαννάκι τι έχω πεί και για ποιον ακριβώς λόγο θα κόψεις ρόδα μυρωμένα....

Το πιασες τώρα??????????

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Εσεις γιατι ειστε τοσο μουνοδουλοι?

χαλαρωσε την πλακα του κανει ο κοσμος! λες ο κατα εσενα μουνοδουλος να ελπιζει οτι η μαριαννα μετα τη ψηφοφορια θα του κατσει κιολας? αλλοι την συμπαθησαν αλλοι την αντιπαθησαν για αλλους περασε απαρατηρητη αλλα ολοι πλακα κανουν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ααα και προτου φυγω Μαριαννακι....καλη επιτυχια σε ολα σου  και προπαντοs ηθικον ακμαιοτατον!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν φευγω απο το σαιτ......Απο το θρεντ φευγω......
Kαι τα σκυλια δεμενα που λενε........χαχα
Και αν με διωξουν απ ολα θα παω στο...κοσμο χεχεχε(πλακα κανω)
γτ γελα ρε?????????τι εχουμε εμεις??????????????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε παιδια..γτ βγαζετε τοση χολη;η κοπελα απο την αρχη ξεκαθαρισε το λογο που μπηκε εδω...

Βρε λουκ, αχ λουκ, δε λένε για την μαριάννα αν κατάλαβα καλά... μην εκτροχιάζεσαι κι εσύ, δεν θα το αντέξω αυτό  :-* :-* :-*

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
@μπαιτ!!!!!

ευχαριστω!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)