Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ok ενταξει έτσι είστε? τώρα θα ρίξω τρελό promo! φωτο μου με τρελό photoshop μιλαμε τέτοια κουκλάρα δεν έχετε ματαδεί! μιλάμε για beauty queen!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Picture 7 (2).jpg
    Picture 7 (2).jpg
    111,3 KB · Εμφανίσεις: 63

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως μαριάνα πραγματικά δεν είσαι και καμιάς θεσπέσιας ομορφιάς ούτε μπορώ να πω ότι έπαθα δέος που σε είδα. Ένα απλό συνηθισμένο κοριτσάκι είσαι. Δε ξέρω γιατί σπαταλάς το χρόνο σου σε τέτοιες ψηφοφορίες και τι νομίζεις ότι θα σου αποφέρει. Καλό θα ήταν να κάνεις κάτι πιο χρήσιμο για σένα γιατί μη κοιτάς τώρα που είσαι μικρή τα χρόνια περνάνε.
Φιλικά στα λέω...

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[size=40pt]ΟΧΙ ΡΕ ΤΡΥΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ [/size]
φαλοκρατικές αποψείς
αρα μη θεωρείς υποτιμιτικό το να κρίνεις τη γυναίκα με ένα νούμερο ενώ την ίδια στιγμή δεν το βρίσκεις υποτιμιτικο να την αποκαλλείς τρύπα. η τη σεβεσαι η δε τη σεβεσαι  ;)

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως μαριάνα πραγματικά δεν είσαι και καμιάς θεσπέσιας ομορφιάς ούτε μπορώ να πω ότι έπαθα δέος που σε είδα. Ένα απλό συνηθισμένο κοριτσάκι είσαι. Δε ξέρω γιατί σπαταλάς το χρόνο σου σε τέτοιες ψηφοφορίες και τι νομίζεις ότι θα σου αποφέρει. Καλό θα ήταν να κάνεις κάτι πιο χρήσιμο για σένα γιατί μη κοιτάς τώρα που είσαι μικρή τα χρόνια περνάνε.
Φιλικά στα λέω...
είπα εγώ οτι έχω καμια θεσπέσια ομορφιά? η ίδια είπα οτι υπάρχουν κοπέλες πολύ πιο ςραίες απ εμενα ασυζητητη! τώτρα το χρόνο μου που το σπαταλω αυτο δν μπορείς να το ξέρεις και τι άλλα πράγματα μπορεί να κάνω εγώ παράλληλα και τι θέλω να κερδίσω απ'αυτο

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και μην λές @@@ αγαπητή μου για το PHOTOSHOP...
Καθ'ότι είναι η δουλειά μου.
Κάνει όντως θαύματα.... εδώ η Άτζελα ξανά-νιωσε, έγινε 20 χρ.
Αν δεν πάθαινε η Θώδη ζαβλαντάμ, θα έπαιρνε κ αυτή μέρος στον διαγωνισμό

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και μην λές @@@ αγαπητή μου για το PHOTOSHOP...
Καθ'ότι είναι η δουλειά μου.
Κάνει όντως θαύματα.... εδώ η Άτζελα ξανά-νιωσε, έγινε 20 χρ.
Αν δεν πάθαινε η Θώδη ζαβλαντάμ, θα έπαιρνε κ αυτή μέρος στον διαγωνισμό
δες καλύτερα τι έχω πει  :sunglasses:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
είπα εγώ οτι έχω καμια θεσπέσια ομορφιά? η ίδια είπα οτι υπάρχουν κοπέλες πολύ πιο ςραίες απ εμενα ασυζητητη! τώτρα το χρόνο μου που το σπαταλω αυτο δν μπορείς να το ξέρεις και τι άλλα πράγματα μπορεί να κάνω εγώ παράλληλα και τι θέλω να κερδίσω απ'αυτο

Καλά δε ξέρω τι κάνεις ούτε και με νοιάζει απλά είπα την άποψή μου. Νομίζω ότι όταν βλέπω κάτι που νομίζω ότι δε σε βοηθάει και τόσο ( όχι μόνο εσένα, οποινδήποτε) οφείλω να του πω τι σκέφτομαι. Αν όντως δε σου κάνει κακό και έχεις κάτι να κερδίσεις, χαίρομαι για αυτό και μακάρι να σου βγουν όπως τα θες.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
catwoman20 να μια καλη ιδεα.κανε account(αν δεν εχεις ηδη) στο cosmopolitan. εκει εχει ενα ματσο χαζοβιολες και χαζους που θα σε ψηφίσουν.φιλικα παντα...

fortune

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τι ζούμε σε αυτό το σιτε ???????????????, έχασες την γιαγιά σου και μπαίνεις να μας ενημερώσεις στο μπουρδέλα??? Τουαλέτα πότε πήγες?  :think: :think: :think:

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΛΕΟΣ, ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ,ΤΟΣΟ ΤΑΧΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΜΟ Η ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
λοιπόν καλα μου παιδιά εγώ θα λείψω για δυο μέρες γιατί έχασα τη γιαγια μου απόψε και θα πάμε να τη κηδεύσουμε στο χωριο...σας χαιρετώ! ζωή σ'εσας!

σε καταλαβαίνω απολυτα.και εγω το ιδιο πριν απο 6 μηνες.αλλα γιαγια πολυ δεμενη μαζι μας.

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί φωνάζεις ρε παίχτη? Αφού τις έχουμε ανάγκη. Μην είσαι μαλάκας.
Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Εγώ έχω και ρεζέρβες εσείς που έχετε ανάγκη αντί να μιλάτε καλά θα κάνετε να κρύβετε το πρόσωπό σας ! Μουνοσαλιάρηδες

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φαλοκρατικές αποψείς
αρα μη θεωρείς υποτιμιτικό το να κρίνεις τη γυναίκα με ένα νούμερο ενώ την ίδια στιγμή δεν το βρίσκεις υποτιμιτικο να την αποκαλλείς τρύπα. η τη σεβεσαι η δε τη σεβεσαι  ;)

[size=10pt]ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΡΥΠΑ;  - ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΡΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΤΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΩ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΟΡΜΑΛ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΞΙΑ. [/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom