catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ok ενταξει έτσι είστε? τώρα θα ρίξω τρελό promo! φωτο μου με τρελό photoshop μιλαμε τέτοια κουκλάρα δεν έχετε ματαδεί! μιλάμε για beauty queen!!!
Εσύ ποια ψήφισες στη μις μπαζόλα;
Δεν έχω αποφασίσει ακόμη! Είστε όλες ισάξιες μπορώ να πω!
Επίσης ειναι κατωτερο για έναν άντρα να αποκαλεί μια γυναίκα "τρύπα" ;)
Γιατί φωνάζεις ρε παίχτη? Αφού τις έχουμε ανάγκη. Μην είσαι μαλάκας.[size=20pt]ΟΧΙ ΡΕ ΤΡΥΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ [/size]
φαλοκρατικές αποψείς[size=40pt]ΟΧΙ ΡΕ ΤΡΥΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ [/size]
είπα εγώ οτι έχω καμια θεσπέσια ομορφιά? η ίδια είπα οτι υπάρχουν κοπέλες πολύ πιο ςραίες απ εμενα ασυζητητη! τώτρα το χρόνο μου που το σπαταλω αυτο δν μπορείς να το ξέρεις και τι άλλα πράγματα μπορεί να κάνω εγώ παράλληλα και τι θέλω να κερδίσω απ'αυτοΠάντως μαριάνα πραγματικά δεν είσαι και καμιάς θεσπέσιας ομορφιάς ούτε μπορώ να πω ότι έπαθα δέος που σε είδα. Ένα απλό συνηθισμένο κοριτσάκι είσαι. Δε ξέρω γιατί σπαταλάς το χρόνο σου σε τέτοιες ψηφοφορίες και τι νομίζεις ότι θα σου αποφέρει. Καλό θα ήταν να κάνεις κάτι πιο χρήσιμο για σένα γιατί μη κοιτάς τώρα που είσαι μικρή τα χρόνια περνάνε.
Φιλικά στα λέω...
δες καλύτερα τι έχω πειΚαι μην λές @@@ αγαπητή μου για το PHOTOSHOP...
Καθ'ότι είναι η δουλειά μου.
Κάνει όντως θαύματα.... εδώ η Άτζελα ξανά-νιωσε, έγινε 20 χρ.
Αν δεν πάθαινε η Θώδη ζαβλαντάμ, θα έπαιρνε κ αυτή μέρος στον διαγωνισμό
είπα εγώ οτι έχω καμια θεσπέσια ομορφιά? η ίδια είπα οτι υπάρχουν κοπέλες πολύ πιο ςραίες απ εμενα ασυζητητη! τώτρα το χρόνο μου που το σπαταλω αυτο δν μπορείς να το ξέρεις και τι άλλα πράγματα μπορεί να κάνω εγώ παράλληλα και τι θέλω να κερδίσω απ'αυτο
ηταν βραδυ οταν εφυγε... ξημερωσε και εγραψα αυτο που εγραψα...που το περιεργο?
λοιπόν καλα μου παιδιά εγώ θα λείψω για δυο μέρες γιατί έχασα τη γιαγια μου απόψε και θα πάμε να τη κηδεύσουμε στο χωριο...σας χαιρετώ! ζωή σ'εσας!
4:20 το πρωΐ κάνεις μαθήματα Ελληνικών ρε αρχηγέ? Είσαι φοβερός λέμε...άρα λες χθες βράδυ. Το απόψε είναι το βράδυ που θα έρθει.
catwoman20 να μια καλη ιδεα.κανε account(αν δεν εχεις ηδη) στο cosmopolitan. εκει εχει ενα ματσο χαζοβιολες και χαζους που θα σε ψηφίσουν.φιλικα παντα...
Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Εγώ έχω και ρεζέρβες εσείς που έχετε ανάγκη αντί να μιλάτε καλά θα κάνετε να κρύβετε το πρόσωπό σας ! ΜουνοσαλιάρηδεςΓιατί φωνάζεις ρε παίχτη? Αφού τις έχουμε ανάγκη. Μην είσαι μαλάκας.
φαλοκρατικές αποψείς
αρα μη θεωρείς υποτιμιτικό το να κρίνεις τη γυναίκα με ένα νούμερο ενώ την ίδια στιγμή δεν το βρίσκεις υποτιμιτικο να την αποκαλλείς τρύπα. η τη σεβεσαι η δε τη σεβεσαι ;)