γατουλα ελα να πεχσουμε με το μπαλμπονιΝτσοχι.....εγω σελω την κατγουμαν ....εχω και χελωνονιτζακια......και καλτουλεs πλαυμομπιλ.....μονο αυτην σελω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Ζεν παω σε μεγαλουs με μουστακια!!!!....εγω σελω την μικρη που μου δειχνει το φουστανακι τηs....και παιζουμε τον γιατλογια έλα στον θείο πονηρούλη
ο οβελιξουλης ειναι γλικουλισ εχω διαβασει ολα τα βλιβια
εχει και βαρύ χέρι...
αφου επεσε στι φιλτρα μικλοςεχει και βαρύ χέρι...
Αγαπητή Μαριάννα, επειδή δε τα καταλαβαίνω αυτά τα φωτοσόπια που λες, κοίτα με και πες μου...
Μπορώ να κάνω καριέρα στο μόντελινγκ;
Mister Online και Mister πεοκαλυμα of the year... Aνετα
sintrimmi7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
εγω παντως που εχω δει σε φωτο τα βυζακια της δεν εντυπωσιαστικα...κατα τα αλλα ειναι πολυ σεξυ και ωραιο κορμι...
Εγώ άλλαξα γνώμη και δεν θα την ψηφίσω.
Κάτι δεν κολλάει καλά εδώ:
η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, είναι μόλις 20 χρόνων.
Είναι καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο, ενώ παράλληλα παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού.
Είναι καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο, ενώ παράλληλα παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού.
οσοι εχουν fb... Η ανωθι κυρία εδω σαν Anna Maria De Mariannez
Εχει ποσταρει φψτος στο γκρουπ Ψηλά Τακούνια .... Sexy ποδια..... sexy sexy sexy....
και στο http://www.facebook.com/group.php?gid=55883903298]ΓΥΝΑΙΚΕΣ[/MEDIA] ''ΤΟΥΜΠΑΝΟ''...ΟΙ ΠΙΟ ΣΕΞΥ, ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ!!!
Εχει ποσταρει φψτος στο γκρουπ Ψηλά Τακούνια .... Sexy ποδια..... sexy sexy sexy....
και στο http://www.facebook.com/group.php?gid=55883903298]ΓΥΝΑΙΚΕΣ[/MEDIA] ''ΤΟΥΜΠΑΝΟ''...ΟΙ ΠΙΟ ΣΕΞΥ, ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ!!!
Πάντως για όσους απ εσάς ενδιαφέρεστε τρέχει κι άλλος ένας διαγωνισμός αυτόν τον καιρό στον οποίο συμμετέχω. είναι τα miss online της απογευματινής και ξεκίνησε τη δευτέρα.
κάθε βδομάδα παρουσιάζονται στην εφημερίδα 7 κοπέλες και την επόμενη ψηφίζονται ώστε να βγεί μια να πάει στον τελικό.
Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε να παρουσιάζεται η πρώτη 7άδα και είμαι κι εγώ μέσα.
Από την επόμενη 11 του μηνός μέχρι 16 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία και θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας για να φτάσω στους τελικούς.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω του site της Aπογευματινής Εκεί μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό
Αυτή είναι και η δική μου σελίδα στο site ?p=23369
Και σας παραθέτω και τη σελίδα απ' την εφημερίδα από 5-5 με την επίσημη συμμετοχή μου
Φιλάκια!!!
Αυτό το thread είναι η απάντηση στην ερώτηση:
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,24607.0][b] [size=10pt]"Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;"[/size] [/b][/url]
και δίνει και μια ιδέα στο
"Ποια είναι www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,409.0][b] [size=10pt] τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ... "[/size] [/b][/url]
Κρίμα ρε παιδιά, πραγματικά κρίμα. Δεν μπορεί αυτούς που τους κράζουμε, να προσπαθούμε μετά να τους μιμηθούμε.
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ηταν βραδυ οταν εφυγε... ξημερωσε και εγραψα αυτο που εγραψα...που το περιεργο?Πάντως δεν είναι δυνατό κάποιος να ΕΧΑΣΕ τη γιαγιά του ΑΠΟΨΕ (δεν έχει έρθει ακόμη ΣΩΣΤΑ?! Σα να λέμε πήγα να ψωνίσω ΑΥΡΙΟ!!!)
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
proficiency-επάρκεια-άδεια διδασκαλείας ;)Εγώ άλλαξα γνώμη και δεν θα την ψηφίσω.
δεν είναι δύσκολο
Δηλαδή εγώ που δεν πληρώνομαι για σεξ κατούρησα στο πηγάδι??????
Δεν είπα αυτό ρε άμυαλη τρύπα. Διάβασε πιο προσεκτικά μπας και καταλάβεις τίποτα στην ζωή σου εκτός από κάθε τι παρά φύσιν. Το γεγονός ότι εσύ μπορεί να έχεις κάνει και σεξ στην ζωή μου (όχι πολλές φορές) χωρίς να πληρωθείς δεν θα έπρεπε να σε ανεβάζει μπροστά σε αληθινούς άντρες.
Επαναλαμβάνω την ουσία που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις πως καμία γυναίκα όσο όμορφη και να είναι δεν πρέπει να έχει ουδεμία σχέση - ούτε καν κοντά - με κάθε τι που να έχει σχέση με ψηφοφορία.
Είναι απλά κατώτερο για έναν άντρα να ψηφίζει για μια γυναίκα.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τι φρουτο εισαι εσυ
ντρεαξ κ τωρα σε προσεξα...
καλα τα λες!!! καμια ψηφος για τις γυναικες κ κανενα δικαιωμα ψηφου στις γυναικες!!!
ντρεαξ κ τωρα σε προσεξα...
καλα τα λες!!! καμια ψηφος για τις γυναικες κ κανενα δικαιωμα ψηφου στις γυναικες!!!
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Γινετε βουλευτινες αν εχετε καβλες με τις ψηφους, μη μας σπατε τα παπαρια για να μπορειτε να αυξησετε τη βιζιτα σας
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
καλημερα spiderdom , βαλε ελληνικα!
Κάλά σου λέει ρε! Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι!
pipinolatris12
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.997
Γινετε βουλευτινες αν εχετε καβλες με τις ψηφους, μη μας σπατε τα παπαρια για να μπορειτε να αυξησετε τη βιζιτα σας
Οι γυναίκες παρ΄ότι ο φεμινισμός του κατέκτησε το δικαίωμα να φορολογούνται στην Αμερική και εν συνεχεία σε όλες τις υπόλοιπες αστικές χώρες του πλανήτη συνεχίζουν να ψηφίζουν πατριαρχικά και ανώριμα κριτήρια. Θέλει βλέπετε η γυνή να κρυφτεί αλλά η απόληξη της ψυχής της δεν την αφήνει...
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επίσης ειναι κατωτερο για έναν άντρα να αποκαλεί μια γυναίκα "τρύπα" ;)Δεν είπα αυτό ρε άμυαλη τρύπα. Διάβασε πιο προσεκτικά μπας και καταλάβεις τίποτα στην ζωή σου εκτός από κάθε τι παρά φύσιν. Το γεγονός ότι εσύ μπορεί να έχεις κάνει και σεξ στην ζωή μου (όχι πολλές φορές) χωρίς να πληρωθείς δεν θα έπρεπε να σε ανεβάζει μπροστά σε αληθινούς άντρες.
Επαναλαμβάνω την ουσία που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις πως καμία γυναίκα όσο όμορφη και να είναι δεν πρέπει να έχει ουδεμία σχέση - ούτε καν κοντά - με κάθε τι που να έχει σχέση με ψηφοφορία.
Είναι απλά κατώτερο για έναν άντρα να ψηφίζει για μια γυναίκα.
Πιστεύω πως υπάρχουν κοπέλες πολύ πιο όμορφες που δν έχουν πλησιάσει ποτέ τους σε τέτοιους διαγώνισμούς, που δεν είναι καν μοντέλα.
Δεν πιστεύω πως οι "ωραιότερες γυναίκες τις Ελλάδας" μαζεύονται στους διαγωνισμούς ομορφιάς, (όπως λένε και τα media για διαφήμιση)
Αλλά είναι και οι διαγωνισμοί αυτοί κάποιες διοργανώσεις που δίνου κάποια ωόθηση και προβολή σε κοπέλες που θέλουν να κάνουν κάποια καριέρα η απλά γουστάρουν για το ψώνιο τους να προβληθούν.
όποιος δε γουστάρει δε ψηφίζει και δεν τα παρακολουθεί καν