Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ο οβελιξουλης ειναι γλικουλισ εχω διαβασει ολα τα βλιβια

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1
εγω παντως που εχω δει σε φωτο τα βυζακια της δεν εντυπωσιαστικα...κατα τα αλλα ειναι πολυ σεξυ και ωραιο κορμι...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Εγώ άλλαξα γνώμη και δεν θα την ψηφίσω.

Κάτι δεν κολλάει καλά εδώ:
η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, είναι μόλις 20 χρόνων.
Είναι καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο, ενώ παράλληλα παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως για όσους απ εσάς ενδιαφέρεστε τρέχει κι άλλος ένας διαγωνισμός αυτόν τον καιρό στον οποίο συμμετέχω. είναι τα miss online της απογευματινής και ξεκίνησε τη δευτέρα.
κάθε βδομάδα παρουσιάζονται στην εφημερίδα 7 κοπέλες και την επόμενη ψηφίζονται ώστε να βγεί μια να πάει στον τελικό.
Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε να παρουσιάζεται η πρώτη 7άδα και είμαι κι εγώ μέσα.
Από την επόμενη 11 του μηνός μέχρι 16 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία και θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας για να φτάσω στους τελικούς.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω του site της Aπογευματινής Εκεί μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό
Αυτή είναι και η δική μου σελίδα στο site ?p=23369

Και σας παραθέτω και τη σελίδα απ' την εφημερίδα από 5-5 με την επίσημη συμμετοχή μου
Φιλάκια!!!

Αυτό το thread είναι η απάντηση στην ερώτηση:

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,24607.0][b] [size=10pt]"Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;"[/size] [/b][/url]

και δίνει και μια ιδέα στο
"Ποια είναι www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,409.0][b] [size=10pt] τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ... "[/size] [/b][/url]

Κρίμα ρε παιδιά, πραγματικά κρίμα. Δεν μπορεί αυτούς που τους κράζουμε, να προσπαθούμε μετά να τους μιμηθούμε.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως δεν είναι δυνατό κάποιος να ΕΧΑΣΕ τη γιαγιά του ΑΠΟΨΕ (δεν έχει έρθει ακόμη ΣΩΣΤΑ?! Σα να λέμε πήγα να ψωνίσω ΑΥΡΙΟ!!!)
ηταν βραδυ οταν εφυγε... ξημερωσε και εγραψα αυτο που εγραψα...που το περιεργο? :P

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλως την περδικα

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ άλλαξα γνώμη και δεν θα την ψηφίσω.

Κάτι δεν κολλάει καλά εδώ:
η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, είναι μόλις 20 χρόνων.
Είναι καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο, ενώ παράλληλα παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού.
proficiency-επάρκεια-άδεια διδασκαλείας  ;)
δεν είναι δύσκολο  :cheesy:

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή εγώ που δεν πληρώνομαι για σεξ κατούρησα στο πηγάδι??????  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είπα αυτό ρε άμυαλη τρύπα. Διάβασε πιο προσεκτικά μπας και καταλάβεις τίποτα στην ζωή σου εκτός από κάθε τι παρά φύσιν. Το γεγονός ότι εσύ μπορεί να έχεις κάνει και σεξ στην ζωή μου (όχι πολλές φορές) χωρίς να πληρωθείς δεν θα έπρεπε να σε ανεβάζει μπροστά σε αληθινούς άντρες.

Επαναλαμβάνω την ουσία που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις πως καμία γυναίκα όσο όμορφη και να είναι δεν πρέπει να έχει ουδεμία σχέση - ούτε καν κοντά - με κάθε τι που να έχει σχέση με ψηφοφορία.

Είναι απλά κατώτερο για έναν άντρα να ψηφίζει για μια γυναίκα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι φρουτο εισαι εσυ
ντρεαξ κ τωρα σε προσεξα...

καλα τα λες!!! καμια ψηφος για τις γυναικες κ κανενα δικαιωμα ψηφου στις γυναικες!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γινετε βουλευτινες αν εχετε καβλες με τις ψηφους, μη μας σπατε τα παπαρια για να μπορειτε να αυξησετε τη βιζιτα σας

dreakx

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναίκες παρ΄ότι ο φεμινισμός του κατέκτησε το δικαίωμα να φορολογούνται στην Αμερική και εν συνεχεία σε όλες τις υπόλοιπες αστικές χώρες του πλανήτη συνεχίζουν να ψηφίζουν πατριαρχικά και ανώριμα κριτήρια. Θέλει βλέπετε η γυνή να κρυφτεί αλλά η απόληξη της ψυχής της δεν την αφήνει...

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είπα αυτό ρε άμυαλη τρύπα. Διάβασε πιο προσεκτικά μπας και καταλάβεις τίποτα στην ζωή σου εκτός από κάθε τι παρά φύσιν. Το γεγονός ότι εσύ μπορεί να έχεις κάνει και σεξ στην ζωή μου (όχι πολλές φορές) χωρίς να πληρωθείς δεν θα έπρεπε να σε ανεβάζει μπροστά σε αληθινούς άντρες.

Επαναλαμβάνω την ουσία που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις πως καμία γυναίκα όσο όμορφη και να είναι δεν πρέπει να έχει ουδεμία σχέση - ούτε καν κοντά - με κάθε τι που να έχει σχέση με ψηφοφορία.

Είναι απλά κατώτερο για έναν άντρα να ψηφίζει για μια γυναίκα.
Επίσης ειναι κατωτερο για έναν άντρα να αποκαλεί μια γυναίκα "τρύπα"  ;)
Πιστεύω πως υπάρχουν κοπέλες πολύ πιο όμορφες που δν έχουν πλησιάσει ποτέ τους σε τέτοιους διαγώνισμούς, που δεν είναι καν μοντέλα.
Δεν πιστεύω πως οι "ωραιότερες γυναίκες τις Ελλάδας" μαζεύονται στους διαγωνισμούς ομορφιάς, (όπως λένε και τα media για διαφήμιση)
Αλλά είναι και οι διαγωνισμοί αυτοί κάποιες διοργανώσεις που δίνου κάποια ωόθηση και προβολή σε κοπέλες που θέλουν να κάνουν κάποια καριέρα η απλά γουστάρουν για το ψώνιο τους να προβληθούν.
όποιος δε γουστάρει δε ψηφίζει και δεν τα παρακολουθεί καν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom