EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Τι εγινε μωρη καρακαξα? θες καντηλια να στρωσεις?
Χέστη αυτήν, δες το pm σου! Ελεος δηλαδή!!!
Τι εγινε μωρη καρακαξα? θες καντηλια να στρωσεις?
Είναι η πρώτη φορά που κοίταξα σοβαρά το θέμα της miss online! Καλά ρε! Πάμε καλά?
ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΗ η Βάσια Περιαλή είναι καλύτερη της Αλεξανδράκη???
Τέλος, είμαστε ανώμαλοι, κακόγουστοι και μπαζολογαμιάδες!
Σε ποιο κομμα εισαι, για τις ευρωεκλογες δεν ζητας ψηφο ;) ;)αρκει να μου ριξεις τη ψηφο σου οταν πρεπει
ε μα κι εσυ αμα "δουλευεις" τα αλλα τα κοριτσια κι εμενα με πλακωνεις στα κοπλιμεντα νοιωθω ασχημα
κι εγω κατα καιρους αυτοσατιριζομαι και ειμαι οκ με το δουλεμα, δεν θεωρω πως ειμαι καμια θεα κι ας νομιζουν καποιοι πως την εχω δει
αρκει να μου ριξεις τη ψηφο σου οταν πρεπει
Στειλε λινκ
μπραβο καποιος μου εδωσε αφορμη να βγω να τα πω γιατι απο μονη μου δεν θα ταν σωστοοχι οχιιιι
ιβιλ αυτη την αλεξ. την ειχε χθες το σταρ... ολο μλκιες ελεγε.. καλυτερα να μη μιλαγε καθολου
ωραιο κοριτσι ειναι αλλα εχει βλεψεις να βγει τουλαχιστον μιςς υφηλιος χαχαα
οποτε μπορει κ γι αυτο να χανει τωρα
Σε ποιο κομμα εισαι, για τις ευρωεκλογες δεν ζητας ψηφο ;) ;)
και παλι ομως δεν ειναι δικαιοΜα εσύ είδαμε τι... πρεσβεύεις
ιβιλ αυτη την αλεξ. την ειχε χθες το σταρ... ολο μλκιες ελεγε.. καλυτερα να μη μιλαγε καθολου
ωραιο κοριτσι ειναι αλλα εχει βλεψεις να βγει τουλαχιστον μιςς υφηλιος χαχαα
οποτε μπορει κ γι αυτο να χανει τωρα
Μα ....μονο αυτο εκανα............Εξαλλου αν εχειs στην κατοχη σου καποιο πονηρο μηνυμα απο μενα θα μπορουσεs να το βγαλειs δημοσια.......Δεν κολωνω!!!!!!! Εριξα την ψηφο μου λοιπον σε κατι που εγω γουσταρω και thats all........
ο κοσμος θελει τα ταπεινα κοριτσια χαχαχαχαχαμπραβο καποιος μου εδωσε αφορμη να βγω να τα πω γιατι απο μονη μου δεν θα ταν σωστο
στο facebook το προμο της ειναι το εξης
γραφει "μου χαλασατε παλι τη διαθεση, μα καλα δεν με ψηφιζετε? μα τι χαλια ειναι αυτα?" και κατι τετοια!
κουκλαρα η κοπελα αλλα χαλια τακτικη
αλλα και παλι, δεν μου φαινεται λογικο το οτι δεν βγαινει
μπραβο καποιος μου εδωσε αφορμη να βγω να τα πω γιατι απο μονη μου δεν θα ταν σωστο
στο facebook το προμο της ειναι το εξης
γραφει "μου χαλασατε παλι τη διαθεση, μα καλα δεν με ψηφιζετε? μα τι χαλια ειναι αυτα?" και κατι τετοια!
κουκλαρα η κοπελα αλλα χαλια τακτικη
αλλα και παλι, δεν μου φαινεται λογικο το οτι δεν βγαινει
και παλι ομως δεν ειναι δικαιο
και μπαζο να μουν εγω απ τη στιγμη που εβγαλα το κωλο μου παλι καλα λογια θα μου λεγε μια ομαδα του φορουμ
δν ειναι σωστο ομως να εχει στο δουλεμα τις αλλες κοπελες μονο και μονο επειδη δεν τις εχει δει εμφανισιακα
και παλι ομως δεν ειναι δικαιο
και μπαζο να μουν εγω απ τη στιγμη που εβγαλα το κωλο μου παλι καλα λογια θα μου λεγε μια ομαδα του φορουμ, δν ειναι σωστο ομως να εχει στο δουλεμα τις αλλες κοπελες μονο και μονο επειδη δεν τις εχει δει εμφανισιακα
να'σαι καλα γλυκε μου αλλα δεν θελω αοριστο εδω! για τον τελικο μιλαμε! μελλοντας! αντε γιατι πολυ τα γλυκα ματια κανεις στην αλεξανδρακη τελευταια!
ο κοσμος θελει τα ταπεινα κοριτσια χαχαχαχαχα
μπας κ μπερδευτηκε κ την ειδε αλεξανδρατου?
δωσε λιγο το φεηςμπουκ της να την κρινουμε απο καθε οπτικη γωνια χαχαχαχα
Δεν έχω την εντύπωση ότι είναι... ακριβώς έτσι
Πρωτα απ ολα μ αρεσει ο ...υπερσυντελικοs αλλα και τα απαρεμφατα!!!!!!!!!!
Αλεξανδρακη???????? οχι οχι τα προσεχω τα ματια μου.....σαν τα ματια μου!!!!!!!!!!!!