Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Που δεν ημουνα σαφηs παρακαλω ??????
Σου εδωσα την εντυπωση για κατι αλλο????????
περιεργο........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι απλο
πριν κραξεις σε ολο το θεμα ολες τις υπολοιπες γυναικες εδω μεσα
καλο ειναι να εχεις μια αποψη γι αυτες πρωτα
αλλιως μετα μπορει να δεις καμια να παθεις πλακα κ να γελαμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγω που τις εχω δει σχεδον ολες εχω να σου πω να μην λες κ τοσα πολλα :tooth:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι απλο
αλλιως μετα μπορει να δεις καμια να παθεις πλακα κ να γελαμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εδω θα συμφωνησω  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ειναι απλο

Αν εκραξα μεχρι τωρα.......και χωριs να ξερω καμμια........εγινε χαριν τηs παρεαs και τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο
περι ορεξεωs....κολοκυθοπιτα .......αγνωστοι ειμαστε κι ετσι θα παραμεινουμε
εξαλλου δεν εφτιαξα εγω τα θρεντs περι μιs φολα και μπαζολα  ε???...καλα τα λεω????.......
και εβδομον........επιμενω  δεν θα δω καμμια !!!!!!!!!!
και ογδοον....αυτο επιθυμουμε ολοι το γελιο....δινει υγεια και ασπρα δοντιαααααα κατασπραααααααααααα!!!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αν εκραξα μεχρι τωρα.......και χωριs να ξερω καμμια........εγινε χαριν τηs παρεαs και τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο
περι ορεξεωs....κολοκυθοπιτα .......αγνωστοι ειμαστε κι ετσι θα παραμεινουμε
εξαλλου δεν εφτιαξα εγω τα θρεντs περι μιs φολα και μπαζολα  ε???...καλα τα λεω????.......
και εβδομον........επιμενω  δεν θα δω καμμια !!!!!!!!!!
και ογδοον....αυτο επιθυμουμε ολοι το γελιο....δινει υγεια και ασπρα δοντιαααααα κατασπραααααααααααα!!!!!!!!!!!

φυσικα γελαμε
αλλα τα θελει ο πωπος σου τοσα που χεις πει χαχαχα

το θρεντ ηταν για πλακα
στα σοβαρα ο γυνακειος κοσμος εδω μεσα ειναι πολυ καλος....!! *P

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
φυσικα γελαμε
αλλα τα θελει ο πωπος σου τοσα που χεις πει χαχαχα

το θρεντ ηταν για πλακα
στα σοβαρα ο γυνακειος κοσμος εδω μεσα ειναι πολυ καλος....!! *P

μα αυτο θελω κι εγω....ειναι το ζητουμενο αλλωστε...το γελιο..........και παλι δεν κανω λαθοs α αψηλοs ανηρ!!!!!!!
Στα ....σοβαρα ολοι ειμαστε καλοι......Δεν θα πει αυτο οτι μισιουμαστε.........Για ονομα του Θεαs .....Μαριαναs!!!!!!!!
Αν εχω καταφερει και σε...σαs  κανω να γελατε........εχω κερδισει..........Τι νομιζειs οτι θελω ρε??? Ξυλο?????????

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα αυτο θελω κι εγω....ειναι το ζητουμενο αλλωστε...το γελιο..........και παλι δεν κανω λαθοs α αψηλοs ανηρ!!!!!!!
Στα ....σοβαρα ολοι ειμαστε καλοι......Δεν θα πει αυτο οτι μισιουμαστε.........Για ονομα του Θεαs .....Μαριαναs!!!!!!!!
Αν εχω καταφερει και σε...σαs  κανω να γελατε........εχω κερδισει..........Τι νομιζειs οτι θελω ρε??? Ξυλο?????????

αμα θες δινουμε κ τετοιο
χαχαχα
χα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αμα θες δινουμε κ τετοιο
χαχαχα
χα

Aααααααααααα  ολα κι ολα...........του πατερα μου η συμβουλη..."παιδι μου οπου σου δινουνε φαι και γυναικα κατσε φαε και πηδα".......με αυτη τη σειρα  ε????...οχι αναποδα!!!!!!!!!!!....."οπου σου δινουν ξυλο κοπανα την" !!!!!!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Είναι η πρώτη φορά που κοίταξα σοβαρά το θέμα της miss online! Καλά ρε! Πάμε καλά?

ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΗ η Βάσια Περιαλή είναι καλύτερη της Αλεξανδράκη???

Τέλος, είμαστε ανώμαλοι, κακόγουστοι και μπαζολογαμιάδες!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ αμα η μαριαν σου πει.. ελα λαιφακο να σου χωσω μια μπουνια κ απο μενα μετα οτι θες? θα πεις οχιιι? χαχαχα

ιβιλ  περασε μπροστα το μπαζο? εγω ψηφισα την αλεξ.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
δλδ αμα η μαριαν σου πει.. ελα λαιφακο να σου χωσω μια μπουνια κ απο μενα μετα οτι θες? θα πεις οχιιι? χαχαχα

Για μουνια? Σιγά το αιμα...Και γω θα καθόμουνα!

Ναι πέρασε η στραβοχυμένη μπροστα!  :headbang: :headbang: :headbang:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ειναι απλο

Για γέλια ε; :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ειπαμε..........εδω συζηταμε..........δεν θα γνωριστουμε.........ειναι καλο το κοριτσι ομορφο κτλ.....αλλα ουδεν παραπερα.......

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ε μα κι εσυ αμα "δουλευεις" τα αλλα τα κοριτσια κι εμενα με πλακωνεις στα κοπλιμεντα νοιωθω ασχημα  :rolleyes:
κι εγω κατα καιρους αυτοσατιριζομαι και ειμαι οκ με το δουλεμα, δεν θεωρω πως ειμαι καμια θεα κι ας νομιζουν καποιοι πως την εχω δει  :P
αρκει να μου ριξεις τη ψηφο σου οταν πρεπει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

οχι οχιιιι
:P

ιβιλ αυτη την αλεξ. την ειχε χθες το σταρ... ολο μλκιες ελεγε.. καλυτερα να μη μιλαγε καθολου
ωραιο κοριτσι ειναι αλλα εχει βλεψεις να βγει τουλαχιστον μιςς υφηλιος χαχαα
οποτε μπορει κ γι αυτο να χανει τωρα :idiot:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε μα κι εσυ αμα "δουλευεις" τα αλλα τα κοριτσια κι εμενα με πλακωνεις στα κοπλιμεντα νοιωθω ασχημα  :rolleyes:
κι εγω κατα καιρους αυτοσατιριζομαι και ειμαι οκ με το δουλεμα, δεν θεωρω πως ειμαι καμια θεα κι ας νομιζουν καποιοι πως την εχω δει  :P
αρκει να μου ριξεις τη ψηφο σου οταν πρεπει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ε μα κι εσυ αμα "δουλευεις" τα αλλα τα κοριτσια κι εμενα με πλακωνεις στα κοπλιμεντα νοιωθω ασχημα  :rolleyes:
κι εγω κατα καιρους αυτοσατιριζομαι και ειμαι οκ με το δουλεμα, δεν θεωρω πως ειμαι καμια θεα κι ας νομιζουν καποιοι πως την εχω δει  :P
αρκει να μου ριξεις τη ψηφο σου οταν πρεπει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα ....μονο αυτο εκανα............Εξαλλου αν εχειs στην κατοχη σου καποιο πονηρο μηνυμα απο μενα θα μπορουσεs να το βγαλειs δημοσια.......Δεν κολωνω!!!!!!!  Εριξα την ψηφο μου λοιπον σε κατι που εγω γουσταρω και thats all........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom