giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν ειναι τα ματια της κουζινας για να καηςΞενα πραγματα εγω δεν ακουμπαω.............απαπαπαπαπαπαπα
δυο βουναλακια ειναι απο μπρος η απο πισω
Δεν ειναι τα ματια της κουζινας για να καηςΞενα πραγματα εγω δεν ακουμπαω.............απαπαπαπαπαπαπα
Σκυλαρεεγω ειμαι κολλημενοs με την Μαριανα ρε.....Δεν κοιταω αλλου!!!!!!! Ειμαι πιστο σκυλι εγω!!!!!!!!!
εχεις δικιο.... :-
υπερβολικη ακουστηκα...ειναι μπαζο γ διαγωνισμο ομορφιας...κατα τα αλλα ειναι απλα αδιοφορη...
Δεν ειναι τα ματια της κουζινας για να καης
δυο βουναλακια ειναι απο μπρος η απο πισω![]()
![]()
![]()
Κι αν πεταχτει το ...φιδακι ο Διαμαντηs τι γινεται τοτε???????????........Ποια η θεση μου?????
Αυτό είναι εύκολο! Εσύ από κάτω κι αυτή από πάνω!!!![]()
Εσυ αποφασιζης απο πανω η απο κατωΚι αν πεταχτει το ...φιδακι ο Διαμαντηs τι γινεται τοτε???????????........Ποια η θεση μου?????
εγω ειμαι κολλημενοs με την Μαριανα ρε.....Δεν κοιταω αλλου!!!!!!! Ειμαι πιστο σκυλι εγω!!!!!!!!!
εγω παλι οταν την ειπα μπαζο εννοουσα σε καθε περιπτωση
αλλα περαν της μαριαννας, κ της παμκιλλερ δεν βρηκα κ καμια αλλη αξια αναφορας αυτες τις βδομαδες
οποτε.. στους τυφλους ο μονοφθαλμος... *P
Το κοριτσι αναγνωρισε απλα τον κοπο μου να προμοταρω!!!!!!Ντροπή σου! Κάνεις διακρίσεις!![]()
![]()
παιδια
δειτε ποια προηγειται αυτη τη βδομαδα στην απογευματινη και πειτε μου τη γνωμη σας
Ντροπή σου! Κάνεις διακρίσεις!![]()
![]()
:o :o :o :o :o
με κουφανες!!! εγω θεωρω ουτε υπαρχουν κι αλλες κορυφαιες αλλα δεν λεω ποιες μην πατε και τις ψηφισετε!![]()
![]()
![]()
δεν ψηφίζω καμμιά καριόλα
Σε παρακολουθώ εσένα! Εχεις καλές απόψεις! Τι ομάδα είσαι?![]()
και τι ψηφιζεις...χαχαχα![]()
![]()
![]()
Σε παρακολουθώ εσένα! Εχεις καλές απόψεις! Τι ομάδα είσαι?![]()