giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν ειναι τα ματια της κουζινας για να καηςΞενα πραγματα εγω δεν ακουμπαω.............απαπαπαπαπαπαπα
δυο βουναλακια ειναι απο μπρος η απο πισω
Δεν ειναι τα ματια της κουζινας για να καηςΞενα πραγματα εγω δεν ακουμπαω.............απαπαπαπαπαπαπα
Σκυλαρεεγω ειμαι κολλημενοs με την Μαριανα ρε.....Δεν κοιταω αλλου!!!!!!! Ειμαι πιστο σκυλι εγω!!!!!!!!!
εχεις δικιο.... :-
υπερβολικη ακουστηκα...ειναι μπαζο γ διαγωνισμο ομορφιας...κατα τα αλλα ειναι απλα αδιοφορη...
Δεν ειναι τα ματια της κουζινας για να καης
δυο βουναλακια ειναι απο μπρος η απο πισω
Κι αν πεταχτει το ...φιδακι ο Διαμαντηs τι γινεται τοτε???????????........Ποια η θεση μου?????
Αυτό είναι εύκολο! Εσύ από κάτω κι αυτή από πάνω!!!
Εσυ αποφασιζης απο πανω η απο κατωΚι αν πεταχτει το ...φιδακι ο Διαμαντηs τι γινεται τοτε???????????........Ποια η θεση μου?????
εγω ειμαι κολλημενοs με την Μαριανα ρε.....Δεν κοιταω αλλου!!!!!!! Ειμαι πιστο σκυλι εγω!!!!!!!!!
εγω παλι οταν την ειπα μπαζο εννοουσα σε καθε περιπτωση
αλλα περαν της μαριαννας, κ της παμκιλλερ δεν βρηκα κ καμια αλλη αξια αναφορας αυτες τις βδομαδες
οποτε.. στους τυφλους ο μονοφθαλμος... *P
μωρο μου εσυ!!!
Το κοριτσι αναγνωρισε απλα τον κοπο μου να προμοταρω!!!!!!Ντροπή σου! Κάνεις διακρίσεις!
παιδια
δειτε ποια προηγειται αυτη τη βδομαδα στην απογευματινη και πειτε μου τη γνωμη σας
Ντροπή σου! Κάνεις διακρίσεις!
Γυναικα ειναι. δεν το περιμενες?
:o :o :o :o :o
με κουφανες!!! εγω θεωρω ουτε υπαρχουν κι αλλες κορυφαιες αλλα δεν λεω ποιες μην πατε και τις ψηφισετε!
δεν ψηφίζω καμμιά καριόλα
Σε παρακολουθώ εσένα! Εχεις καλές απόψεις! Τι ομάδα είσαι?
και τι ψηφιζεις...χαχαχα
Σε παρακολουθώ εσένα! Εχεις καλές απόψεις! Τι ομάδα είσαι?