catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σε σοραμε !!!!! Κι εμειs τον κωλο προσεχαμε!!!!!!!!!!
ναι η αληθεια ειναι πως και οι δυο απο κωλο δεν πανε πισω ;)
Σε σοραμε !!!!! Κι εμειs τον κωλο προσεχαμε!!!!!!!!!!
το χαλι το μαυρο!!!!!!!!!!!!παιζει να ειναι η χειροτερη που εχετε!!!!
και αυτη περασε????????
Προσοχη να μην χαθη το κλειδι μετα δεν εχει ντουκου ντουκου και αμαν αμαν
ποιοι ψηφιζουν ΘΕΕ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ασχημη!!!!!!!!!!!!!!!!!οχι αλλα αφου ειναι πρωτη ειναι πολυ κοντα στο να περασει
αν παραμεινει πρωτη μεχρι Σαββατο μεσανυχτα θα περασει και θα γινει η 3η φιναλιστ μετα απο εμενα και τη Βαλια Γιαννα
εγο ψοιφειζω [size=16pt]loyk............ end.[/size]το χαλι το μαυρο!!!!!!!!!!!!παιζει να ειναι η χειροτερη που εχετε!!!!
και αυτη περασε????????
ναι η αληθεια ειναι πως και οι δυο απο κωλο δεν πανε πισω ;)
Ειπαμε γουστα ειναι αυταποιοι ψηφιζουν ΘΕΕ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ασχημη!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποιοι ψηφιζουν ΘΕΕ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι ασχημη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάνεις κάτι ερωτήσεις ώρες ώρες...
ΑΦΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΒΥΖΙΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εγο ψοιφειζω [size=16pt]loyk............ end.[/size]
μπλιαχ!!!!Κάνεις κάτι ερωτήσεις ώρες ώρες...
ΑΦΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΒΥΖΙΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ!!!
βρε γιωργο μου....μπροστα στις αλλες?!τι γουστα μου λες;;!!!!!!!Ειπαμε γουστα ειναι αυτα
Τα καλα πραγματα ειναι καλα κρυμμενα !!!!!!!!!!!!!
Ποιο πισω αναφερα εμενα δεν μου αρεση και δεν την ψηφισα ,αλλα καποιους αλλους τους αρεση απο εκει και οι ψηφοι:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μπλιαχ!!!!
βρε γιωργο μου....μπροστα στις αλλες?!τι γουστα μου λες;;!!!!!!!
εχεις δικιο.... :-Ποιο πισω αναφερα εμενα δεν μου αρεση και δεν την ψηφισα ,αλλα καποιους αλλους τους αρεση απο εκει και οι ψηφοι
Μ'αυτή? Ψώνισες από σβέρκο.....!
Ψαξτα ψαξτα κατι μπορη να βρης κατι να κρεμεταιΜιαs λοιπον και ειναι κρυμμενα..........Θα τ αφησω ετσι.......Δεν θα ψαξω να τα βρω!!!!!!!!!!!
Τι μπάζο ρεεεεεεεεεεε??? Πρώτον δείχνει υποψία βυζιού, και δεύτερον με κρατάει σε αγωνία γιατί κρύβει τον κώλο της
Ψαξτα ψαξτα κατι μπορη να βρης κατι να κρεμεται
Ξενα πραγματα εγω δεν ακουμπαω.............απαπαπαπαπαπαπα
Ζήτας της την άδεια. Μπορεί και να σου δώσει το ΟΚ. Για να την ψηφίσεις βρε....!