loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αυτογνωσια?Και το μυαλο σου ειναι θολο & το δικο μου πιο λειψο...
αυτογνωσια?Και το μυαλο σου ειναι θολο & το δικο μου πιο λειψο...
αυτογνωσια?
το γατι ειναι το αλτερ εγκομου μαι φρεντ!!!!!!!οντως εχεις μεγαλη αυτογνωσια
για να το βαζεις και κατω απ'το γατι.............
σε χανω....σορρυ αλλα
εδω κ 4 σελιδες καποια ακατανομαστα νικνεημς εμας τις υπολοιπες κραζουν???
τι να πρωτοκουοταρω..... ντροπη σας ρε.. ουστ!
το γατι ειναι το αλτερ εγκομου μαι φρεντ!!!!!!!
και ναι !!εχω αυτογνωσια...τεστ μι!!!!!!
σε χανω....
αυτο ειναι αληθεια!!!!!!!!!!!!!!τι με χανεις βρε χαμενο? *P κατα τις 2-3 παντα χανεις επαφη χαχαχα
διαγωνισμος φακλανας δεν λενε να διοργανωσουν με το υπολοιπο προσωπικο?? ε ποιες ειναι το υπολοιπο προσωπικο μαρη?
το γατι ειναι το αλτερ εγκομου μαι φρεντ!!!!!!!
και ναι !!εχω αυτογνωσια...τεστ μι!!!!!!
εχεις κατι με την λουκριτια;!Με γλυτωνεις και απο τον κοπο να σε βριζω οταν τα λες μονη σου.
Ευτυχώς που ήρθες και έφερες και τη σοβαρότητα μαζί σου. Είσαι ο τάκος που εμποδίζει την κατρακύλα μαςαυτο ειναι αληθεια!!!!!!!!!!!!!!
φακλανας;;;;;;;;;;;;δε διαβασα εκεινες τις σελ...ελειπα και λεω τι θα λενε?μαλακιες παλι...
οποτε δε διαβασα...
και να που επιβεβαιωθηκα!!!
αλλο σοβαρη καλε μου κ αλλο σοβαροφανης...Ευτυχώς που ήρθες και έφερες και τη σοβαρότητα μαζί σου. Είσαι ο τάκος που εμποδίζει την κατρακύλα μας
Ναι. Και;αλλο σοβαρη καλε μου κ αλλο σοβαροφανης...
τι δε καταλαβες;!Ναι. Και;
Τι θέλεις να πεις. Τι σχέση έχει με αυτό που σου έγραψα. Λες τόση ώρα γράφουμε μαλακίες και σου απαντάω ευτυχώς που ήρθες εσύ και θα σοβαρέψει η συζήτηση. Η απάντησή σου τι θέλει να πει;τι δε καταλαβες;!
νομιζα οτι το ειπες ειρωνικα βρε...Τι θέλεις να πεις. Τι σχέση έχει με αυτό που σου έγραψα. Λες τόση ώρα γράφουμε μαλακίες και σου απαντάω ευτυχώς που ήρθες εσύ και θα σοβαρέψει η συζήτηση. Η απάντησή σου τι θέλει να πει;
Μην ζητάς συγνώμη. Ειρωνικά το είπανομιζα οτι το ειπες ειρωνικα βρε...
συγγνωμη ειμαι καχυποπτη... :-*
και γω...Μην ζητάς συγνώμη. Ειρωνικά το είπα
ΡΕ ΑΓΑΠΗ τι θα γινει με σενα με ολους μαλωνεις????Μην ζητάς συγνώμη. Ειρωνικά το είπα
Εγώ τρελό μωρό; Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλον;ΡΕ ΑΓΑΠΗ τι θα γινει με σενα με ολους μαλωνεις????
μου στέλνει ρε παιδια κανεις κλωνους στα πμ?