life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
τέτοια πάλη...! θα βγεί πρώτη!
Να βγαλουμε πρωτα την Μαριανα.......και μετα διοργανωνουμε και μια βραδυα για το υπολοιπο προσωπικο
τέτοια πάλη...! θα βγεί πρώτη!
καθε μερα κ καλυτερη γινομαι η ρουφιανα!!!!!!!!!!!
Να βγαλουμε πρωτα την Μαριανα.......και μετα διοργανωνουμε και μια βραδυα για το υπολοιπο προσωπικο
Ναι, το φακλάνα nights!
Φεστιβαλ κυτταρίτιδαςΝαι, το φακλάνα nights!
Φεστιβαλ κυτταρίτιδας
Ποιος θα αναλάβει όμως την ηρωική αποστολή του κριτή;θα δωθεί πολύ βραβείο! Οχι μαλακίες!
Ποιος θα αναλάβει όμως την ηρωική αποστολή του κριτή;
Ποιος θα αναλάβει όμως την ηρωική αποστολή του κριτή;
Ναι, το φακλάνα nights!
Να μην ξεχάσουμε να μοιράσουμε αντιεμετικά. Όση πείρα και να έχεις, είναι δυσβάσταχτο το φορτίοΘα πρέπει να πάρουμε έμπειρους! Τις λες να πάρουμε χασάπηδες από Βαρβάκειο??
Να μην ξεχάσουμε να μοιράσουμε αντιεμετικά. Όση πείρα και να έχεις, είναι δυσβάσταχτο το φορτίο
Εμάς όμως μπορείς να μου πεις τι μαλακία μας έπιασε και θέλουμε να βγάλουμε τα μάτια μας;μπάα! έχουν δει σαπίλα και σαβούρα τα μάτια τους..........Το χουν δεν τους φοβάμαι!
Εμάς όμως μπορείς να μου πεις τι μαλακία μας έπιασε και θέλουμε να βγάλουμε τα μάτια μας;
Πεσ'το ρε μαλάκα και με έλουσε κρύος ιδρώτας.ποιός είπε ότι θα πάμε???! Εγώ είπα να το διοργανώσουμε (βασικά ο life το είπε)
Πεσ'το ρε μαλάκα και με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Πεσ'το ρε μαλάκα και με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Σατανά.Να φτιαξουμε μια λιστα με οσους δε χωνευουμε και να τους στειλουμε σαν κριτες.
φυσικα δε χρειαζονται πολλες λεπτομερειες για τις διαγωνιζομενες.
Σατανά.
Επίσης μπορούμε να τους πάμε με δεμένα μάτια και η αποκάλυψη να γίνει όταν τα μοσχάρια εεε συγνώμη τα κορίτσια, είναι παρατεταγμένα
Τους εμετούς ποιός θα τους μαζέψει;και μετα να βγαλουμε τις αντιδρασεις στο internet.
ξεφτιλα απο ολα τα μετωπα.